Evo me s pregleda. Nema otkucaja srca. Jednostavno nije uspjelo
😞😞😞bas mi je zao,ne zelim ni pomisliti kroz sta sad prolazis😞😞😞 😘😘
Drzi se :*
Ne mogu ni zamisliti kako ti je...saljem snazni virtualni zagrljaj i iskrenu zelju da se sto prije oporavis ♥️
Stvarno mi je zao...drzi se, mila. pusa
Pantelija draga moja, drzi se! Uzasno mi je zao 😞Ljubi to malo zlato pored sebe da ti bar malo skrene misli, tu smo ako bilo sta treba. Drzi se...
A joj Pantelija, stvarno nisam ni pomislila da se tako nesto moze dogoditi. Jedino sto mozes je dici glavu cim prije i krenit ispocetka. Iskreno mi je mnogo zao.
Lucy čestitam!!
Ja sam danas 5+3, pregled je bio super! Veličina ploda 1,3mm, zamislite tu mrvicu.. preslatko! Sve ok, danas sam radila samo uzv, iduci put za 3 tj, 03.07.radim briseve. Sutra idem vadit krv i dat urin.
Cula sam srčeko, boze kako lijep osjećaj, ujedno i malo freaky, ali lijepo freaky! 😀
Ivona aaaa super, ja jos ne znam kad je termin, nisam pitala, znas ti?
Pantelija držim fige za danas da sve bude su pet, vjerujem i da hoce! A ti do tad probaj odmarat…
Pridruzujem se cestitkama za Lucy!!
Termin sam racunala na internetu i pokazalo mi da je 09.02. Mislim da ce mi tako i ginekolog potvrdit. Jos puna tri tjedna moram cekat za taj dugo ocekivani prvi pregled!!!
A taj osjecaj kad cujes srce kako kuca je ne procjenjiv!! Sretno opet svim curama!!
Evo čitam zaostatke i kad sam naletila na pantelijin post, oduzela sam se.... 😑😑😑
Tako mi je žao, ali ako je tako moralo biti onda dobro... Samo se moli, i nadam se da ćeš uskoro čuti malo srce kako kuca...a do tad imaš već jedno srce kraj sebe i puno zagrli svoje dijete a drugo će već biti. Šaljem ti puno zagrljaja!! 😘😘😘
Ostalo čitam i pišem sutra, satrana sam a još mi se mašina veša pere pa moram čekat da to prostrem, cijeli dan danas i jučer pospremanje i masa obaveza, sutra stižu svekići!! 😊😊
Laku noć svima!! 🤗🤗😘😘
Hvala svima na rijecima podrske.
Vama svima zelim super trudnoce i da bude sto manje stresa i panike. Naravno i brze i lagane porode.
Pantelija stvarno mi je jako zao! Ne mogu ni zamislit kako ti je... 😔😔😔
Okruzi se najdražim ti ljudima da te sto prije prođe.. veliki zagrljaj saljem!!
Sortiraj odgovore
Najstariji