Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orangina
    13. Ožujak 2018. 11:37

Pozdrav Elica, cestitam na prinovi! mi smo na forumu Beba pa nam se tamo pridruzi 😊
    Za povecanje kolicine mlijeka slazem se s curama, bebu sto vise stavljaj na prsa, mozes se i izdajati izmedu podoja da tijelu das signal da treba vise mlijeka. Masirati dojke, topli tus ili topli oblozi prije izdajanja.
    Pij puno tekucine, cajeva, tople juhe. Caj od komoraca, anisa. Cula sam na vise mjesta da su kapsule od piskavice jako ucinkovite! 
    https://plant.hr/grcka-piskavica-dojenje-proizvodnja-mlijeka/

• Mirjanos
    19. Ožujak 2018. 17:20

Grupica nam se lagano gasi.. steta 😑
    Moja bebolina danas ulazi u 6 tjedan. Ulazak je fenomenalan..od jutra: red bljucanja, red klope, red grcenja.... i tako u krug ...

Cekamo sutra...da bude bolje 😁

dea32
    19. Ožujak 2018. 17:32

Mirjanos

Moja bebolina danas ulazi u 6 tjedan. Ulazak je fenomenalan..od jutra: red bljucanja, red klope, red grcenja…. i tako u krug …

Cekamo sutra…da bude bolje 😁

Ova da.. ali prebacile smo se u grupu zimske bebe/mame 2017/2018

• Aymee
    19. Ožujak 2018. 18:53

Mirjanos

Moja bebolina danas ulazi u 6 tjedan. Ulazak je fenomenalan..od jutra: red bljucanja, red klope, red grcenja…. i tako u krug …

Cekamo sutra…da bude bolje 😁

Mirjanos, u drugoj smo grupi, 😉 Znam kako je sa bljucanjem, magistrirat cu na njemu.. Kad papamo obvezno dvije tetre u blizini.. Sto taj izbljuca, tesko sest masina opere.. hahaha.. citaj nas i javljaj se, aktivne smo,  😘

Aymee

• Mirjanos
    20. Ožujak 2018. 11:25

Nisam znala...evo stizem tano

• BubaMara
    23. Srpanj 2019. 12:06

tinika, taj puls od 66 na koji si naisla bi trebao biti tvoj, ne bebin. Gotovo svaki put kad slusam naidem i na svoj koji je do 80, pa nastavim traziti dalje dok ne naidem na puls preko 100 i uglavnom bude 135-165. Pogledaj na youtube video kako se trazi puls, stavit cu nize link. Vazno je da ides polako i osim kretanja gore dolje lijevo desno pomaze i vrtiti sondu na sve strane dok "stoji na mjestu" i slobodno stisni jace sondu u trbuh kad ti se cini da si ga uhvatila (bebe su u pokretu, pobjegnu zacas). Ne znam u kojem si tjednu, ja u 20. ali i dalje puls ulovim jako nisko dole, prakticki uz sam rub donjeg vesa. Svakako probaj ponovno pa javi jesi uspjela. 
    Link: https://m.youtube.com/results?search_query=fetal+doppler+how+to+find+heartbeat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI