Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrs. Bešić
    15. Lipanj 2017. 16:38

E da i moraš da klikneš na ovo što piše bb code pseudohtml nešto 

15. Lipanj 2017. 17:14

Mrs. Bešić

Di je to? Hhaha ajme neman pojma sta san napravila ovo je za mene spansko selo 😂

15. Lipanj 2017. 17:18

Dalmatinka

Mrs. Bešić

Di je to? Hhaha ajme neman pojma sta san napravila ovo je za mene spansko selo 😂

Evo uspila napokon 😍

Mrs. Bešić
    15. Lipanj 2017. 17:21

Dalmatinka

Dalmatinka

Mrs. Bešić

Evo uspila napokon 😍

E sad se fino vidi 

15. Lipanj 2017. 17:23

Mrs. Bešić

Dalmatinka

Dalmatinka

Mrs. Bešić

Evo uspila napokon 😍

E sad se fino vidi

Jejjjj 🤗

• ivona0704
    15. Lipanj 2017. 22:06

Dalmatinka

Mrs. Bešić

Dalmatinka

Dalmatinka

Mrs. Bešić

Evo uspila napokon 😍

E sad se fino vidi

Jejjjj 🤗

I ja bi ovu dugu bas je super, ja ko padobranac uskacem, al kako se uopce dode do toga. Ako neko ima volje mi objasnit bit ce mi drago. I usput od prepre ceste stolice evo vec dva dana imam zatvor 😨. Ne znam sta je gore. Al proce nadam se. Kako ste vi ostale cure? Osim mucnina je li se jos nesto ima za prijavit? 

15. Lipanj 2017. 22:28

Klikni na tu nasu slicicu i otvorit ce ti. Onda kliknes na trudnocu i slijedis uputstva. Na kraju ces dobit kod i imat ces opcije kraj koda. Klikni na forum i izaberi bb il kako vec pise kod. Onda kliknes na svoj profil i dole u potpis kopiras kod. Bilo bi super da sve to imamo pa da se lakse pratimo :)

15. Lipanj 2017. 22:30

Kupi donat mg. Imala san isti problem.. koja casa donata i na skoljci si :)
    Ja danas osjecan neku tezinu u stomaku..cudan neki osjecaj. :/

Mrs. Bešić
    16. Lipanj 2017. 07:13

Meni za zatvor pomogne kruška, samo što pojedem gotova stvar 😂😂
    Ja se dobro osjećam nikakvih problema nemam. 
    Mene zanima cure jeste li dobile koji kg do sad? Ja i dalje gubim kg i sad se već plašim, jer od zadnjeg pregleda prije dvije sedmice sam izgubila još 1.5kg,a jedem normalno bez povraćanja bez mučnina, ne znam šta bi moglo bit 🙁

16. Lipanj 2017. 09:45

Mrs. Bešić

Meni za zatvor pomogne kruška, samo što pojedem gotova stvar 😂😂
    Ja se dobro osjećam nikakvih problema nemam.
    Mene zanima cure jeste li dobile koji kg do sad? Ja i dalje gubim kg i sad se već plašim, jer od zadnjeg pregleda prije dvije sedmice sam izgubila još 1.5kg,a jedem normalno bez povraćanja bez mučnina, ne znam šta bi moglo bit 🙁

Sta ti kaze gin? Ja se uredno debljan haha 🐖🐽🐷
    A i jeden ka prasica.. doduse tila bi pojest nesto zdravo al mi odbojno.. uglavnom san na junk food.. 😏
    Jel ti se vidi stomak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.