Pozdrav,mnogo se plasim..po zadnjoj menstruaciji sam 6 +3 bila ,a taj dan beta 380,ul nista se ne vidi..Doktor kaze mala beta Mazda vanmaterice :(
Nakon dva dana beta 1025..nemam bolove nemam krvarenje..mnogo se plasim (
Sve smo mi stalno u nekom strahu tako da te razumijemo ali pokusaj mislit pozitivno. To je mala beta ali tek nakon pregleda doktora i njegovih uputa, ne moze se nista znati. Ja se nadam da je sve u redu i da cete i ti i beba biti ok. Kad imas opet pregled?
Hvala draga,pregled imam sutra.Iskreno se nadam da je samo o kasnila i da ce se videti plod u materici ..
Valentina sretno i javi kako je proslo. Drzim fige da je sve ok 😌 grozno je kad se osjecamo tako bespomocno i ne mozemo nista nego cekat kontrole a izmedu se nadat najboljem.
Pozdrav svima..
Čitam i pokušavam vas pratiti svaki dan, sve je napisano i spomenuto, imam toliko pitanja i upitnika jer je prva trudnoća, od simptoma do kupovine opreme 😀
Ja sam prošli tjedan počela dobivati sve češće kontrakcije, po mom gin,a i po meni to je prerano.prošli tj dao mi spasmex i utrogestan,danas bila na kontroli,malo su se smanjile dnevno,najviše budu popodne i na večer. Najbitnije da te kontrakcije ne uzrokuju otvaranje,promjenu cerviksa,danas je na uzv vidio da je posteljica i plodna .
Treba što više mirovati,izbjegavati svaki stres.. tako da kad mislimo da smo "samo" trudne i da sve možemo uvijek treba stati na loptu i prije reći ne na kućanske poslove i sve ostalo,mislit na bebu i sebe. Od danas ću uzimati utrog.vag 2x dnevno pa ćemo vidjeti kako će biti 🙏
Je li se koja od vas susrela sa sličnim problemima u u 17,18 tjednu trudboće?
Jučer sam kupila prvu stvar za svoju bebicu,krevetić u lesnini ..https://www.xxxlesnina.hr/p/djecji-krevetic-pirat-003030007201
najveća dvojba su mi kolica , cybex ili icandy, nisu baš jeftina,a to mi brat rekao kupit pa da baš ne odaberem ona najskuplja 😁
Ovisi koji cybex i koji icandy
I o tvojim zeljama i aktivnostima
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Evo mene s pregleda. Bila sam kod jednog poznatog splitskog privatnika, najvise zbog savjeta oko uzimanja fragmina nakon preboljenog covida u trudnoci. Naša mala Ani je preeeeslatka. Oduševljava me današnja tehnologija, kako već bebu u 15 tjednu vidim jasno, lice formirano ko u velikog bebača. Kaže doktor - ma savršena trudnoća, sve je super.
..
Šta se tiče uzimanja terapije fragminima nakon korone - u mom slucaju NE. Imam niske trombocite na zadnje 3 krvne slike, i ispod razine, što znači da tom terapijom riskiram da se još snize, a zapravo se trebaju povisiti. Dr je ljut na tu ishitrenu odluku da svaka trudnica prima istu terapiju, kao da smo pokusni kunici. Usput, splitska bolnica je jedina u HR koja je to uvela 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ odlucila sam ih ne uzimati. Idemo dalje, pozitivno uz redovne gin i krvne kontrole.
Bravo bravo.
Je mogao muz s tobom? Mene su odbili svi Splitski privatnici
*
Cao curke ❤️❣️
Nadam se da ste sve dobro, sretno danas na pregledima.🤞🏻
Ja evo jutros obavila briseve i sad mi ide malo krv, bas mi je to uzas za viditi kad odem na wc ali kaze gin da je normalno. Nadam se da ce biti sterilni :)
Meni ti je u prvoj trudnoći to bilo često iza pregleda, odnose se nismo usudili do vise od polovice, pa mi je savjetovala da prilikom brisa ili pregleda vaginalnog duboko udahnem i na polagani izdah se probam što više opustiti. Probaj
*
Pozdrav, da se i ja javim. Nisam vas čitala nekih pet dana, i nakupilo se pedesetak stranica. Ja sam ušla u 17. tjedan, bebicu još ne osjećam iako mi je treća trudnoća. Od boljki, jedino imam bolove u leđima, al to obično navečer ako sam puno na nogama. Iako imam dvoje djece, od opreme nemam još ništa, jer smo sve dali dalje. Pa me čeka tek nabavka svega, vjerojatno početkom sljedećeg mjeseca. A i neznamo još spol. Imena imam i za curicu, a i za dečka u pripremi. Martina, neznam dal sam ja krivo napisala pregled sljedeći mi je 03.02., a ne šestog. A termin je i po UZV i po zadnjoj mengi 27.06. Sretno svima na pregledima tko ima i čestitke na super pregledima koje su bile.
Suncokret 🌻
🧔42👩🦰38
👶👶 6 i 8 god
Pozdrav,mnogo se plasim..po zadnjoj menstruaciji sam 6 +3 bila ,a taj dan beta 380,ul nista se ne vidi..Doktor kaze mala beta Mazda vanmaterice :(
Nakon dva dana beta 1025..nemam bolove nemam krvarenje..mnogo se plasim (
Sve smo mi stalno u nekom strahu tako da te razumijemo ali pokusaj mislit pozitivno. To je mala beta ali tek nakon pregleda doktora i njegovih uputa, ne moze se nista znati. Ja se nadam da je sve u redu i da cete i ti i beba biti ok. Kad imas opet pregled?
Hvala draga,pregled imam sutra.Iskreno se nadam da je samo o kasnila i da ce se videti plod u materici ..
Sretno i nemoj puno čitati net.
Možda ti je bila kasnija ovulacija i implementacija.
Sretno
*
Valentina sretno i javi kako je proslo. Drzim fige da je sve ok 😌 grozno je kad se osjecamo tako bespomocno i ne mozemo nista nego cekat kontrole a izmedu se nadat najboljem.
Verovatno znas osecaj cim si ovde..ovo je nepodnosljivo,samo da ostanem psihicki zdrava. Hvala javljam sutra ,vama sve najbolje
Valentina, sve znam. Na zalost, dosta nas ovdje je imalo raznih problema i spontanih. No ovdje sve cure sire pozitivu, ugodnu energiju, spremne su saslusat i pomoc. Tako da, ovdje smo ako ista treba ☺️
Pozdrav, da se i ja javim. Nisam vas čitala nekih pet dana, i nakupilo se pedesetak stranica. Ja sam ušla u 17. tjedan, bebicu još ne osjećam iako mi je treća trudnoća. Od boljki, jedino imam bolove u leđima, al to obično navečer ako sam puno na nogama. Iako imam dvoje djece, od opreme nemam još ništa, jer smo sve dali dalje. Pa me čeka tek nabavka svega, vjerojatno početkom sljedećeg mjeseca. A i neznamo još spol. Imena imam i za curicu, a i za dečka u pripremi. Martina, neznam dal sam ja krivo napisala pregled sljedeći mi je 03.02., a ne šestog. A termin je i po UZV i po zadnjoj mengi 27.06. Sretno svima na pregledima tko ima i čestitke na super pregledima koje su bile.
Ispravljeno & upisano 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji