Semy, uzasno mi je zao. Drzi se
Ja sam bila na pregledu, sve je urednog razvoja (kako kaze moja gin). Pitanje, jeste vi radili briseve? Sjetila sam se tek kad sam vec izasla pitat al nekako mi je u glavi da se rade ranije u trudnoci ili?
Semy, uzasno mi je zao. Drzi se
Ja sam bila na pregledu, sve je urednog razvoja (kako kaze moja gin). Pitanje, jeste vi radili briseve? Sjetila sam se tek kad sam vec izasla pitat al nekako mi je u glavi da se rade ranije u trudnoci ili?
Ja cu ih radit 20og.. to ce mi bit 13. Tj
A Semy, bas mi je zao...saljem pusice.
LittleOne, ja sam briseve radila par mj prije trudnoce.
Little, cestitam na dobrom pregledu, trebalo je cuti nesto lijepo nakon ove dvije tuzne vijesti...jos ne mogu doc sebi, cure stalno mislim na vas!
Ivona, meni je bilo isto kao sto ti je Lucy napisala. Identicno. Sad sam 7tt i vec pocinjem muku muciti sa zatvorom.
Semy i Pantelija baš mi je žao, jako me pogodilo kad sam pročitala, ne mogu ni zamislit kako je tek vama :( želim vam brz oporavak.
Meni sutra treba da bude gotov nalaz za onu viruščinu, pa strepim, čitav dan sam ljuta i neraspoložena, jedva čekam sutra da vidim na čemu sam.
Semy i Pantelija baš mi je žao, jako me pogodilo kad sam pročitala, ne mogu ni zamislit kako je tek vama :( želim vam brz oporavak.
Meni sutra treba da bude gotov nalaz za onu viruščinu, pa strepim, čitav dan sam ljuta i neraspoložena, jedva čekam sutra da vidim na čemu sam.
Nadan se da ce bit sve dobro.. javi nam
Nadan se da ce bit sve dobro.. javi nam
Takoder se nadam da ce sve biti ok! I nadam se da vise nece uopce na ovoj temi biti losih vijesti!! Idemo pozitivno dalje svi!!
Ivona meni je danas prvi dan da nemam bolove, sinoc me probudilo u 2h ujutro koliko me probadalo, mislila sam da cu umrijeti, dosla sam skoro u napast da popijem tabletu.. kasnije sam nekako Nazad zaspala.. prepisujem to glupom tuširanju s onim hladnim tušem na plazi, to mi nije trebalo.. mislim da cu odsad biti slana.
Ja briseve radim iduci pregled, tad cu bit 8+3
Pozitivuuuuuu i ja saljem!!!!
Hmm. Vidim da moja gin nije bas azurna. Iduci pregled mi je u 13.tjednu i nije spominjala briseve. Jos sam narucena popodne a znam da ih moja uzima samo ujutro. Budem ju zvala. Sta ste jos radili/planirate radit od tih pretraga da ju znam podsjetit. Zasad sam dobila uputnicu za kks, urinokulturu, hormone stitnjace i krvnu grupu. Jos nesto? Ovo mi je ocito prva trudnoca ako netko nije shvatio iz mojih glupih pitanja :D
Drage moje da vam javim nalaz je negativan nemamo virus. Hvala vam za pozitivne vibre
Sortiraj odgovore
Najstariji