Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    11. Siječanj 2022. 14:56

Valentina, sve znam. Na zalost, dosta nas ovdje je imalo raznih problema i spontanih. No ovdje sve cure sire pozitivu, ugodnu energiju, spremne su saslusat i pomoc. Tako da, ovdje smo ako ista treba ☺️

MMMartinaaa
    11. Siječanj 2022. 15:10

Suncokret 🌻

Pozdrav, da se i ja javim. Nisam vas čitala nekih pet dana, i nakupilo se pedesetak stranica. Ja sam ušla u 17. tjedan, bebicu još ne osjećam iako mi je treća trudnoća. Od boljki, jedino imam bolove u leđima, al to obično navečer ako sam puno na nogama. Iako imam dvoje djece, od opreme nemam još ništa, jer smo sve dali dalje. Pa me čeka tek nabavka svega, vjerojatno početkom sljedećeg mjeseca. A i neznamo još spol. Imena imam i za curicu, a i za dečka u pripremi. Martina, neznam dal sam ja krivo napisala pregled sljedeći mi je 03.02., a ne šestog. A termin je i po UZV i po zadnjoj mengi 27.06. Sretno svima na pregledima tko ima i čestitke na super pregledima koje su bile.

Ispravljeno & upisano 💕

Visibaba07
    11. Siječanj 2022. 15:17

Ariel

Visibaba07

Jutro curke 😊
    Sva su vam imena divna,najbitnije je da se sviđa vama i partneru ostalo uopće nije bitno..
    Naša Marla je malo neuobičajeno ime ali uopće se ne obazirem na komentare meni i dečku se sviđa i to je najbitnije 💞
    Ja zadnjih dana nemam nikakvih simptoma trudnoće 😓 trudim se razmišljati pozitivno,da je nešto loše valjda bi me bolilo 🙄🙄

Dam ti ja nesto svojih. Danas mi je posebno tesko. Boli me glava, zlo mi je za poludit, boli me zeludac, grudi su i dalje jako bolne, odvratan okus u ustima, bole me i oci cak. Nisam bas puno spavala ovu noc, okretala sam se previse a jela sam jako zdravo.
    Isla sam 1049405 puta pisatIzaberi sto zelis pa ti ja rado prepustimEvo planirma radit jos sat i pola i onda pravac - kauc.
    S tim da je suprug prehladen, sto znaci da ce i mene malo to dotuc.
    Koliko sam cula da se od 12tt simptomi malo smiruju a nekima cak i kompletno nestanu, ne brini. sve je sigurno u redu. To ti tijelo da koji dan da se opustis, doci ce simptomi nazad, onako iznenada.

Joooj,znam da u slučaju da imam sve šta si ti navela opet nebi bila zadovoljna 🙄 eh mi žene,što sve moramo prolaziti..
    Eto bila malo prošetati i razbistrit glavu,sunce je ali puše dosta ali nekako mi baš pasalo 😊
    Nadam se da nećeš pokupiti prehladu od supruga..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Teab
    11. Siječanj 2022. 15:28

Tinkica jaoo Bruno mi je divno ime,predlagala sam ga cak muzu zajedno sa Damian i Sven ali Leo je Leo i to je to 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Mary10
    11. Siječanj 2022. 16:08

Demetria

Mary10

Evo mene s pregleda. Bila sam kod jednog poznatog splitskog privatnika, najvise zbog savjeta oko uzimanja fragmina nakon preboljenog covida u trudnoci. Naša mala Ani je preeeeslatka. Oduševljava me današnja tehnologija, kako već bebu u 15 tjednu vidim jasno, lice formirano ko u velikog bebača. Kaže doktor - ma savršena trudnoća, sve je super.

..
    Šta se tiče uzimanja terapije fragminima nakon korone - u mom slucaju NE. Imam niske trombocite na zadnje 3 krvne slike, i ispod razine, što znači da tom terapijom riskiram da se još snize, a zapravo se trebaju povisiti. Dr je ljut na tu ishitrenu odluku da svaka trudnica prima istu terapiju, kao da smo pokusni kunici. Usput, splitska bolnica je jedina u HR koja je to uvela 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ odlucila sam ih ne uzimati. Idemo dalje, pozitivno uz redovne gin i krvne kontrole.

Bravo bravo.
    Je mogao muz s tobom? Mene su odbili svi Splitski privatnici

Inače sam kod dr. Marinele Bakotin Jakovac u poliklinici Harmona. Puštaju muževe na preglede, dapače kažu zašto ne 🤷🏼‍♀️ mini anomaly nam je trajao 45min i muž je oduševljen pristupom. 

