Jutro curke 😊
Sva su vam imena divna,najbitnije je da se sviđa vama i partneru ostalo uopće nije bitno..
Naša Marla je malo neuobičajeno ime ali uopće se ne obazirem na komentare meni i dečku se sviđa i to je najbitnije 💞
Ja zadnjih dana nemam nikakvih simptoma trudnoće 😓 trudim se razmišljati pozitivno,da je nešto loše valjda bi me bolilo 🙄🙄
Dam ti ja nesto svojih. Danas mi je posebno tesko. Boli me glava, zlo mi je za poludit, boli me zeludac, grudi su i dalje jako bolne, odvratan okus u ustima, bole me i oci cak. Nisam bas puno spavala ovu noc, okretala sam se previse a jela sam jako zdravo.
Isla sam 1049405 puta pisatIzaberi sto zelis pa ti ja rado prepustim
Evo planirma radit jos sat i pola i onda pravac - kauc.
S tim da je suprug prehladen, sto znaci da ce i mene malo to dotuc.
Koliko sam cula da se od 12tt simptomi malo smiruju a nekima cak i kompletno nestanu, ne brini. sve je sigurno u redu. To ti tijelo da koji dan da se opustis, doci ce simptomi nazad, onako iznenada.
Joooj,znam da u slučaju da imam sve šta si ti navela opet nebi bila zadovoljna 🙄 eh mi žene,što sve moramo prolaziti..
Eto bila malo prošetati i razbistrit glavu,sunce je ali puše dosta ali nekako mi baš pasalo 😊
Nadam se da nećeš pokupiti prehladu od supruga..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Tinkica jaoo Bruno mi je divno ime,predlagala sam ga cak muzu zajedno sa Damian i Sven ali Leo je Leo i to je to
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Evo mene s pregleda. Bila sam kod jednog poznatog splitskog privatnika, najvise zbog savjeta oko uzimanja fragmina nakon preboljenog covida u trudnoci. Naša mala Ani je preeeeslatka. Oduševljava me današnja tehnologija, kako već bebu u 15 tjednu vidim jasno, lice formirano ko u velikog bebača. Kaže doktor - ma savršena trudnoća, sve je super.
..
Šta se tiče uzimanja terapije fragminima nakon korone - u mom slucaju NE. Imam niske trombocite na zadnje 3 krvne slike, i ispod razine, što znači da tom terapijom riskiram da se još snize, a zapravo se trebaju povisiti. Dr je ljut na tu ishitrenu odluku da svaka trudnica prima istu terapiju, kao da smo pokusni kunici. Usput, splitska bolnica je jedina u HR koja je to uvela 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ odlucila sam ih ne uzimati. Idemo dalje, pozitivno uz redovne gin i krvne kontrole.
Bravo bravo.
Je mogao muz s tobom? Mene su odbili svi Splitski privatnici
Inače sam kod dr. Marinele Bakotin Jakovac u poliklinici Harmona. Puštaju muževe na preglede, dapače kažu zašto ne 🤷🏼♀️ mini anomaly nam je trajao 45min i muž je oduševljen pristupom.
Ovo je bila vanredna situacija, ali inače imam povjerenja u nju i vodim tamo trudnoću, empatična je, temeljita i profesionalna - iskrene preporuke.
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Meni je zadnji pregled bio 22.12. i da ne idem nakombinirani sad 24.01. cekala bi sve do 02.03.
Uzasno mi je to daleko sve. Uzbudena sam za svaki pregled i vadenje krvi i sve, jer znam da je ok i da je to nesto sto treba napravit da bude sve dobro.
Ja sam dugo vijećala da idem ili ne na kombinirani, ali sam odustala iz nekih svojih osobnih uvjerenja i mislim da sam za sebe najbolje odlučila jer poznajem sebe i da mi je bila npr. loša statistika bih se pojela živa do poroda.
Ja ti isto u zadnje vrijeme imam svakodnevne glavobolje najčešće ujutro i tijekom spavanja. Uopće ne znam koji bi bio razlog tome. Imam inače nizak tlak, ali u zadnje vrijeme je čak i OK.
Ja zadnjih dana nemam nikakvih simptoma trudnoće 😓 trudim se razmišljati pozitivno,da je nešto loše valjda bi me bolilo 🙄🙄
Ja ih nemam već isto neko vrijeme, ali vjerujem da se s promjenom hormona i tijela općenito mijenjaju i simptomi tako da nećemo previše brinuti. Npr. moja mama u sve 3 trudnoće nije imala nikakve simptome osim što joj je rastao trbuh i cicke :D
Evo mene s pregleda. Bila sam kod jednog poznatog splitskog privatnika, najvise zbog savjeta oko uzimanja fragmina nakon preboljenog covida u trudnoci. Naša mala Ani je preeeeslatka. Oduševljava me današnja tehnologija, kako već bebu u 15 tjednu vidim jasno, lice formirano ko u velikog bebača. Kaže doktor - ma savršena trudnoća, sve je super.
..
Šta se tiče uzimanja terapije fragminima nakon korone - u mom slucaju NE. Imam niske trombocite na zadnje 3 krvne slike, i ispod razine, što znači da tom terapijom riskiram da se još snize, a zapravo se trebaju povisiti. Dr je ljut na tu ishitrenu odluku da svaka trudnica prima istu terapiju, kao da smo pokusni kunici. Usput, splitska bolnica je jedina u HR koja je to uvela 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ odlucila sam ih ne uzimati. Idemo dalje, pozitivno uz redovne gin i krvne kontrole.
Bravo bravo.
Je mogao muz s tobom? Mene su odbili svi Splitski privatnici
Inače sam kod dr. Marinele Bakotin Jakovac u poliklinici Harmona. Puštaju muževe na preglede, dapače kažu zašto ne 🤷🏼♀️ mini anomaly nam je trajao 45min i muž je oduševljen pristupom.
Ovo je bila vanredna situacija, ali inače imam povjerenja u nju i vodim tamo trudnoću, empatična je, temeljita i profesionalna - iskrene preporuke.
Znam ona mi je zamjena kad je moja na go ili kad moram dugo čekati na pregled. Kod nje idem Jos od Croatie
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Opet me ulovilo ko neku večer, desna strana dole desno od trbuha velika bol i probadanje, legla pa Cekam da prode. Tuzna jer bebicu ne osjetim. S opet moze biti i ta crjeva jer lose jedem, jucer sendvic i megic i cola danas slicno. Sutra radim mahune! Popila magnezij, nadam se da Ce biti bolje.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Astera kad sam prvi puta ostala trudna htjela sam sve znat, kako je vrijeme prolazilo a svi spontani se dogadali cas sam mislila ne zelim znat, cak sam mislila zelim znat. Doktori su nam preporucili da idemo, da ce vjerojatno bit sve u redu ali da bolje da imamo vise informacija. Suprug i ja smo zajedno odlucili da ok, da cemo napravit to. I ja se bi pojela da dobijem lose rezultate ali sam uvjerena da ce bit sve ok. Rekli su da suprug moze doci sa mnom pa mi je odmah lakse.
Opet me ulovilo ko neku večer, desna strana dole desno od trbuha velika bol i probadanje, legla pa Cekam da prode. Tuzna jer bebicu ne osjetim. S opet moze biti i ta crjeva jer lose jedem, jucer sendvic i megic i cola danas slicno. Sutra radim mahune! Popila magnezij, nadam se da Ce biti bolje.
Pripazi na prehranu. Ako mozes uvedi barem jedan obrok na zlicu -jusno na bazi povrca ili zitarica. Pa u toku dana voce. Ja idem svaki dan redovno 💩 i crijeva me vise ne bole. Bolucka povremeno maternica jer se siri. A i pokusavam piti sto vise vode iako mi je to slaba tocka
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Evo me s pregleda!
Sve je super, razvija se kako treba. Malac nam je usred uzv-a okrenuo ledja, u stilu "pustite me na miru" 😆
Imam blagu gljivicnu upalu, dobila Plimicol vaginalete i mast.
Utrogestane uzimam i dalje, ali mi je smanjio na 2x2.
Pitala za cijepljenje boosterom, kaze da preporuca i da moze odmah (da ne moram cekati neki odredjeni tjedan).
Jajnici su mi se napokon smanjili pa smijem lagano vjezbat i imat odnose. Ako nisam zaboravila kako 🤣🤭
Iduci pregled 8.2.! 😊
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji