Dobro jutro svima!
Evo mene na vrhu liste, jos da prezivim do 18,15h kad sam narucena 😛 sretno i ostalim curama koje idu danas!
Sto se tice imena, kako radim u skoli jako sam ogranicena. Ima toliko predivnih imena koja nazalost povezujem s nekim problemima i divljanjima 🙈 pa nam se suzio izbor.
Uglavnom, nas ce malac biti Erik. 💙
Leema, ista stvar kod mene 🙊 radim s djecom i svako ime mi se neminovno veze uz neko dijete s posla 🤷♀️ A nema imena kojeg nisam vec cula, cak i ona koja su mi bila favoriti, u medjuvremenu su mi, posljedicno zbog posla - dosadila. Tako da ja jos uvijek trazim idealno, a muzeve ideje mi se ne svidjaju 🙈
Cestitke svima jucer na dobrim pregledima, i sretno vam danas. Moj je sutra, jedva cekam, nakon 4 tjedna da vidim bebicu, dal je sve ok, mene izludi sto jos pravo ne osjecam bebu, nekad mislim da je, al nisam sigurna, bas me to izludi, tako da jedva cekam sutrasnji pregled. Mada sam i prvu curku pocela osjecati poslije 20-tog tjedna, druga trudnoca.kap ranije , mos mislit.
Nasa curka se zove Kiara, a braco ce se zvati tradicionalno Marko
Sretno curama danas na pregledima! Ja sam cijeli prošli tjedan bila uvjerena da mi je pregled u četvrtak 14.-og, i jutros pogledam na kalendar i skužim da je 14.-ti zapravo petak... A cijeli tjedan sam si isplanirala kao da idem u četvrtak... Sva sam smušena ovih dana.. Sinoč smo muž i ja pričali o imenima i ja sam se šokirala kad mi je dao prijedloge .. znači sve ove godine koliko se znamo mislim da nisam bila toliko šokirana.. A inspiraciju za ime sam dobila jučer dok sam sušila kosu ,ali mu još nisam rekla od šoka
Pozdrav,mnogo se plasim..po zadnjoj menstruaciji sam 6 +3 bila ,a taj dan beta 380,ul nista se ne vidi..Doktor kaze mala beta Mazda vanmaterice :(
Nakon dva dana beta 1025..nemam bolove nemam krvarenje..mnogo se plasim (
Tinkica sad si me nasmijala,ja kad susim kosu dobim ispiraciju samo za frizuru al imena ne 🤣 zakon 🤣
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Evo mene s pregleda. Bila sam kod jednog poznatog splitskog privatnika, najvise zbog savjeta oko uzimanja fragmina nakon preboljenog covida u trudnoci. Naša mala Ani je preeeeslatka. Oduševljava me današnja tehnologija, kako već bebu u 15 tjednu vidim jasno, lice formirano ko u velikog bebača. Kaže doktor - ma savršena trudnoća, sve je super.
..
Šta se tiče uzimanja terapije fragminima nakon korone - u mom slucaju NE. Imam niske trombocite na zadnje 3 krvne slike, i ispod razine, što znači da tom terapijom riskiram da se još snize, a zapravo se trebaju povisiti. Dr je ljut na tu ishitrenu odluku da svaka trudnica prima istu terapiju, kao da smo pokusni kunici. Usput, splitska bolnica je jedina u HR koja je to uvela 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ odlucila sam ih ne uzimati. Idemo dalje, pozitivno uz redovne gin i krvne kontrole.
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Tinkicasad si me nasmijala,ja kad susim kosu dobim ispiraciju samo za frizuru al imena ne 🤣 zakon 🤣
Teab a šta da ti kažem..danima već mozgam i mozgam oko imena ,ali ništa... čujem neko ime i sve mi bude ono mah,bezveze.. a inače ja sam imala nekoliko imena u pripremi još od prije ,ali kad sam se udala u muževoj obitelji imaju sva ta imena,neka čak i više puta tako da sam morala tražiti druga imena. .. A za curicu sam od dana kad je test pokazao plus rekla ako bude cura bit će Bruna...i onda sam razmišljala Bruno,ali nije mi sjelo nekako . ali sam imala predosjećaj da je dečko i osjećaj me nije prevario..
Evo mene s pregleda. Bila sam kod jednog poznatog splitskog privatnika, najvise zbog savjeta oko uzimanja fragmina nakon preboljenog covida u trudnoci. Naša mala Ani je preeeeslatka. Oduševljava me današnja tehnologija, kako već bebu u 15 tjednu vidim jasno, lice formirano ko u velikog bebača. Kaže doktor - ma savršena trudnoća, sve je super.
..
Šta se tiče uzimanja terapije fragminima nakon korone - u mom slucaju NE. Imam niske trombocite na zadnje 3 krvne slike, i ispod razine, što znači da tom terapijom riskiram da se još snize, a zapravo se trebaju povisiti. Dr je ljut na tu ishitrenu odluku da svaka trudnica prima istu terapiju, kao da smo pokusni kunici. Usput, splitska bolnica je jedina u HR koja je to uvela 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ odlucila sam ih ne uzimati. Idemo dalje, pozitivno uz redovne gin i krvne kontrole.
Mary čestitam ti na dobrom pregledu.. Ani mi je prelijepo ime za curicu
Pozdrav,mnogo se plasim..po zadnjoj menstruaciji sam 6 +3 bila ,a taj dan beta 380,ul nista se ne vidi..Doktor kaze mala beta Mazda vanmaterice :(
Nakon dva dana beta 1025..nemam bolove nemam krvarenje..mnogo se plasim (
Sve smo mi stalno u nekom strahu tako da te razumijemo ali pokusaj mislit pozitivno. To je mala beta ali tek nakon pregleda doktora i njegovih uputa, ne moze se nista znati. Ja se nadam da je sve u redu i da cete i ti i beba biti ok. Kad imas opet pregled?
Cao curke ❤️❣️
Nadam se da ste sve dobro, sretno danas na pregledima.🤞🏻
Ja evo jutros obavila briseve i sad mi ide malo krv, bas mi je to uzas za viditi kad odem na wc ali kaze gin da je normalno. Nadam se da ce biti sterilni :)
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji