Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunale
    11. Lipanj 2017. 21:40

E da, i meni je pregled 29.6. pa me Gita ubaci kad budes cackala po spisku :)

• Super77
    11. Lipanj 2017. 21:46

Lunale daj mi molim te reci da li znas koja je razlika izmedju Niffty i onog triple. Meni prva trudnoca, malo sam zbunjena😊

LittleOne
    11. Lipanj 2017. 21:54

Nisam lunale ali.. Triple analizira hormone u tvojoj krvi + uzv. Nifty analizira krv posteljice iz tvoje krvi i gleda DNK. 

LittleOne
    11. Lipanj 2017. 21:55

DNK ploda jel

Lunale
    11. Lipanj 2017. 22:00

Iskreno, nemam ti pojma! Kako su nam dvije bliske prijateljice radile te testove par mjeseci prije nas, pitali smo ih koji je najbolji tj koji pokriva najvise tih da izvines, sranja. Obe su rekle Niffty tako da se nismo dvoumili, niti dalje istrazivali jer su one to vec obavile :) 

Lunale
    11. Lipanj 2017. 22:02

Evo LittleOne zna :) 

Jana78
    11. Lipanj 2017. 23:29

Pantelija i ja sutra idem na pregled u 10h, ali sam nekako mirna, Uzbuđena ali mirna. Kad je tvoj, u koliko?
    Mi smo danas imali familijarni roštilj i njegovi i moji i braća i sestre i svima smo obznanili lijepe vijesti, ajme koja koncentracija srece i uzbuđenja na jednom mjestu! Divno je bilo!

Ja isto nista ne znam o tim testovima, moram se malo informirat i pricat s muzem sta cemo s tim.. 

Jana78
    11. Lipanj 2017. 23:32

Ivona ja sam 5+2, zasad osjecam jako umor i veoma jako izražen miris, ponekad mi se kroz dan pojavi bol u trbuhu kao da trebam dobit i to je to! Mučnine nemam, a nekako mislim da ni necu jer ih moja mama ni s jednim od nas nije imala..

Mrs. Bešić
    12. Lipanj 2017. 07:06

Cure koje danas idu na pregled sretno, javite nam lijepe vijesti 
    Ostalim curama lijep i ugodan dan, danas je baš toplo i lijepo. Nadam se da ste sve provele lijep vikend i da se dobro osjećate 

• ivona0704
    12. Lipanj 2017. 08:49

Jana78

Ivona ja sam 5+2, zasad osjecam jako umor i veoma jako izražen miris, ponekad mi se kroz dan pojavi bol u trbuhu kao da trebam dobit i to je to! Mučnine nemam, a nekako mislim da ni necu jer ih moja mama ni s jednim od nas nije imala..

😍 onda smo iste i meni ja danas 5+3. Bas mi je drago!! Kako sam vec rekla ja nista od simptoma nemam povremeno i ja osjetim bol kao da cu dobiti al to je normalno, u prvoj trudnoci nisam imala mucnine nego samo par dana. Jedini simptom mi je bio tada glavobolja. Ja se uopce ne osjecam trudno, mislim da cu biti svjesnija nakon prcog pregleda i kad cujem otkucaje. Negdje sam procitala da mucnine ako ce doc dopaze tek oko 6-og tjedna, nadam se da ce nas zaobic. Javi kako je bilo na pregledu a i ostale cure neka prijave rezultate. Sretno svima, poljubac saljem!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.