Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    11. Siječanj 2022. 20:57

babyM

Divna su vam imena, mi imamo u pripremi za dečka već godinama, ali za curu nismo još odlučili. Idem u četvrtak na pregled pa ćemo vidjeti hoćemo li saznati spol 👶
    Ima li koja od vas ovakva kolica, ili bar ovaj brand?

https://www.babycenter.hr/kinderkraft-kolica-3u1-moov-3in1-gray-kkwmoovgry00nc-857234.html?gclid=EAIaIQobChMItLaE0eai9QIV-v3VCh0W5wR_EAAYAyAAEgJno_D_BwE

Lijepa su.
    Ja sam ti odmah otpisala sva kolica koja se ne mogu sklopiti konstrukcija skupa s sportskim.
    I neka te ne vara ovo košara ti se pretvara u sportsko sjedalo.
    Pa sad ne znam koliko ti je to bitno.
    Probaj otici pogledati uživo.
    Ja sam provozala tri cetiri vrste po dućanu i onda odlučila.
    I muž i ja.
    Ovo položaj rucke je bitan ako si ti visoka 1.50m a muž dečko 2 m.
    I obrnuto :)
    Inace siva boja je super i univerzalna i za drugo dijete

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• babyM
    11. Siječanj 2022. 20:59

Teab a joooj, ovo je baš loša recenzija. Ako bude prilike, svakako ćemo ići probati u trgovinu prije kupnje. Možda se još netko javi sa svojim iskustvom jer su mi ovako na izgled baš lijepa 😁  

👩 27 g
    🧔 30 g
    👶🤰prva beba 🤰👶

Demetria
    11. Siječanj 2022. 21:04

Teab

BabyMpitala si za kindercraft i tak ja malo surfam po fejsu i naletim na ovo:
    ❌negativna recenzija❌
    Pošto sam izašla iz svih mame -bebe grupa, previše svega za mene 😅, vjerujem da je u ovoj grupi puuno žena koje će ova recenzija zanimati.
    Radi se od dječjim kolicima Kinderkraft Grande 2020.
    Na prvu lijepa i praktična, na drugu jedino možda lijepa 🤷‍♀️.
    Kupljena preko interneta, pa nismo u živo isprobali prije kupnje - greška!
    Naslon kolica drže 2 ( DVA ) gumba, po 1 sa svake strane. Kolica su do 15 kg nosivosti.
    Moje dijete ima 8 kg i svaku šetnju po nekoliko puta gumbi popuste i dijete padne u ležeći položaj, govorimo od djetetu od 8 kg, kaj bi se dogodilo da se nasloni dijete od 10, 12 kg, nemam poima. Dakle, sigurnost 0 bodova!
    Ajmo malo na kotače. Prednji kotači su takvi, da kada se bilo što stavi u košaru ispod sjedala, kotači se vise ne okreću u stranu, pa je osjećaj od prilike, kao da vozite neki stari auto bez serva, jednom rukom gotovo ne moguće🤷‍♀️
    Od svega najmanje bitno, skoro pa ne važno, držač za čašu je neupotrebljiv osim za laganu papirnatu čašu s kavom.
    Znam da niti jedna kolica nisu savršena, ali ipak, sigurnost djeteta je na 1.mjestu. ova kolica su sve samo ne sigurna.
    Znam, znam, kolko para tolko muzike, nisu skupa, zapravo vrlo vrlo povoljna, ali ipak nakon svega ispadaju vrlo ne povoljna 😅
    U procesu smo reklamacije, nadam se da ćemo uspjet dokazati da krše važnu stavku - sigurnost djeteta.
    A sad je vrijeme za nova kolica, pa molim vas, preporuke.
    Cijena nije bitna, bitna je KVALITETA I SIGURNOST, a da se dijete može voziti u oba smjera je plus..
    Pišite, pomagajte 😂😅🥰😊.

E sad vidim da su ovo za vecu djecu al se raspitaj,mozda je doslo do pogreske u izradi a ova za koja pitas su odlicna a mozda nijedna kindercraft nevaljaju,al vidim da si pitala za tu marku pa reko da podjelim to s vama ovdje

Nisu svi kinderkrafti losi ali nekako imam osjećaj da su svu sva nova kolica losa. Kao da vise nije bitno tko je proizvodac.
    Zato savjetujem stalno Stollericu jer me ona pozurila kupiti kolica jer su taman izlazila nova od pet perego i cybexa s kojima nitko Jos nije imao iskustva a to nekad zna biti lose a nekada i dobro 
    Pa sam Isla na provjereno

*

Demetria
    11. Siječanj 2022. 21:06

Nadam se da cu bracu naučiti s vremenom dade sam uspava jer me mala satare zivu svaku večer.
    Ajd bar sam bila na treningu i to me veseli :)
    Samo mi fali moja stara trenerica ali ne znam kako bi izvela trening ujutro i čuvanje male za to vrijeme

