Drage moje da vam javim nalaz je negativan nemamo virus. Hvala vam za pozitivne vibre
Weeeee tribalo nam je pozitivnih vijesti 😍
Hmm. Vidim da moja gin nije bas azurna. Iduci pregled mi je u 13.tjednu i nije spominjala briseve. Jos sam narucena popodne a znam da ih moja uzima samo ujutro. Budem ju zvala. Sta ste jos radili/planirate radit od tih pretraga da ju znam podsjetit. Zasad sam dobila uputnicu za kks, urinokulturu, hormone stitnjace i krvnu grupu. Jos nesto? Ovo mi je ocito prva trudnoca ako netko nije shvatio iz mojih glupih pitanja :D
Briseve je najbolje radit od 12 tj jer se taj stapic gura duboko pa je sigurnije malo kasnije napravit. Ali tribala ti je rec za to..meni je na pregledu u 9 tj reka da iduci put radimo briseve. Pa reci joj ti sama da zelis napravit. Mislin da je to to sta se tice uputnica. Ja san jos radila i markere al privatni gin mi je reka da je to nepotrebno. Mozes jos jedino radit kombinirani probir i ostale testove da vidis jel dite zdravo ima li kakav sindrom itd... al to je stvar izbora.
Drage moje da vam javim nalaz je negativan nemamo virus. Hvala vam za pozitivne vibre
Super, super
A da li su ti brisevi obavezni jer meni moja doktorica nije nikad ništa spomenula?!
A da li su ti brisevi obavezni jer meni moja doktorica nije nikad ništa spomenula?!
Naravno. Ne mogu virovat da vam to nisu spomenili 🤔 nevjerojatno... recite im vi same da zelite napravit briseve
Bok svima, evo i ja sam se odlucila registrirati i dijeliti s vama svoje trudnicke dane 😀. Nadam se da cemo si biti dobro drustvo i podrška u svemu što slijedi 😀
Bešićka 😊 odlicno na pozitivnim vjestima, sad treba biti jedan dugi dugi niz pozitive!!
Ja brojim jos 20 dana do prvog pregleda i mogu vam rec da su dani postali dugi ko godina ufff. Al prezivit cu. Vjerujem da ce svaki sljedeci pregled na ovoj temi biti zadovoljavajuci. Cure virtualni poljubac saljem 😘.
Bešićka 😊 odlicno na pozitivnim vjestima, sad treba biti jedan dugi dugi niz pozitive!!
Ja brojim jos 20 dana do prvog pregleda i mogu vam rec da su dani postali dugi ko godina ufff. Al prezivit cu. Vjerujem da ce svaki sljedeci pregled na ovoj temi biti zadovoljavajuci. Cure virtualni poljubac saljem 😘.
I ja na pregled idem tek 4.07, a sada sam u 6 tt. Daaalekoo, ali nadam se da ce sve biti ok.
I ja na pregled idem tek 4.07, a sada sam u 6 tt. Daaalekoo, ali nadam se da ce sve biti ok.
Dobrodosla Josipa 🤗 meni je pregled u utorak.. 12+3.. nmg docekat.. 😣
Mrs bas mi je drago, eto stiže pozitiva neka i ostane!!
Mene moja naručila iduci put 03.07. Tad cu bit 8+3 i rekla mi je da cu tad Radit briseve, ali sta nije to rano za raditi briseve? Čitala sam da prije 12tj nema smisla...
Sortiraj odgovore
Najstariji