Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunchica555
    11. Siječanj 2022. 19:22

MMMartinaaa

TERMINI PORODA:Lovely_ - 12.05.
    Monstera - 22.05.
    Limica - 23.05.
    Nikki777 - 26.05.
    MissR - 26.05.
    Marijanaaa12345 - 28.05.
    Atina - 29.05.
    Teab - 30.05.
    MMMartinaaa - 31.05.
    Gabi12 - 05.06.
    Marta96 - 06.06.
    Sweety - 07.06.
    BabyM - 10.06.
    Dunja03 - 11.06.
    BlaBla - 11.06.
    Angie24 - 13.06.
    Anushka - 15.06.
    Visibaba - 16.06.
    Demetria - 16.06.
    Nana6 - 23.06.
    Leemaa - 27.06.
    teja4444 - 01.07.
    Tini_- 03.07.
    Pricipessa007 - 04.07.
    AnnieP - 07.07.
    Nekeybah - 12.07.
    Ina85 - 13.07.
    Astera - 13.07.
    Mrvica72 - 28.07.
    MfrauM - 28.07.
    Silk - 30.07.
    Ariel - 05.08.
    Maajaa12344 - 09.08.
    Anita23 - 10.08.
    Pikapolonka- 19.08.
    Saphire - 31.08.
    Mama_anđela - kraj 8mj
    *
    Napomena: Tko bi htio biti dodan i na ovu listu s terminima poroda, slobodno mi javite da vas nadodam. Listu objavljujem samo ponedjeljkom pošto nije podložna čestim promjenama i dopunama😊

Možeš li mene upisati za termin poroda 02.07? Hvala♥️
    Sutra je pregled i biti ću trudna 16+0. Za sada kilu dobila, al možda je i više došlo, sutra se opet važem, doma niti ne želim 😅. Možda saznam i spol. 🙈😊
    Cure, koji je uvjet da se dobije porodiljni 45 dana prije termina? Po zakonu je obavezno od 28. dana, a 45 uz odobrenje ginekologa, ne znam jel rade frku oko toga ili se može tražiti iako se trudnoća vodi kao normalna? Voljela bi se sad već organizirat da si iskoristim i sav godisnji prije porodiljnoga.

• babyM
    11. Siječanj 2022. 19:36

Divna su vam imena, mi imamo u pripremi za dečka već godinama, ali za curu nismo još odlučili. Idem u četvrtak na pregled pa ćemo vidjeti hoćemo li saznati spol 👶 
    Ima li koja od vas ovakva kolica, ili bar ovaj brand? 

https://www.babycenter.hr/kinderkraft-kolica-3u1-moov-3in1-gray-kkwmoovgry00nc-857234.html?gclid=EAIaIQobChMItLaE0eai9QIV-v3VCh0W5wR_EAAYAyAAEgJno_D_BwE

👩 27 g
    🧔 30 g
    👶🤰prva beba 🤰👶

• Tinkica27
    11. Siječanj 2022. 19:51

Marijanaaa12345

Opet me ulovilo ko neku večer, desna strana dole desno od trbuha velika bol i probadanje, legla pa Cekam da prode. Tuzna jer bebicu ne osjetim. S opet moze biti i ta crjeva jer lose jedem, jucer sendvic i megic i cola danas slicno. Sutra radim mahune! Popila magnezij, nadam se da Ce biti bolje.

Mariana ja sam si uvela u zadnjih mjesec dana doručak kukuruzne pahuljice s mlijekom, pa uzmem magnezij direkt i onda popijem čaj od kamilice... I od kad se toga držim idem redovno na wc. 😁

Mary10
    11. Siječanj 2022. 20:04

Martina i moj termin bi bio 02.07.
    Idući pregled još ne znam kada će biti. Čim se naručim, javljam 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

• limica
    11. Siječanj 2022. 20:13

Ariel ja sam isto imala nepodnosljive glavobolje i trajale su jako dugo mozda oko dva mjeseca al bukvalno ih nisam mogla vise trpiti. Nisam nista pila jer bi mi bilo zao bebe, pomagala mi je mracna soba i potpuna tisina to bi me nekad znalo smiriti. Doktor mi je uvijek govorio da je to normalno u trudnoci i stvarno su prosle kao da ih nikad nisam ni imala. Pij puno tekucine meni je to bila kao prevencija. 

ljubičica
    11. Siječanj 2022. 20:29

Astera

Ariel

Meni je zadnji pregled bio 22.12. i da ne idem nakombinirani sad 24.01. cekala bi sve do 02.03.
    Uzasno mi je to daleko sve. Uzbudena sam za svaki pregled i vadenje krvi i sve, jer znam da je ok i da je to nesto sto treba napravit da bude sve dobro.

Ja sam dugo vijećala da idem ili ne na kombinirani, ali sam odustala iz nekih svojih osobnih uvjerenja i mislim da sam za sebe najbolje odlučila jer poznajem sebe i da mi je bila npr. loša statistika bih se pojela živa do poroda.
    Ja ti isto u zadnje vrijeme imam svakodnevne glavobolje najčešće ujutro i tijekom spavanja. Uopće ne znam koji bi bio razlog tome. Imam inače nizak tlak, ali u zadnje vrijeme je čak i OK.

