Daan! Ima li netko iz Splita tu? Treba mi preporuka za upis u drzavnog ginekologa.. Nakon sta sam 7 dana zvala svoju doktoricu i nakon toga otisla na onaj pregled prosli tjedan privatno sad doznam da je moja stvarno otisla u mirovinu bez da javi i jednom jedinom pacijentu. Tako da sam trenutno trudna i bez drzavnog ginekologa! 😡
Ja san iz Splita al nazalost neman preporuku… vecina njih ne upisuju nove pacijente ali s obzirom da si trudna moraju te upisat. Neman ti nazalost koga preporucit jer sa svojom nisan bas nesto zadovoljna zato i vodin trudocu privatno. Al iskreno jos nisan cula ovde nekog ko je zadovoljan sa svojim gin.. al ako nista upisi se bilo di cisto da mozes uzimat uputnice i idi ako mozes privatno. Nisu to bas neke urnebesne cijene. A i svaki drzavni bi ti svejedno naplatia..
A i nije mi do toga kakvi su nego da nađen nekoga ko upisuje jer sam i ja privatno..evo nakon duge i teške muke sam došla do informacije da upisuju u ordinaciji dr. Grzunova koji više ne radi ali neka nova doktorica upisuje. Čekam 16:00 da nazovem! Hvala ti na odgovoru :)
Lucy, cestitam! U dan nam je razlika termina :)))
Allegra, i ja sam iz Splita ali ne mogu pomoci. Svi se zale na svoje soc.gin. pa tesko da sam cula za nekog tko je ok. Ja idem privatno
Lucy čestitam!!
Ja sam danas 5+3, pregled je bio super! Veličina ploda 1,3mm, zamislite tu mrvicu.. preslatko! Sve ok, danas sam radila samo uzv, iduci put za 3 tj, 03.07.radim briseve. Sutra idem vadit krv i dat urin.
Cula sam srčeko, boze kako lijep osjećaj, ujedno i malo freaky, ali lijepo freaky! 😀
Ivona aaaa super, ja jos ne znam kad je termin, nisam pitala, znas ti?
Pantelija držim fige za danas da sve bude su pet, vjerujem i da hoce! A ti do tad probaj odmarat...
Daan! Ima li netko iz Splita tu? Treba mi preporuka za upis u drzavnog ginekologa.. Nakon sta sam 7 dana zvala svoju doktoricu i nakon toga otisla na onaj pregled prosli tjedan privatno sad doznam da je moja stvarno otisla u mirovinu bez da javi i jednom jedinom pacijentu. Tako da sam trenutno trudna i bez drzavnog ginekologa! 😡
Ja san iz Splita al nazalost neman preporuku… vecina njih ne upisuju nove pacijente ali s obzirom da si trudna moraju te upisat. Neman ti nazalost koga preporucit jer sa svojom nisan bas nesto zadovoljna zato i vodin trudocu privatno. Al iskreno jos nisan cula ovde nekog ko je zadovoljan sa svojim gin.. al ako nista upisi se bilo di cisto da mozes uzimat uputnice i idi ako mozes privatno. Nisu to bas neke urnebesne cijene. A i svaki drzavni bi ti svejedno naplatia..
A i nije mi do toga kakvi su nego da nađen nekoga ko upisuje jer sam i ja privatno..evo nakon duge i teške muke sam došla do informacije da upisuju u ordinaciji dr. Grzunova koji više ne radi ali neka nova doktorica upisuje. Čekam 16:00 da nazovem! Hvala ti na odgovoru :)
Nema na cemu. Ako te odbiju upisat zapriti im jer po zakonu ne smiju odbit trudnicu. Sritno :*
Lucy i Jana bas mi je drago da je sve ok Pantelija, jos cekamo tebe, nadam se da se bolje osjecas.
Evo me s pregleda. Nema otkucaja srca. Jednostavno nije uspjelo
🙁🙁🙁 uzasno mi je zao...
Ne znan sta rec... bas me iznenadilo.. nadan se da si dobro..bit ce jos prilika sigurno 😗💜💚💙💛
Pa sad iskreno samo zelim da me uspavaju i da to sve prode
Virujen...ne mogu ni zamislit kako se osjecas.. ali tako je jednostavno tribalo bit.. imas doma zivu i zdravu bebu i imas se za koga borit. Sve ce ovo brzo proc. Imas nasu podrsku 😗
Sortiraj odgovore
Najstariji