E da i moraš da klikneš na ovo što piše bb code pseudohtml nešto
Di je to? Hhaha ajme neman pojma sta san napravila ovo je za mene spansko selo 😂
Di je to? Hhaha ajme neman pojma sta san napravila ovo je za mene spansko selo 😂
Evo uspila napokon 😍
Evo uspila napokon 😍
E sad se fino vidi
Evo uspila napokon 😍
E sad se fino vidi
Jejjjj 🤗
Evo uspila napokon 😍
E sad se fino vidi
Jejjjj 🤗
I ja bi ovu dugu bas je super, ja ko padobranac uskacem, al kako se uopce dode do toga. Ako neko ima volje mi objasnit bit ce mi drago. I usput od prepre ceste stolice evo vec dva dana imam zatvor 😨. Ne znam sta je gore. Al proce nadam se. Kako ste vi ostale cure? Osim mucnina je li se jos nesto ima za prijavit?
Klikni na tu nasu slicicu i otvorit ce ti. Onda kliknes na trudnocu i slijedis uputstva. Na kraju ces dobit kod i imat ces opcije kraj koda. Klikni na forum i izaberi bb il kako vec pise kod. Onda kliknes na svoj profil i dole u potpis kopiras kod. Bilo bi super da sve to imamo pa da se lakse pratimo :)
Kupi donat mg. Imala san isti problem.. koja casa donata i na skoljci si :)
Ja danas osjecan neku tezinu u stomaku..cudan neki osjecaj. :/
Meni za zatvor pomogne kruška, samo što pojedem gotova stvar 😂😂
Ja se dobro osjećam nikakvih problema nemam.
Mene zanima cure jeste li dobile koji kg do sad? Ja i dalje gubim kg i sad se već plašim, jer od zadnjeg pregleda prije dvije sedmice sam izgubila još 1.5kg,a jedem normalno bez povraćanja bez mučnina, ne znam šta bi moglo bit 🙁
Meni za zatvor pomogne kruška, samo što pojedem gotova stvar 😂😂
Ja se dobro osjećam nikakvih problema nemam.
Mene zanima cure jeste li dobile koji kg do sad? Ja i dalje gubim kg i sad se već plašim, jer od zadnjeg pregleda prije dvije sedmice sam izgubila još 1.5kg,a jedem normalno bez povraćanja bez mučnina, ne znam šta bi moglo bit 🙁
Sta ti kaze gin? Ja se uredno debljan haha 🐖🐽🐷
A i jeden ka prasica.. doduse tila bi pojest nesto zdravo al mi odbojno.. uglavnom san na junk food.. 😏
Jel ti se vidi stomak?
Sortiraj odgovore
Najstariji