Mrs bas mi je drago, eto stiže pozitiva neka i ostane!!
Mene moja naručila iduci put 03.07. Tad cu bit 8+3 i rekla mi je da cu tad Radit briseve, ali sta nije to rano za raditi briseve? Čitala sam da prije 12tj nema smisla…
Ma uvik ima smisla al je bolje radit od 12 tj
Ja sam do sad radila samo papu i krv vadila za sad sve ok hvala bogu, sad jedva čekam 28.6. za sljedeću kontrolu :) kad se može vidit spol?
Ja sam do sad radila samo papu i krv vadila za sad sve ok hvala bogu, sad jedva čekam 28.6. za sljedeću kontrolu :) kad se može vidit spol?
Ovisi.. ako radis ovim modernim testovima na genetske poremecaje, sindrome itd, mozes u ranom stadiju saznat..a ultrazvuk je opet pitanje jel obicni jel 3d itd.. a opet ovisi i kako je beba okrenuta.. moguce je vec od 12 al realno oko 16 saznas :) al to je definitivno individualno..
Pozdrav svima!! Da li je neko od vas bio na Niffty testu??
ja sam bila, sve je ok!
cure sad sam čula na vijestima da je neka žena pokušavala 8 godina zatrudnjeti, i kad je napokon uspjela rodila je bebu s Downovim sindromom, ima srčanu manu i neku rijetku bolest (sad sam već zaboravila kako se zove) zbog koje neće smjeti jesti većinu namirnica.. pa ne mogu vjerovati !!! kako neki ljudi nemaju sreće to je nevjerojatno.. eto pod dojmom morala sam to podijeliti s vama.. ali eto mama je naravno sretna što je dijete uspješno operiralo srčanu manu i sad barem nije u životnoj opasnosti.. mali anđeo ..
cure sad sam čula na vijestima da je neka žena pokušavala 8 godina zatrudnjeti, i kad je napokon uspjela rodila je bebu s Downovim sindromom, ima srčanu manu i neku rijetku bolest (sad sam već zaboravila kako se zove) zbog koje neće smjeti jesti većinu namirnica.. pa ne mogu vjerovati !!! kako neki ljudi nemaju sreće to je nevjerojatno.. eto pod dojmom morala sam to podijeliti s vama.. ali eto mama je naravno sretna što je dijete uspješno operiralo srčanu manu i sad barem nije u životnoj opasnosti.. mali anđeo ..
Gledala san..i proplakala...nadan se da ce joj Bog dat snage da sve izdrzi i da ce beba bit dobro... ima svakakvih primjera u svitu nismo ni svjesni sta sve postoji.. ☹
Cure jesu li vam pocele mucnine? Zadnja 3 dana me ubijaju, ok sam do 17,18 i onda se odjednom pojave.. ne mogu ni vodu popit koliko mi bude mucno, o hrani da ne pricam. Uzasan osjecaj, tesko mi bude i zaspat od mucnine. Obzirom da mi je prva trudnoca nemam vlastit recept protiv toga..kakav prijedlog?
Lucy Tako i meni...ujutro aj kako tako mozda i pojeden nesto ali popodne od 16 h pa nadalje nedaj boze viti hranu odma povracam
Jucer nvecer me uvatila glad...poludila sam ...gladna a nemogu pric frizideru 😢
Ja san jela slane stapice i ribice...bitno je vam zeludac nije prazan to samo pogorsava stanje. Citala san da pomaze caj od djumbira al nisan probala
Sortiraj odgovore
Najstariji