Ja sam u zadnje primjetila da imam glavobolje  kad dugo vremena boravim  u zatvorenom prostoru. Sada je hladno pa smo više kod kuće i grijemo se .. zato  obavezno provjeravam, izađem malo na terasu da udahnem svježi zrak, spavam sa odškrinutim prozorom.. i ja imam nizak tlak..

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Teab
    11. Siječanj 2022. 20:31

BabyM pitala si za kindercraft i tak ja malo surfam po fejsu i naletim na ovo: 
    ❌negativna recenzija❌
    Pošto sam izašla iz svih mame -bebe grupa, previše svega za mene 😅, vjerujem da je u ovoj grupi puuno žena koje će ova recenzija zanimati. 
    Radi se od dječjim kolicima Kinderkraft Grande 2020.
    Na prvu lijepa i praktična, na drugu jedino možda lijepa 🤷‍♀️.
    Kupljena preko interneta, pa nismo u živo isprobali prije kupnje - greška!
    Naslon kolica drže  2 ( DVA ) gumba, po 1 sa svake strane. Kolica su do 15 kg nosivosti. 
    Moje dijete ima 8 kg i svaku šetnju po nekoliko puta gumbi popuste i dijete padne u ležeći položaj, govorimo od djetetu od 8 kg, kaj bi se dogodilo da se nasloni dijete od 10, 12 kg, nemam poima. Dakle, sigurnost 0 bodova!
    Ajmo malo na kotače. Prednji kotači su takvi, da kada se bilo što stavi u košaru ispod sjedala, kotači se vise ne okreću u stranu, pa je osjećaj od prilike, kao da vozite neki stari auto bez serva, jednom rukom gotovo ne moguće🤷‍♀️
    Od svega najmanje bitno, skoro pa ne važno, držač za čašu je neupotrebljiv osim za laganu papirnatu čašu s kavom. 
    Znam da niti jedna kolica nisu savršena,  ali ipak, sigurnost djeteta je na 1.mjestu.  ova kolica su sve samo ne sigurna.
    Znam, znam, kolko para tolko muzike, nisu skupa, zapravo vrlo  vrlo povoljna, ali ipak nakon svega ispadaju vrlo ne povoljna 😅
    U procesu smo reklamacije, nadam se da ćemo uspjet dokazati da krše važnu stavku - sigurnost djeteta.
    A sad je vrijeme za nova kolica, pa molim vas, preporuke. 
    Cijena nije bitna, bitna je KVALITETA I SIGURNOST,  a da se dijete može voziti u oba smjera je plus..
    Pišite, pomagajte 😂😅🥰😊.

E sad vidim da su ovo za vecu djecu al se raspitaj,mozda je doslo do pogreske u izradi a ova za koja pitas su odlicna a mozda nijedna kindercraft nevaljaju,al vidim da si pitala za tu marku pa reko da podjelim to s vama ovdje 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

ljubičica
    11. Siječanj 2022. 20:33

Tinkica27

Marijanaaa12345

Opet me ulovilo ko neku večer, desna strana dole desno od trbuha velika bol i probadanje, legla pa Cekam da prode. Tuzna jer bebicu ne osjetim. S opet moze biti i ta crjeva jer lose jedem, jucer sendvic i megic i cola danas slicno. Sutra radim mahune! Popila magnezij, nadam se da Ce biti bolje.
    Mariana ja sam si uvela u zadnjih mjesec dana doručak kukuruzne pahuljice s mlijekom, pa uzmem magnezij direkt i onda popijem čaj od kamilice… I od kad se toga držim idem redovno na wc. 😁

I ja sam u zadnjih mjesec dana promijenila doručak svako jutro zobene pahuljice sa suhim brusnicama i mlijekom i idem redovito na wc.. također se trudim jesti što više kuhanog.. povrća i voća.. svaki dan obavezno jednu jabuku i jednu mrkvu..

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Astera
    11. Siječanj 2022. 20:41

Ariel to je super što može ići suprug, to je stvarno velika podrška. Držim vam fige iako vjerujem da je sve odlično 😄
    Ljubičica vidiš to sam i ja primijetila, danas sam se prisilila dulje prošetati iako je hladno i evo cijeli dan sam bez glavobolje. Ono što meni pomogne je moj jutarnji bućkuriš u kojeg stavim cijeđenu naranču, sok jednog limuna, malo onog 100% soka od aronije i vo kraja bubnem vode. To popijem uz nescafe pa mi valjda od c vitamina i to malo kofeina bude bolje. A uvečer dulje tuširanje tako da si u tušu još izmasiram vratni dio koji mi je skroz pokočen.

Astera
    11. Siječanj 2022. 20:46

Marijana što se tiče crijeva ja ti s time i hemoroidima vodim bitku i prije trudnoće, ali za sad sam imala samo jedan "zaštop" i to je bilo tijekom Božića jer smo samo sjedili po gostima i nisam se baš kretala. Tako da uz sve što cure preporučuju mogu ti savjetovati da, naravno ako ne moraš strogo mirovati, pokušaš sa šetnjama jer ćeš pokrenuti crijeva. Možeš probati i kuhati suhe šljive u malo vode nekih 20ak minuta, to pojedeš i popiješ tu vodicu. Ili u jogurt samljeti malo lanenih sjemenki.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.