*

• Tasm
    11. Siječanj 2022. 21:26

Mi smo se zaljubili u kolica 
    https://strollerica.com/recenzija-joolz-aer/
    Sa prvim djetetom smo imali Joolz day, ne postoji nista toliko kvalitetno vjerojatno. Ali veliki minus je sto su bila prevelika pa smo ih nakon 6 mj prodali i kupili kišobran Mclaren. 
    U međuvremenu je Joolz izbacio ovu liniju Aer koja su jako prakticna.
    Ugl odusevljeni smo 🙈

anita23
    11. Siječanj 2022. 22:02

Sta se tice kinderkraft kolica, mi vec 3 g imamo kinderkraft 3in 1 veo-gray i prezadovoljni smo s njima. Prvenstveno jer su jako cvrsta i kvalitetna. S prvim malcem smo imali neka peg peregova siva s tockicama ,limitirano izdanje (prije 9g ),kupljena radi toga sto su bila jako razvikana. Rasklimala su se nakon 2mj.,nakon 6mj.su poceli kotaci ispadati i vise nisu bila upotrijebiva bez obzira na garanciju.Opcenito je peg perego kojeg ljudi iz ne znam kojeg razloga strasno uzdizu napravljen od strasno nekvalitetne i lagane plastike. Interesantno je i to da smo za njih dali oko 8000kn skoro,a za kinderkraft koji je kvalitetom neusporedivo kvalitetnija- 3500kn .
    Tako da se ne treba previse voditi po razvikanoscu "popularnih"marki. Od njih imamo i drvenu guralicu i imali smo hranilicu. Takoder smo jako zadovoljni. Naravno ,ne znaci nuzno da je apsolutno svaki njihov proizvod iste kvalitete ,jer svaki je raden sam za sebe i treba se uvijek dobro izanalizirati. Ali s ovime sto mi posjedujemo smo zbilja zadovoljni. Tako da veo-gray 3in 1 toplo preporucam.

Teab
    11. Siječanj 2022. 23:05

BabyM tu se radi o kisobran kolicima i kao sto sam rekla mozda je samo do tog modela,tako da svakako svaka od tih kolica nisu ista,recimo ova koja smo mi dobili su relativno kvalitetna (2 djece se vozilo u njima a i dalje su ko nova barem za sada) a ista marka samo drugi model zene i mame nisu zadovoljne,tako da sve je to kak naletis...sama marka znam da ima dobru kvalitetu al eto ocito su sa ovim kolicima gadno zaribali

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

marta96
    12. Siječanj 2022. 04:44

Cure vidim raspisale se o lijepim stvarima. Ja sam u zadnja dva dana doživjela toliki stres, da to nije normalno. Uopće ne mogu pisati detalje, ali doslovno zbog gluposti dobijem prijetnje tužbama. Mislim užas, totalno se pokušavam ne zamarati, ali podsvijest radi svoje i eto me budna i ovu noć kao i prošlu, samo me prošlu od toga boljela i glava.. Eto ne znam uopće kak si pomoći da se zbilja opustim jer znam da beba sve osjeća i samo me strah da njoj šta ne bude od toga. 😔

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Demetria
    12. Siječanj 2022. 06:23

marta96

Cure vidim raspisale se o lijepim stvarima. Ja sam u zadnja dva dana doživjela toliki stres, da to nije normalno. Uopće ne mogu pisati detalje, ali doslovno zbog gluposti dobijem prijetnje tužbama. Mislim užas, totalno se pokušavam ne zamarati, ali podsvijest radi svoje i eto me budna i ovu noć kao i prošlu, samo me prošlu od toga boljela i glava.. Eto ne znam uopće kak si pomoći da se zbilja opustim jer znam da beba sve osjeća i samo me strah da njoj šta ne bude od toga. 😔

Drzi se..ne znam što bih ti rekla savjetovala

*

Ariel
    12. Siječanj 2022. 07:39

Jutro cure. Ja nemam nista za radit na poslu danas, a doma sam, pa sam od ranog jutra gledala kolica i autosjedalice. Suprug zeli da autosjedalica ima onu 360° postavu da nam bude lakse s tim (sto je meni u redu ako je jedostavnije s tim). 
    Gledamo kolica koja nemaju jaje i onda posebno jaje za to postolje koje se moze stavit i na kolica. Cijene kolica su minimalno 500 eura + jaje (do 12 mj) sa postoljem (koje ostaje za svaku sjedalicu) jos 500 eura(jaje oko 250 i postolje oko 250 eura). 
    To je npr maxi cosi, abc design i cybex. Posto smo 450 km od hrvatske i planiramo putovat gore-dolje, jako nam je bitno da je autosjedalica dobra, sigurna i udobna za bebaca. Ali ocito sve to dolazi sa velikom cifrom. Cak smo razmisljali kupit neka novija rablejna kolica a samo autosjedalicu skroz novu. 
    Ne znam sto je najbolje za napravit. Moja seka ne vozi svoju djecu u kolicima, nosi ih u rukama uvijek (a starija sad trci, nece ni sjedit nigdje). Ja ne planiram dijete nosit u rukama stalno. No way!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.