Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Lipanj 2017. 09:59

Mrs. Bešić

Drage moje da vam javim nalaz je negativan nemamo virus. Hvala vam za pozitivne vibre

Weeeee tribalo nam je pozitivnih vijesti 😍

14. Lipanj 2017. 10:05

LittleOne

Hmm. Vidim da moja gin nije bas azurna. Iduci pregled mi je u 13.tjednu i nije spominjala briseve. Jos sam narucena popodne a znam da ih moja uzima samo ujutro. Budem ju zvala. Sta ste jos radili/planirate radit od tih pretraga da ju znam podsjetit. Zasad sam dobila uputnicu za kks, urinokulturu, hormone stitnjace i krvnu grupu. Jos nesto? Ovo mi je ocito prva trudnoca ako netko nije shvatio iz mojih glupih pitanja :D

Briseve je najbolje radit od 12 tj jer se taj stapic gura duboko pa je sigurnije malo kasnije napravit. Ali tribala ti je rec za to..meni je na pregledu u 9 tj reka da iduci put radimo briseve. Pa reci joj ti sama da zelis napravit. Mislin da je to to sta se tice uputnica. Ja san jos radila i markere al privatni gin mi je reka da je to nepotrebno. Mozes jos jedino radit kombinirani probir i ostale testove da vidis jel dite zdravo ima li kakav sindrom itd... al to je stvar izbora.

• Kruška
    14. Lipanj 2017. 11:29

Mrs. Bešić

Drage moje da vam javim nalaz je negativan nemamo virus. Hvala vam za pozitivne vibre

Super, super 

Mrs. Bešić
    14. Lipanj 2017. 11:47

A da li su ti brisevi obavezni jer meni moja doktorica nije nikad ništa spomenula?! 

14. Lipanj 2017. 12:16

Mrs. Bešić

A da li su ti brisevi obavezni jer meni moja doktorica nije nikad ništa spomenula?!

Naravno. Ne mogu virovat da vam to nisu spomenili 🤔 nevjerojatno... recite im vi same da zelite napravit briseve

• Josipa_
    14. Lipanj 2017. 14:07

Bok svima, evo i ja sam se odlucila registrirati i dijeliti s vama svoje trudnicke dane 😀. Nadam se da cemo si biti dobro drustvo i podrška u svemu što slijedi 😀

• ivona0704
    14. Lipanj 2017. 14:08

Bešićka 😊 odlicno na pozitivnim vjestima, sad treba biti jedan dugi dugi niz pozitive!!
    Ja brojim jos 20 dana do prvog pregleda i mogu vam rec da su dani postali dugi ko godina ufff. Al prezivit cu. Vjerujem da ce svaki sljedeci pregled na ovoj temi biti zadovoljavajuci. Cure virtualni poljubac saljem 😘. 

• Josipa_
    14. Lipanj 2017. 14:15

ivona0704

Bešićka 😊 odlicno na pozitivnim vjestima, sad treba biti jedan dugi dugi niz pozitive!!
    Ja brojim jos 20 dana do prvog pregleda i mogu vam rec da su dani postali dugi ko godina ufff. Al prezivit cu. Vjerujem da ce svaki sljedeci pregled na ovoj temi biti zadovoljavajuci. Cure virtualni poljubac saljem 😘.

I ja na pregled idem tek 4.07, a sada sam u 6 tt. Daaalekoo, ali nadam se da ce sve biti ok. 

14. Lipanj 2017. 14:18

Josipa_

ivona0704

I ja na pregled idem tek 4.07, a sada sam u 6 tt. Daaalekoo, ali nadam se da ce sve biti ok.

Dobrodosla Josipa 🤗 meni je pregled u utorak.. 12+3.. nmg docekat.. 😣

Jana78
    14. Lipanj 2017. 15:52

Mrs bas mi je drago, eto stiže pozitiva neka i ostane!!
    Mene moja naručila iduci put 03.07. Tad cu bit 8+3 i rekla mi je da cu tad Radit briseve, ali sta nije to rano za raditi briseve? Čitala sam da prije 12tj nema smisla...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.