Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    12. Lipanj 2017. 08:54

Ja sam 8+ i nemam nikakve simptome. Mozda mi je par dana bilo malo mucno i mozda sam malo umornija nego inace ali to je to. 
    Sretno na pregledima :) 

12. Lipanj 2017. 09:54

Sritno svima na pregledima 😘😘 javite kako je proslo 😎

12. Lipanj 2017. 10:47

Ja sam se za dobro jutro skoro onesvijestila. Muz mi je otisao na put pa sam ustala da maloj napravim bocicu i odjednom znoj, slabost, crno pred ocima, nekako sam se odvukla do wc da se umijem, doslovno legla na pod i pjevala onako polumrtva Mama voli bebu najvise na svijetu jer mi je dijete plakalo u kreveticu. 
    Imam nizak tlak, ali mi se to nije desilo vec godinama.

A pregled je danas u pola 6.

12. Lipanj 2017. 12:10

Pantelija

Ja sam se za dobro jutro skoro onesvijestila. Muz mi je otisao na put pa sam ustala da maloj napravim bocicu i odjednom znoj, slabost, crno pred ocima, nekako sam se odvukla do wc da se umijem, doslovno legla na pod i pjevala onako polumrtva Mama voli bebu najvise na svijetu jer mi je dijete plakalo u kreveticu.
    Imam nizak tlak, ali mi se to nije desilo vec godinama.

A pregled je danas u pola 6.

🙁🙁🙁 cuvaj se 😚
    Nadan se da ce sve bit ok 😗

12. Lipanj 2017. 12:34

Daan! Ima li netko iz Splita tu? Treba mi preporuka za upis u drzavnog ginekologa.. Nakon sta sam 7 dana zvala svoju doktoricu i nakon toga otisla na onaj pregled prosli tjedan privatno sad doznam da je moja stvarno otisla u mirovinu bez da javi i jednom jedinom pacijentu. Tako da sam trenutno trudna i bez drzavnog ginekologa! 😡 

Lucy_07
    12. Lipanj 2017. 12:45

Evo jutros bila na pregledu, potvrdena trudnoca i termin 31.01.2018. Sve super i skolski; 6tt+5d, veliki smo 6,9 mm i srce kuca. Sve se lijepo vidjelo na ultrazvuku i sad sam mirna. :) simptoma nikakvih osim umora i osjetljivih grudi. 
    Sljedeci pregled 19.7. 

12. Lipanj 2017. 13:00

Allegra

Daan! Ima li netko iz Splita tu? Treba mi preporuka za upis u drzavnog ginekologa.. Nakon sta sam 7 dana zvala svoju doktoricu i nakon toga otisla na onaj pregled prosli tjedan privatno sad doznam da je moja stvarno otisla u mirovinu bez da javi i jednom jedinom pacijentu. Tako da sam trenutno trudna i bez drzavnog ginekologa! 😡

Ja san iz Splita al nazalost neman preporuku... vecina njih ne upisuju nove pacijente ali s obzirom da si trudna moraju te upisat. Neman ti nazalost koga preporucit jer sa svojom nisan bas nesto zadovoljna zato i vodin trudocu privatno. Al iskreno jos nisan cula ovde nekog ko je zadovoljan sa svojim gin.. al ako nista upisi se bilo di cisto da mozes uzimat uputnice i idi ako mozes privatno.  Nisu to bas neke urnebesne cijene. A i svaki drzavni bi ti svejedno naplatia..

12. Lipanj 2017. 13:01

Lucy_07

Evo jutros bila na pregledu, potvrdena trudnoca i termin 31.01.2018. Sve super i skolski; 6tt+5d, veliki smo 6,9 mm i srce kuca. Sve se lijepo vidjelo na ultrazvuku i sad sam mirna. :) simptoma nikakvih osim umora i osjetljivih grudi.
    Sljedeci pregled 19.7.

Cestitan😊😊

• Semyzg31
    12. Lipanj 2017. 13:41

Cure sretno danas😀 cekamo lijepe vijesti🤗ja cu do svog 29.6.izludit 

12. Lipanj 2017. 14:55

Lucy_07

Sljedeci pregled 19.7.

Čestitke! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.