Ja sam 8+ i nemam nikakve simptome. Mozda mi je par dana bilo malo mucno i mozda sam malo umornija nego inace ali to je to.
Sretno na pregledima :)
Ja sam se za dobro jutro skoro onesvijestila. Muz mi je otisao na put pa sam ustala da maloj napravim bocicu i odjednom znoj, slabost, crno pred ocima, nekako sam se odvukla do wc da se umijem, doslovno legla na pod i pjevala onako polumrtva Mama voli bebu najvise na svijetu jer mi je dijete plakalo u kreveticu.
Imam nizak tlak, ali mi se to nije desilo vec godinama.
A pregled je danas u pola 6.
Ja sam se za dobro jutro skoro onesvijestila. Muz mi je otisao na put pa sam ustala da maloj napravim bocicu i odjednom znoj, slabost, crno pred ocima, nekako sam se odvukla do wc da se umijem, doslovno legla na pod i pjevala onako polumrtva Mama voli bebu najvise na svijetu jer mi je dijete plakalo u kreveticu.
Imam nizak tlak, ali mi se to nije desilo vec godinama.
A pregled je danas u pola 6.
🙁🙁🙁 cuvaj se 😚
Nadan se da ce sve bit ok 😗
Daan! Ima li netko iz Splita tu? Treba mi preporuka za upis u drzavnog ginekologa.. Nakon sta sam 7 dana zvala svoju doktoricu i nakon toga otisla na onaj pregled prosli tjedan privatno sad doznam da je moja stvarno otisla u mirovinu bez da javi i jednom jedinom pacijentu. Tako da sam trenutno trudna i bez drzavnog ginekologa! 😡
Evo jutros bila na pregledu, potvrdena trudnoca i termin 31.01.2018. Sve super i skolski; 6tt+5d, veliki smo 6,9 mm i srce kuca. Sve se lijepo vidjelo na ultrazvuku i sad sam mirna. :) simptoma nikakvih osim umora i osjetljivih grudi.
Sljedeci pregled 19.7.
Daan! Ima li netko iz Splita tu? Treba mi preporuka za upis u drzavnog ginekologa.. Nakon sta sam 7 dana zvala svoju doktoricu i nakon toga otisla na onaj pregled prosli tjedan privatno sad doznam da je moja stvarno otisla u mirovinu bez da javi i jednom jedinom pacijentu. Tako da sam trenutno trudna i bez drzavnog ginekologa! 😡
Ja san iz Splita al nazalost neman preporuku... vecina njih ne upisuju nove pacijente ali s obzirom da si trudna moraju te upisat. Neman ti nazalost koga preporucit jer sa svojom nisan bas nesto zadovoljna zato i vodin trudocu privatno. Al iskreno jos nisan cula ovde nekog ko je zadovoljan sa svojim gin.. al ako nista upisi se bilo di cisto da mozes uzimat uputnice i idi ako mozes privatno. Nisu to bas neke urnebesne cijene. A i svaki drzavni bi ti svejedno naplatia..
Evo jutros bila na pregledu, potvrdena trudnoca i termin 31.01.2018. Sve super i skolski; 6tt+5d, veliki smo 6,9 mm i srce kuca. Sve se lijepo vidjelo na ultrazvuku i sad sam mirna. :) simptoma nikakvih osim umora i osjetljivih grudi.
Sljedeci pregled 19.7.
Cestitan😊😊
Sljedeci pregled 19.7.
Čestitke! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji