Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy_07
    15. Lipanj 2017. 11:25

Probat cu sa stapicima..ujutro normalno jedem, ali cim prebaci popodne krenu te mucnine i ne pustaju. Gladna ko vuk, a ne mogu ni pomislit na hranu 😩

LittleOne
    15. Lipanj 2017. 12:12

Imas u apoteci kupit tablete na biljnoj bazi, mislim djumibir, bas za trudnice. Na A nesto. Super pomazu

• Mimy
    15. Lipanj 2017. 13:10

Lucy_07

Cure jesu li vam pocele mucnine? Zadnja 3 dana me ubijaju, ok sam do 17,18 i onda se odjednom pojave.. ne mogu ni vodu popit koliko mi bude mucno, o hrani da ne pricam. Uzasan osjecaj, tesko mi bude i zaspat od mucnine. Obzirom da mi je prva trudnoca nemam vlastit recept protiv toga..kakav prijedlog?

Kod mene je bilo obrnuto. Ujutro sam iz kreveta odmah trcala na wc povracati i poslje toga sam mogla jesti sta i kolko sam htjela. Sad sam 18tt i tek zadnja 2 tjedna nemam mucnina.

• Jelena​
    15. Lipanj 2017. 14:17

Ima neki hipp čaj za trudnice, i ok je za mučnine plus slani krekeri ili štapići ili rižini keksići (ko stiropor su ali bez okusa su pa nedizu želudac a zasite)

• Jelena​
    15. Lipanj 2017. 14:38

Lucy_07

Probat cu sa stapicima..ujutro normalno jedem, ali cim prebaci popodne krenu te mucnine i ne pustaju. Gladna ko vuk, a ne mogu ni pomislit na hranu 😩

http://www.hipp.hr/hipp-mama-caj-za-trudnice/

15. Lipanj 2017. 14:52

Jelena

Ima neki hipp čaj za trudnice, i ok je za mučnine plus slani krekeri ili štapići ili rižini keksići (ko stiropor su ali bez okusa su pa nedizu želudac a zasite)

Meni ne odgovaraju ti rizini keksici iako san ih nakupovala jer san mislila da ce mi pomoc.
    Pitanje za one koji imaju Lilypie...dosla san do koraka di triban zalipit kod al ne znan di ga triban zalipit..helppp

• Kruška
    15. Lipanj 2017. 15:04

Dalmatinka

Jelena

Meni ne odgovaraju ti rizini keksici iako san ih nakupovala jer san mislila da ce mi pomoc.
    Pitanje za one koji imaju Lilypie…dosla san do koraka di triban zalipit kod al ne znan di ga triban zalipit..helppp

U potpis u svom profilu 

• Pčelica
    15. Lipanj 2017. 15:25

Mene nakon svega sta pojedem zgaravica 

15. Lipanj 2017. 15:44

Kruška

Dalmatinka

Jelena

Pitanje za one koji imaju Lilypie…dosla san do koraka di triban zalipit kod al ne znan di ga triban zalipit..helppp

U potpis u svom profilu

Probala san i ostaje samo kod nema slicice xD

Mrs. Bešić
    15. Lipanj 2017. 16:32

Kad ti kliknem na ovo što piše prikaže mi sličicu koliko si trudna, sad ne znam dal si klikla na forums pa kopirala taj tekst jer mora bit s forums ne s websites, barem je meni tako uspjelo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.