Ovo je bila vanredna situacija, ali inače imam povjerenja u nju i vodim tamo trudnoću, empatična je, temeljita i profesionalna - iskrene preporuke. 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Astera
    11. Siječanj 2022. 17:10

Ariel

Meni je zadnji pregled bio 22.12. i da ne idem nakombinirani sad 24.01. cekala bi sve do 02.03.
    Uzasno mi je to daleko sve. Uzbudena sam za svaki pregled i vadenje krvi i sve, jer znam da je ok i da je to nesto sto treba napravit da bude sve dobro.

Ja sam dugo vijećala da idem ili ne na kombinirani, ali sam odustala iz nekih svojih osobnih uvjerenja i mislim da sam za sebe najbolje odlučila jer poznajem sebe i da mi je bila npr. loša statistika bih se pojela živa do poroda. 
    Ja ti isto u zadnje vrijeme imam svakodnevne glavobolje najčešće ujutro i tijekom spavanja. Uopće ne znam koji bi bio razlog tome. Imam inače nizak tlak, ali u zadnje vrijeme je čak i OK.

Astera
    11. Siječanj 2022. 17:14

Visibaba07

Ja zadnjih dana nemam nikakvih simptoma trudnoće 😓 trudim se razmišljati pozitivno,da je nešto loše valjda bi me bolilo 🙄🙄

Ja ih nemam već isto neko vrijeme, ali vjerujem da se s promjenom hormona i tijela općenito mijenjaju i simptomi tako da nećemo previše brinuti. Npr. moja mama u sve 3 trudnoće nije imala nikakve simptome osim što joj je rastao trbuh i cicke :D

Demetria
    11. Siječanj 2022. 17:19

Mary10

Demetria

Mary10

Evo mene s pregleda. Bila sam kod jednog poznatog splitskog privatnika, najvise zbog savjeta oko uzimanja fragmina nakon preboljenog covida u trudnoci. Naša mala Ani je preeeeslatka. Oduševljava me današnja tehnologija, kako već bebu u 15 tjednu vidim jasno, lice formirano ko u velikog bebača. Kaže doktor - ma savršena trudnoća, sve je super.

..
    Šta se tiče uzimanja terapije fragminima nakon korone - u mom slucaju NE. Imam niske trombocite na zadnje 3 krvne slike, i ispod razine, što znači da tom terapijom riskiram da se još snize, a zapravo se trebaju povisiti. Dr je ljut na tu ishitrenu odluku da svaka trudnica prima istu terapiju, kao da smo pokusni kunici. Usput, splitska bolnica je jedina u HR koja je to uvela 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ odlucila sam ih ne uzimati. Idemo dalje, pozitivno uz redovne gin i krvne kontrole.

Bravo bravo.
    Je mogao muz s tobom? Mene su odbili svi Splitski privatnici

Inače sam kod dr. Marinele Bakotin Jakovac u poliklinici Harmona. Puštaju muževe na preglede, dapače kažu zašto ne 🤷🏼‍♀️ mini anomaly nam je trajao 45min i muž je oduševljen pristupom.

Ovo je bila vanredna situacija, ali inače imam povjerenja u nju i vodim tamo trudnoću, empatična je, temeljita i profesionalna - iskrene preporuke.

Znam ona mi je zamjena kad je moja na go ili kad moram dugo čekati na pregled. Kod nje idem Jos od Croatie

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marijanaaa12345
    11. Siječanj 2022. 17:42

Opet me ulovilo ko neku večer, desna strana dole desno od trbuha velika bol i probadanje, legla pa Cekam da prode. Tuzna jer bebicu ne osjetim. S opet moze biti i ta crjeva jer lose jedem, jucer sendvic i megic i cola danas slicno. Sutra radim mahune! Popila magnezij, nadam se da Ce biti bolje. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Ariel
    11. Siječanj 2022. 17:48

Astera kad sam prvi puta ostala trudna htjela sam sve znat, kako je vrijeme prolazilo a svi spontani se dogadali cas sam mislila ne zelim znat, cak sam mislila zelim znat. Doktori su nam preporucili da idemo, da ce vjerojatno bit sve u redu ali da bolje da imamo vise informacija. Suprug i ja smo zajedno odlucili da ok, da cemo napravit to. I ja se bi pojela da dobijem lose rezultate ali sam uvjerena da ce bit sve ok. Rekli su da suprug moze doci sa mnom pa mi je odmah lakse. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani