Probat cu sa stapicima..ujutro normalno jedem, ali cim prebaci popodne krenu te mucnine i ne pustaju. Gladna ko vuk, a ne mogu ni pomislit na hranu 😩
Imas u apoteci kupit tablete na biljnoj bazi, mislim djumibir, bas za trudnice. Na A nesto. Super pomazu
Cure jesu li vam pocele mucnine? Zadnja 3 dana me ubijaju, ok sam do 17,18 i onda se odjednom pojave.. ne mogu ni vodu popit koliko mi bude mucno, o hrani da ne pricam. Uzasan osjecaj, tesko mi bude i zaspat od mucnine. Obzirom da mi je prva trudnoca nemam vlastit recept protiv toga..kakav prijedlog?
Kod mene je bilo obrnuto. Ujutro sam iz kreveta odmah trcala na wc povracati i poslje toga sam mogla jesti sta i kolko sam htjela. Sad sam 18tt i tek zadnja 2 tjedna nemam mucnina.
Ima neki hipp čaj za trudnice, i ok je za mučnine plus slani krekeri ili štapići ili rižini keksići (ko stiropor su ali bez okusa su pa nedizu želudac a zasite)
Probat cu sa stapicima..ujutro normalno jedem, ali cim prebaci popodne krenu te mucnine i ne pustaju. Gladna ko vuk, a ne mogu ni pomislit na hranu 😩
http://www.hipp.hr/hipp-mama-caj-za-trudnice/
Ima neki hipp čaj za trudnice, i ok je za mučnine plus slani krekeri ili štapići ili rižini keksići (ko stiropor su ali bez okusa su pa nedizu želudac a zasite)
Meni ne odgovaraju ti rizini keksici iako san ih nakupovala jer san mislila da ce mi pomoc.
Pitanje za one koji imaju Lilypie...dosla san do koraka di triban zalipit kod al ne znan di ga triban zalipit..helppp
Meni ne odgovaraju ti rizini keksici iako san ih nakupovala jer san mislila da ce mi pomoc.
Pitanje za one koji imaju Lilypie…dosla san do koraka di triban zalipit kod al ne znan di ga triban zalipit..helppp
U potpis u svom profilu
Pitanje za one koji imaju Lilypie…dosla san do koraka di triban zalipit kod al ne znan di ga triban zalipit..helppp
U potpis u svom profilu
Probala san i ostaje samo kod nema slicice xD
Kad ti kliknem na ovo što piše prikaže mi sličicu koliko si trudna, sad ne znam dal si klikla na forums pa kopirala taj tekst jer mora bit s forums ne s websites, barem je meni tako uspjelo
Sortiraj odgovore
Najstariji