Evo me... Da se kloniram nebi me bilo dosta...
Kozice su prošle da tako reći nismo ni osjetili!
Osim što je 2 dana imao temperature, on je to izdržao svijetski! Niti se češao, nije ih imao puno, sve u svemu odlično! Sad sam mirna! Za mlađeg nismo sigurni jeli ih uopće dobio! 🤣
Izašlo mu je nešto na obrazu i to je to! Za njega ću tražiti da mu naprave onaj test da vidimo jeli prebolio jer neću znati... Ali zanimljivo mi je da svi ovi koju su se u to vrijeme igrali s njim-namjerno, da prebole, nitko ih nije dobio!
Kakanje nam i dalje ne ide... Boji se školjke ko da je demon u njoj!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
I da... Druga trudnoća je i meni bila puuuuno teža. Prvi nisam ni osjetila, niti sam dobila nešto kila... Ali druga me satrala. Vjv zato što je i B bio mali, nisam imala vremena za odmoriti, noge su mi oticale... Uglavnom, da, neusporedivo je teža...
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ohhh... Napokon sam uhvatila malo vremena, pa da vidim što se piše po forumu... Kad ono, ništa!
A baš sam se nadala nekim novotarijama! Nadam se da ste sve ok, sretan Uskrs cure! ♥️
Sretan Uskrs.
Kako ste?
Eto ja rodila 18.12 Lunu. Lara je bila doma 3 i pol mjeseca i nedavno krenula u vrtic.
Inace smo ok. Nema nista posebno. Balansiramo izmedju bebei toodlerice. Zahtjevno mi je dosta jer ne stignem puno oko starije. Lara je dosta tvrdoglava i voli testirati granice😂🤪.
Kako su tvoja djecica? Pusa

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sretan Uskrs.
Kako ste?
Eto ja rodila 18.12 Lunu. Lara je bila doma 3 i pol mjeseca i nedavno krenula u vrtic.
Inace smo ok. Nema nista posebno. Balansiramo izmedju bebei toodlerice. Zahtjevno mi je dosta jer ne stignem puno oko starije. Lara je dosta tvrdoglava i voli testirati granice😂🤪.
Kako su tvoja djecica? Pusa

Čestitke!! ♥️♥️
Meni mlađi ima evo godinu ipo dana pa još uvijek balansiram!
Mi smo evo od 12 mjeseca bolesni... Znači kad kažem nekome ljudi mi više ne vjeruju, nekad ni ja ne vjerujem! Tjedan dana u komadu nije prošlo da su zdravi! Počela sam slomove živaca dobivati!
Što se tiče starijeg, evo nam nego i 4-te godine! Mili moj Bože kad se sjetim tih ovulacijskih trakica, pustih pregleda, muke Božje dok nam nije došao. I koliko je već godina prošlo od toga... Lijepo je bilo pa makar i ovako virtualno imati vas...čovjeku je ipak lakše razmijeniti iskustva s nekim tko razumi...
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ma joj eto ja vec 3 tjedna vucem neku prehladu, malo grlo, pa nos, pa kasalj, pa upaljeni oko i sad opet grlo. Uzas. Lari je nos konstanta kada ide u vrtic. Ciscenje i inhalacija. Dada zao mi je da je grupa utihnula.
A vidis kako tvoji decki brzo rastu, bas vrijeme brzo prodje. Kao sa smo se jucer dopisivali a eto 4. rockasa❤️

Jooooj, ja sam evo prije ma niti 2 tjedna popila antibiotik i evo opet kašalj, grlo, itd... Ova godina mi je prestrašna po pitanju boleština! Mislim da smo imali sve vrste gripa, virusa i bakterija!
Je, bome dobro ljudi govore da brzo rastu! Ali preslatki su! Stvarno eto uživam s njima!
Rekla sam da nema šanse da idem na treće, još uvijek stojim pri tome, ali strah me da će me možda uhvatiti kad i mlađi još naraste 🤣
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Haaha kuzim te ovo za trece. Mi smo razmisljali i sad smo vise za ne nego za da. Starija nas bas umori psihicki.
Ma joj ne spominji mi gripu. Pokupila je u bolnici il taksiju kad sam bila trudna i isla na preglede. I to nakon sto mi je prosao termin. Na kraju radjala po gripom bez muza jer ga nisu htjeli pustiti za pratnju jer sam ja imala gripu. I Lara pokupila od mene. Ja u bolnici a ona jadna doma pod temperaturom sa tatom. Ma uzas

Ajmeee, baš se sve poklopilo! Virujem da nije bilo jednostavno...
Nama je stariji divan, dobrica... Ma dite eto, samo takvo...
Ali ovaj mlađi, eeeeeej! Tek godinu ipo dana, znači uništava nas! Ako to nešto što je on zamislio, poželio ne dobije u roku odma imamo urlanje, bacanje po podu, lupanje, znači cirkus! Danas sam ga nosila u rukama kad ga je uhvatila 187 faza u zadnjih par sati pa me je zalio sokom iz bočice, naravno uz popratne decibele i visoke tonove koje ni Maja Blagdan koja valjda drži rekord na Euroviziji nebi mogla nadglasati! Dok sam ga pokušavala ugurati u autosjedalicu istegla sam tetivu na ruci, tako da umirem od bolova pri krivom pokretu, a da nas je netko vidio sad bi sigurno bila u postaji dokazivala da je to moje dijete! Naplaćuje nam sve što je stariji bio dobar!
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Hej ženske sjetila se i ja naše dobre stare grupe, pozdrav i od mene!
Tinchy čestitam na bebi 😃😃😃mi smo evo krenuli isto raditi na bebi br. 2, prvi put se iz prvog pokušaja primilo pa me bas zanima hoće li i ovaj put biti tako s obzirom da je prošlo 4 godine od toga malo smo eksperimentirali ovaj mjesec jer smo imali super noć koja je bila bas u ovulaciji pa kao ovaj mjesec nećemo okolne Dane jer ako se uhvati da znamo da je to bio taj trenutak. Iako je s malom sad top i imamo sve vise vremena za sebe, želimo da ima brata ili seku, nekako smo uvijek razmišljali o dvoje djece, neovisno o spolu. Mi smo i našli nekretninu, tako da i selimo do 10 mjeseca ove godine, eto sve se nekako slaze kako treba, nadam se.
Bas su nam velika dječica zbog kojih smo tu u grupi krenuli, uskoro četiri godinicemoja se i dalje drži super sto se tiče bolesti, pobrala je samo vodene kozice ove zime i drago mi je da smo se sad toga riješili, tako da super, sad čekamo ljetni rockas i more

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji