Najbolje odmah kupit i novi auto da budemo sigurni 🤣🤭
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Zenskice drage, treba mi pomoc.
Rekla sam na poslu da sam trudna, e sad, tu nastaje problem, meni ugovor istice krajem 2.mjeseca. Obecavali mi brda i doline na kraju je ispalo da ce cim prije traziti drugu osobu. Koja su moja prava, di da idem i sta da radim? Komplikacije, prijava kao nezaposlena? Sta mi je pametno?
Hvala vam ❤️
little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.
💙It's a boy 💙
Najbolje odmah kupit i novi auto da budemo sigurni 🤣🤭
Moj suprug kupuje i novi auto. Jer sad imamo limuzinu u koju stanu 2 kofera samo. Tako da nije daleko od toga sto kazes.
Planira da auto stigne 2 mj prije bebe
Poison Ivy poslodavcu je svejedno, ja mislim, ipak ti ne isplacuje on placu kad si trudna. Mislim u redu je da ti traze zamjenu jer njima netko treba radit. Ja planiram reci sefovima u 13tt da sto prije mogu nac ljude da odrade posao jer ga imamo puno. Oni su dobri prema meni pa je najmanje sto mogu napravit, javit im na vrijeme da traze jos ljudi na tih godinu i pola.
Meni je jasno da njima treba radnik, ali nisam ni ja pobogu bolesna da ne mogu jos jedan mjesec npr. odraditi. Mene zanima sta ja mogu traziti, a oni neka si nadju koga kod ce.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.01. ❤️
24.02.
💙It's a boy 💙
Mislim da ima neka App za instalirati na mob koja mjeri kut jajeta. Ne znam kako to funkcionira, nisam nikad koristila. Pa eto, mozemo proci i bez kupnje novog auta 😅😅
Meni je jasno da njima treba radnik, ali nisam ni ja pobogu bolesna da ne mogu jos jedan mjesec npr. odraditi. Mene zanima sta ja mogu traziti, a oni neka si nadju koga kod ce.
Pa nece te otjerat s posla ranije i nece ti dat otkaz jer si trudna. Njima treba vremena da nadu drugu osobu. Nece trazit tek kad ti odes. Ako zelis otvori si komplikacije i to je to.
Nisam sigurna gdje je problem ovdje? Oni zele da ti prestanes odmah radit kako bi netko odmah dosao i preuzeo tvoju poziciju ili?
Zenskice drage, treba mi pomoc.
Rekla sam na poslu da sam trudna, e sad, tu nastaje problem, meni ugovor istice krajem 2.mjeseca. Obecavali mi brda i doline na kraju je ispalo da ce cim prije traziti drugu osobu. Koja su moja prava, di da idem i sta da radim? Komplikacije, prijava kao nezaposlena? Sta mi je pametno?
Hvala vam ❤️
Ja poludim kada to pročitam. Ako sam dobro shvatila, poslodavac ti ne bi produžio ugovor nakon njegovog isteka krajem 2mj?
Kada si na komplikacijama i porodiljnom ionako nisi trošak poslodavcu već HZZO-u, odnosno državi, pa možda da to tako pokušaš argumentirati? U smislu, da te ne odjave, nego barem ugovor produže na još neki period dok si na porodiljnom.
Što se tiče naknade za nezaposlene, ona ovisi o prosjeku tvoje plaće. Pogledaj si uvjete ovdje:
https://www.hzz.hr/korisnicki-centar/novcana-naknada-za-nezaposlene/
Nažalost, naš zakon trenutno ne štiti trudnice i majke koje su zaposlene ugovorom na određeno. Odnosno, nema nikakve prepreke (osim moralne) da poslodavac ne produži ugovor. Da, to je vid diskriminacije, ali vrlo vrlo čest. :(
Jutro curee :) Ja se ponekad javim jer nekako sam jos u ranoj trudnoci u odnosu na vasVi vec pisete o kolicima, autosjedalicama, a ja tek na pocetku
I bas se iskreno nadam da cu doci cim prije do tog stadijuma da raspravljam o ljepsim temama, robici i opremi za bebu
.
Imam jedno pitanje, obzirom da se u prosloj T nisam tako susrela, da li su vam se javljali bolovi u donjem dijelu stomaka kao a da je to bio znak rastezanja i povecanja maternice i ligamenata? Ja sam jucer imala slucaj gdje me valjda od hladnoce, bar tako mislim, jer na poslu nije bilo dobro zagrijano i nakon 3 sata sam pocela osjecati bolove u donjem dijelu i nakon odlaska doma i lezanja par sati, prosli su, sada isto nista ne osjecam. Posto je doktor odsutan pa nisam mogla otici nekako se opet plasim da se nije desilo nesto drugo losije. Znam da se u ovom tjednu desavaju te promjene i rastezanja samo ne znam do kog nivoa je to normalno. Bar malo da se utjesim, a svakako cu na pregled otici prije nego sam dogovorila s doktorom, cisto da znam na cemu sam
Mama_anđela ja sam u 7.i 8.tjednu imala grčeve u stomaku i bolove u leđima u tolikoj mjeri da nisam mogla stajati na poslu i ispostavilo se da ima nešto krvave sluzi i dobila sam duphaston 3x dnevno.. Normalni bolovi su uobičajeni zbog širenja maternice kao što je netko gore napisao, ali ako se jave jaki bolovi svakako se javi svom doktoru. Ja sam pila duphastone do kraja prvog tromjesečja i sad je sve u najboljem redu s bebicom.
A što se tiče ove situacije s poslodavcem ima svega.. Ja sam bila na ugovoru za stalno i kad aam otišla na prvi pregled odmah mi je dr otvorila komplikacije jer je bilo pitanje kako će sve završiti. Drugi dan sam čula kako šef priča strašne stvari za mene tipa da sam jedva dočekala da se j....., da sam mu tako i izgledala, da sam skupljala samo godinu dana staža da mogu na komplikacije, ma užas, užas. Tako da me iskreno više ništa niti ne čudi.
Upravo tako, ugovor traje do 28.02 i nema produzivanja zbog trudnoce.
Drage moja, imam ja 32.godine i nisam glupa da si poslodavac mora dati vremena da nekog nadje, ali govorim da se ponasaju sa trudnicama kao da imaju kugu i cim prije te tjeraju da odes ca. Pogotovo kad je ugovor na odredjeno.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.01. ❤️
24.02.
💙It's a boy 💙
Poison_Ivy bas mi je zao, stvarno nisu korektno prema trudnicama. Nažalost zato što je ugovor na određeno ne možeš ništa, moja preporuka je da odeš na komplikacije čim prije, ali nazovi i zavod za zapošljavanje za savjet, ili hzzo.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Sortiraj odgovore
Najstariji