Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MomM.94
    11. Siječanj 2022. 09:51

Leemma

Dobro jutro svima!
    Evo mene na vrhu liste, jos da prezivim do 18,15h kad sam narucena 😛 sretno i ostalim curama koje idu danas!
    Sto se tice imena, kako radim u skoli jako sam ogranicena. Ima toliko predivnih imena koja nazalost povezujem s nekim problemima i divljanjima 🙈 pa nam se suzio izbor.
    Uglavnom, nas ce malac biti Erik. 💙

Erik je nama bio medu prvim izborom s prvim.Predivno mi je to ime. Na kraju je  Leon jer se suprugu to vise svidalo. Sad ako bude cura ja biram ime.😄
    Sva su imena bas divna. Vidim svi pregledi su super prosli.Bas mi je drago. 🤗 Nas ceka sutra napokon, i jedva cekam.

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• EnaEna
    11. Siječanj 2022. 09:58

I nama su imena slatka muka. Za djevojcice imamo 2 imena. To smo imali od samog pocetka. Ali za djecake ... Nikako se usaglasiti 😂
    A moram imati sve kombinacije jer su dve bebe a muz ne zeli da zna pol dok se ne rode. Sto je neko gore napisao kad jedno kaze neko ime ono drugo kaze joj nemoj to znam nekog sa tim imenom 😂🤦

Imam pitanje: da li se neko od vas susreo sa dosadnom eserihijom u brisu?
    Ja evo druge antibiotike pijem. Prvo su bile antib. vaginalete a sad pijem i imam jos neke probioticke vaginalete. Nikakvih  simptoma nemam, ali jednom ih ima puno,drugi put manje i taman se ponadam da cu se rjesiti kad ono opet ih ima puno. U poned idem na pregled doktorica mi stalno prati cerviks. A sad me strah ako budem morala raditi serklaz a eserihija je tu. 

Ariel
    11. Siječanj 2022. 10:08

Takos am i ja mislila ali nam doktori govore da je sve super i sve normalno i da mozemo. Mozda smo ih imali sve skupa 3 puta u ova 3 mj. Jos sam imala i neki mali hematom pa smo i onda imali pauzu. Iskeno nikam ne silimo i pazimo se dosta. Ali sam samo htjela rec kako sam ponosna sama na sebe sto nisam pocela panicarit i brinut se nego sam hladne glave o tome razmislila i rekla sama sebi ma sve je ok. Ovo nije nista. 

Demetria
    11. Siječanj 2022. 10:15

Imena su vam predivna.
    Ja sam muzu na početku veze rekla ti ces mene ženiti i imati cemo curicu Tenu (Slavonka u meni)
    I kad smo zatrudnila za curicu smo imali ime za deckica trazili. I u trudnoći saznam i za Aurora i tu je krenula muka stan ako bude cura ja bi i Aurora a svi ce gunđati ona dva imena ja dva. Na kraju se rodila cura Tena Aurora.
    Dali smo joj oba i bas joj stoje.
    A lijepo mi je i Robin tako se zove nas anđelak jer ne znamo spol. Robin i Jona 
    To su univerzalna imena i takva su mi isto lijepa.
    Znam Nou deckica i jednu zenu koji se zove Noa 
    Naprimjer nisam nikad pomislila da je Noa univerzalno ime

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ariel
    11. Siječanj 2022. 10:25

Vecina "muskih" imena koja zavrsavaju na A mogu biti i za djevojcice: Luka, Sasa, Matija...
    Poznam curicu koja se zove Luka i npr moj bratic je isto Luka. Tako da Noa isto moze biti za oba spola. 

Ariel
    11. Siječanj 2022. 10:33

Ime koje sam htjela za sina je bilo Logan i jos uvijek mi je prekrasno ali supruh je rekao da mora razmislit. Onda smo jednom naisli na ime koje smo oboje rekli - TO JE TO! Tako da imamo 2 za curku i jedno za decka. Sad ako bude curka bit ce tesko odlucit. Mislim da cemo se odlucit tek kad se rodi jer najbolje je kad vidis bebicu i onda tocno znas kak ce se zvat!

