Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Semyzg31
    13. Lipanj 2017. 02:19

Drage moje i mene maknite sa popisa,nismo uspjeli izgurat trudnocu izgubila sam svoju malu srecicu  😞😞svima vam zelim trudnoce bez stresa,cuvajte malene svoje😘😘ljubim vas sve

Jana78
    13. Lipanj 2017. 08:22

Semy zao mi je jako.. 😔 Drži se! I tebi veliki zagrljaj!!

• ivona0704
    13. Lipanj 2017. 08:36

Ajme cure bas neki los dan jucer bio. Drzite se i nadam se da ce uskoro sve puno bolje bit. 

Lunale
    13. Lipanj 2017. 09:11

Semy, joj pa i ti! Tako mi je zao cure, drzite se i zelim vam sto brzi oporavak i sto prije da docekate vasa mala srceka! 
    Strašan dan... 

• Semyzg31
    13. Lipanj 2017. 09:19

Prestrasan😞😞 cure zelim vam sve najbolje u trudnocama da ih sto bezbolnije i sto sretnije izgurate,cuvajte se!😘😘❤ polako cemo mi dalje😞😞

Lucy_07
    13. Lipanj 2017. 10:21

Semy zao mi je..drzim fige da sto prije oporavis i javis nam se s dobrim vijestima..mislimo na tebe

• ivona0704
    13. Lipanj 2017. 11:36

Cure zene moje ja sad imam jedno pitanje, je li se slucajno kojoj od vas bilo da imate dosta cesto stolicu, malo vise rjedu. Mene to prati vec nekoliko dana, nije virus. Znam da je pogotvo na pocetku trudnoce cest problem zatvor a ne obrnuto. Dosta jedem voca pa je mozda od toga al opet mi je cudno bas tako dugo i cesto da je,(malo mi je neugodno to iti pitati ali moram nekoga ) I isto tako u zadnjih par dana mi se javljaju menstrualni bolovi, ustvari povremeno boluckanje. Nije jako niti su grcevi. Danas me to malo pocelo brinuti, Danas sam tek na 5+4 tt.Nadam se da nije nista zabrinjavajuce. 

Lucy_07
    13. Lipanj 2017. 12:10

ivona0704

Cure zene moje ja sad imam jedno pitanje, je li se slucajno kojoj od vas bilo da imate dosta cesto stolicu, malo vise rjedu. Mene to prati vec nekoliko dana, nije virus. Znam da je pogotvo na pocetku trudnoce cest problem zatvor a ne obrnuto. Dosta jedem voca pa je mozda od toga al opet mi je cudno bas tako dugo i cesto da je,(malo mi je neugodno to iti pitati ali moram nekoga )I isto tako u zadnjih par dana mi se javljaju menstrualni bolovi, ustvari povremeno boluckanje. Nije jako niti su grcevi. Danas me to malo pocelo brinuti, Danas sam tek na 5+4 tt.Nadam se da nije nista zabrinjavajuce.

Meni je tako bilo u samom početku stalno. Zadnja 2 tjedna mi se normaliziralo, a zadnja 2 dana muku mucim sa zatvorom. Sto se tice menstrualnih bolova, bili su cesci prije, zadnjih tjedan dana ih nemam, tu i tamo kao peckanje i kratkotrajni grc..nadam se da sam od pomoci :) btw, danas sam 6+6

• ivona0704
    13. Lipanj 2017. 12:19

Lucy_07

ivona0704

Cure zene moje ja sad imam jedno pitanje, je li se slucajno kojoj od vas bilo da imate dosta cesto stolicu, malo vise rjedu. Mene to prati vec nekoliko dana, nije virus. Znam da je pogotvo na pocetku trudnoce cest problem zatvor a ne obrnuto. Dosta jedem voca pa je mozda od toga al opet mi je cudno bas tako dugo i cesto da je,(malo mi je neugodno to iti pitati ali moram nekoga )I isto tako u zadnjih par dana mi se javljaju menstrualni bolovi, ustvari povremeno boluckanje. Nije jako niti su grcevi. Danas me to malo pocelo brinuti, Danas sam tek na 5+4 tt.Nadam se da nije nista zabrinjavajuce.

Meni je tako bilo u samom početku stalno. Zadnja 2 tjedna mi se normaliziralo, a zadnja 2 dana muku mucim sa zatvorom. Sto se tice menstrualnih bolova, bili su cesci prije, zadnjih tjedan dana ih nemam, tu i tamo kao peckanje i kratkotrajni grc..nadam se da sam od pomoci :) btw, danas sam 6+6

Je od pomoci mi je jer sam vec mislila nesto nije uredu. Olaksanje :)Hvala

13. Lipanj 2017. 12:36

ivona0704

Nemoj se sramit pitat sta te zanima jer smo zato tu. Ja san isto imala par dana... i to me potrefilo jedno jutro kad san isla na pregled u gin...komaaaa....haha...zatvor dolazi kasnije.. od 12 tj pa na dalje. Al zato postoji donat mg i druga cuda da to rijesimo ;) 

Semy zao mi je.. nez sta je ovo...sad me pocelo malo bit strah mog pregleda...uhh uhh.. :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.