Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    11. Svibanj 2017. 15:17

Prođimo zajedno ovaj uzbudljivi period života, iščekujmo zajedno naše zimske bebice! 

Gitta
    11. Svibanj 2017. 15:20

Drage mame i buduće mame!! Imali nas koje bi trebale roditi na zimu?
    Ja sam tek saznala da sam trudna, tri pozitivna testa, još ću pričekati da mi prođe očekivani dan menstr. pa da mogu nazvati svoju ginićku da se dogovorimo za pregled.
    Kako vi stojite? jeste li već bile na prvom pregledu? kad su vam termini?
    Imate li kakvih simptoma trudnoće?
    Drago mi je za svaku od vas koja se priključi na ovu temu da skupa prođemo sve što nas čeka u narednih devet predivnih mjeseci!!! 

Ugolina
    11. Svibanj 2017. 15:35

Gitta zeno pa kaj se ne pohvalis!??!?!!!!! Cestitam ti!!!! 😘😘😘💕💕💕💕💕

Gitta
    11. Svibanj 2017. 15:36

Ugolina

Gitta zeno pa kaj se ne pohvalis!??!?!!!!! Cestitam ti!!!! 😘😘😘💕💕💕💕💕

taman sam htjela :D evo ideee

• Dzenkaa
    12. Svibanj 2017. 20:46

Eh mislim da ovoj temi i ja pripadam. Pa cu sad da pisem ovdje. Ja sam u iscekivanju drugog pregleda koji je za nekih 7 dana. Konstantno se osluskujem 😊 Svima zelim puno srece i da ako Bog da zajedno docekamo nase bebice. 

Gitta
    13. Svibanj 2017. 09:14

i ja se nadam da će tako biti i da će nam trudnoće proći uredu! s koliko tjedana si imala prvi pregled? kad ti je termin?

Jagoda1
    14. Svibanj 2017. 12:15

Evo javljam se i ja. Termin je kraj 12.mj. Već sam u jednoj grupi pisala o simptomima koji su kod mene jako izraženi i koliko me vesele jer je to ipak drugo stanje :) toliko sam koma od njih :( iscrpljuje me povraćanje najviše od svega. 

Gitta
    15. Svibanj 2017. 09:24

Dobrodošla Jagoda!
    Ja još nemam nikakvih simptoma konkretno, osim bolnih križa i umora, u prvoj T sam povraćala prva 4 mjeseca i znam kako ti je, pij čaj od đumbira, on smiriva želudac.

Gitta
    15. Svibanj 2017. 09:27

i da, tu i tamo me uhvati vrtoglavica!!
    jagoda, jesi već bila na pregledu?

15. Svibanj 2017. 17:55

Evo i mene. Muz me natjerao da jutros napravim test i pozitivan je 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.