E da, i meni je pregled 29.6. pa me Gita ubaci kad budes cackala po spisku :)
Lunale daj mi molim te reci da li znas koja je razlika izmedju Niffty i onog triple. Meni prva trudnoca, malo sam zbunjena😊
Nisam lunale ali.. Triple analizira hormone u tvojoj krvi + uzv. Nifty analizira krv posteljice iz tvoje krvi i gleda DNK.
Iskreno, nemam ti pojma! Kako su nam dvije bliske prijateljice radile te testove par mjeseci prije nas, pitali smo ih koji je najbolji tj koji pokriva najvise tih da izvines, sranja. Obe su rekle Niffty tako da se nismo dvoumili, niti dalje istrazivali jer su one to vec obavile :)
Pantelija i ja sutra idem na pregled u 10h, ali sam nekako mirna, Uzbuđena ali mirna. Kad je tvoj, u koliko?
Mi smo danas imali familijarni roštilj i njegovi i moji i braća i sestre i svima smo obznanili lijepe vijesti, ajme koja koncentracija srece i uzbuđenja na jednom mjestu! Divno je bilo!
Ja isto nista ne znam o tim testovima, moram se malo informirat i pricat s muzem sta cemo s tim..
Ivona ja sam 5+2, zasad osjecam jako umor i veoma jako izražen miris, ponekad mi se kroz dan pojavi bol u trbuhu kao da trebam dobit i to je to! Mučnine nemam, a nekako mislim da ni necu jer ih moja mama ni s jednim od nas nije imala..
Cure koje danas idu na pregled sretno, javite nam lijepe vijesti
Ostalim curama lijep i ugodan dan, danas je baš toplo i lijepo. Nadam se da ste sve provele lijep vikend i da se dobro osjećate
Ivona ja sam 5+2, zasad osjecam jako umor i veoma jako izražen miris, ponekad mi se kroz dan pojavi bol u trbuhu kao da trebam dobit i to je to! Mučnine nemam, a nekako mislim da ni necu jer ih moja mama ni s jednim od nas nije imala..
😍 onda smo iste i meni ja danas 5+3. Bas mi je drago!! Kako sam vec rekla ja nista od simptoma nemam povremeno i ja osjetim bol kao da cu dobiti al to je normalno, u prvoj trudnoci nisam imala mucnine nego samo par dana. Jedini simptom mi je bio tada glavobolja. Ja se uopce ne osjecam trudno, mislim da cu biti svjesnija nakon prcog pregleda i kad cujem otkucaje. Negdje sam procitala da mucnine ako ce doc dopaze tek oko 6-og tjedna, nadam se da ce nas zaobic. Javi kako je bilo na pregledu a i ostale cure neka prijave rezultate. Sretno svima, poljubac saljem!!
Sortiraj odgovore
Najstariji