Visibaba07
    11. Siječanj 2022. 10:40

Jutro curke 😊
    Sva su vam imena divna,najbitnije je da se sviđa vama i partneru ostalo uopće nije bitno..
    Naša Marla je malo neuobičajeno ime ali uopće se ne obazirem na komentare meni i dečku se sviđa i to je najbitnije 💞 
    Ja zadnjih dana nemam nikakvih simptoma trudnoće 😓 trudim se razmišljati pozitivno,da je nešto loše valjda bi me bolilo 🙄🙄

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Nara-Nara
    11. Siječanj 2022. 10:46

Demetria

Čitam da puno njih preporučuje cijepljenje protiv covida iza 20tog tjedna. Zašto baš tada? Evo ja sam 17+5 i upravo čekam kod doktora da izvadim krv jer sam bila bolesna pa da vidim je sad bolje i isla bi se cijepiti.
    Pa me zanima zašto 20 ti tjedan.
    Meni je moja savjetovala od 14 tog

Ja sam na preporuku naših epidemiologa, austrijskih (frendica radi u covid centru) i njemačkih (preko sestre) i na preporuku svog privatnog ginekologa i svoje LOM primila obje doze u drugom tromjesečju. Zapravo, prva doza u 13.tt, druga prošli tjedan

Ariel
    11. Siječanj 2022. 11:17

Visibaba07

Jutro curke 😊
    Sva su vam imena divna,najbitnije je da se sviđa vama i partneru ostalo uopće nije bitno..
    Naša Marla je malo neuobičajeno ime ali uopće se ne obazirem na komentare meni i dečku se sviđa i to je najbitnije 💞
    Ja zadnjih dana nemam nikakvih simptoma trudnoće 😓 trudim se razmišljati pozitivno,da je nešto loše valjda bi me bolilo 🙄🙄

Dam ti ja nesto svojih. Danas mi je posebno tesko. Boli me glava, zlo mi je za poludit, boli me zeludac, grudi su i dalje jako bolne, odvratan okus u ustima, bole me i oci cak. Nisam bas puno spavala ovu noc, okretala sam se previse a jela sam jako zdravo. 
    Isla sam 1049405 puta pisat  Izaberi sto zelis pa ti ja rado prepustim  Evo planirma radit jos sat i pola i onda pravac - kauc. 
    S tim da je suprug prehladen, sto znaci da ce i mene malo to dotuc. 
    Koliko sam cula da se od 12tt simptomi malo smiruju a nekima cak i kompletno nestanu, ne brini. sve je sigurno u redu. To ti tijelo da koji dan da se opustis, doci ce simptomi nazad, onako iznenada. 

angie24
    11. Siječanj 2022. 11:34

Pozdrav svima.. 
    Čitam i pokušavam vas pratiti svaki dan, sve je napisano i spomenuto, imam toliko pitanja i upitnika jer je prva trudnoća, od simptoma do kupovine opreme 😀
    Ja sam prošli tjedan počela dobivati sve češće kontrakcije, po mom gin,a i po meni to je prerano.prošli tj dao mi spasmex i utrogestan,danas bila na kontroli,malo su se smanjile dnevno,najviše budu popodne i na večer. Najbitnije da te kontrakcije ne uzrokuju otvaranje,promjenu cerviksa,danas je na uzv vidio da je posteljica i plodna .
    Treba što više mirovati,izbjegavati svaki stres.. tako da kad mislimo da smo "samo" trudne i da sve možemo uvijek treba stati na loptu i prije reći ne na kućanske poslove i sve ostalo,mislit na bebu i sebe. Od danas ću uzimati utrog.vag 2x dnevno pa ćemo vidjeti kako će biti 🙏
    Je li se koja od  vas susrela sa sličnim problemima u u 17,18 tjednu trudboće?

Jučer sam kupila prvu stvar za svoju bebicu,krevetić u lesnini ..https://www.xxxlesnina.hr/p/djecji-krevetic-pirat-003030007201 
    najveća dvojba su mi kolica , cybex ili icandy, nisu baš jeftina,a to mi brat rekao kupit pa da baš ne odaberem ona najskuplja 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.