Drage žene meni je bilo toliko loše ja sam se ipak odlučila da odem na hitni prijem. Bila sam zabrinuta za bebicu.
Pregledao mi dežurni ginekolog hvala bogu s bebicom je sve u redu živahna miga glavom cerviks čvrst nema hematoma ni cista.. veličina odgovara 11 + 5 tjedana..
Lakše mi je kad nas znam da je s bebom sve u redu..
Čini se da mali nestaško ipak spaja ikeu u mom trbuhu 🙄🙄
Rekli su mi da slobodno popijem lekadol ketonal ili normabel i idem spavati..
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Drage žene meni je bilo toliko loše ja sam se ipak odlučila da odem na hitni prijem. Bila sam zabrinuta za bebicu.
Pregledao mi dežurni ginekolog hvala bogu s bebicom je sve u redu živahna miga glavom cerviks čvrst nema hematoma ni cista.. veličina odgovara 11 + 5 tjedana..
Bogu hvala da je sve dobro.
Ketonal? Ja se nekad iznenadim kad čujem svakakve preporuke, pa koliko znam to su i najjače tablete za bolove? Ja se bojim i lekadol popiti kad me boli glava, makar znam da se on smije 🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Neka Marka Philips Avant, bocice, neki aparat za kuhanje, izdajalice pumpice, Rucne, elektricna, sterilizator.
To je sve nuzno uzeti jel da? Ima li tko iskustva s ovim proizvodima ?
Moje prijateljice koje nisu mogle dojit su uzimale Avant izdajalice i bocice i poslije za formulu isto. Ali ja se nekako nadam da cu moc dojit i ako nece ici onda vu ic to kupit. Cini se super. Kupit cu nekakvu bocicu za prvu ruku ako ce trebat pa cu te uzet ako moram. Cine se super kvalitetne, staklene su. Moze ih se lako peati pa cak i u perilici na visokoj temperaturi. Tako da je i meni to na popisu ali samo ako cu morat. Htjela bi dojit ali ako ne ide, ne ide.
Ljubičica ajde hvala Bogu da je sve ok,dobro da si otišla jer ipak ćeš biti mirnija kad znaš da je sve ok s bebicom..
Mene isto začudilo ovo da su ti rekli da uzmeš ketonal.
Pozdrav ženice. Možda nije za ovu temu,ali mi možete pomoć. U velikoj sam dilemi.
Rodila sam prije 9 mjeseci. Menstruaciju sam dobila odma nakon 4 tjedna. Ne dojim. Sve je uredu bilo prilikom poroda,što se tiče rane odlicno je. Menstruacija mi je kak sam rodila 28-30 ali ovaj mjesec je nema. Tj kasni. Nije još nijednom kasnila otkako samo rodila bila sam na pregledu nema dugo i sve uredu. Postoji li šansa za trudnocom? Bilo je više ne zaštićenih odnosa,više ne znam ni sama šta da mislim a kamoli radim ako se zalomilo kaj je tu je. Može kakva pomoć,iskustvo isto slično? Hvala puno i ispričavam se na duzem postu💖
Lola napravi test za trudnocu. Nije nemoguce da si opet trudna. Ovulacija je ponovno mogla doc i kod nezasticenih odnosa, trudnica se desi. Tako da najbolje je napravit test. Ili idi odmah vadi betu pa ces tako znat sa sigurnoscu. Ako nisi trudna a menstruacije nema idi na pregled i neka pogledaju zasto nema. Moze se svasta desavat u tvom tijelu. Sretno.
Lola napravi test za trudnocu. Nije nemoguce da si opet trudna. Ovulacija je ponovno mogla doc i kod nezasticenih odnosa, trudnica se desi. Tako da najbolje je napravit test. Ili idi odmah vadi betu pa ces tako znat sa sigurnoscu. Ako nisi trudna a menstruacije nema idi na pregled i neka pogledaju zasto nema. Moze se svasta desavat u tvom tijelu. Sretno.
Danas mi je 4 dan kak kasni sutra već komotno mogu napraviti? Valjda nije rano ako i jesam trudna
Curke koje već imate bebača, jeste ih široko povijale? I nošenje u jastuku, ali onom pravom ne ovom modernom trokutu iz kojeg se djeca kližu. Kod nas u obitelji se to uvijek prakticiralo, a sad se kao više djeca ne moraju široko povijati, čak se i nose bez jastuka skroz od početka..
Mi jesmo do pregleda kukova.
I patronažne sestre su na edukaciji govorile o tome i kako se jedno vrijeme bilo govorilo da ne treba pa se odjednom broj djece s problemima u Dalmaciji povecao.
Iz kojeg razloga ne znaju.
Uglavnom osim širokog smo svako prematanje radili i vježbice koje su ujedno pomagale u suzbijanju tonusa.
Široko nam je najbolje i najlakše bilo uz one pufaste debele pelene na čičak i jednu tetru ili bijelu tanku s čičkom ali bi stvaila dvije tanke tetre ili jednu deblju.
Moje prijateljice su nakon uzv morale stavljati po dvije tetre jedna je morala mjesec dana remencice :(
Koliko dugo si radila široki povoj, prvih mj dana ili duže? Ako ćeš imati link ili nešto za te pelene da stavis 😇
Ina divne vijesti ❤️
Prva dva mjeseca do uzv kukova. Rođena je 5.10 a uzv kukova imali 3.12
Poslije kad smo skinuli bilo mi bas čudno ju drzati jer je bila premršava
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Danas mi je 4 dan kak kasni sutra već komotno mogu napraviti? Valjda nije rano ako i jesam trudna
mozes vec sad. meni se test pokazao pozitivan 5 dana prije ocekivane menstruacije. 4 dana kasnjenja je vec vrijeme kada bi sigurno trebao pokazati
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Ljubičica super da je sve u redu, sad samo odmaraj, bitno da je bebica ok 🥰
Ina85 divne vijesti, čestitam🎀 🥰
Lola123 imaš one testove clearblue za ranu detekciju, ja sam radila 5 dana prije očekivane m, i pokazao je +. Ali najsigurnija ćeš biti ako odeš vaditi betu i 2dana iza toga opet.
*
Joj curke meni je opet tako mučno, ali samo na mirise, danas sam 2x 🤮 i to na stubistu jer netko kuha neki cuspajz 🙄. Jadan moj muž sve cistio zamnom.
Dolazi nam svećenik blagoslovit stan a ja u kupaonici rigam, kaze on- evo sad će moja žena 😅🤣.
Sutra idem vaditi progesteron i estradiol i onda cekam pregled slj tjedan 🤗.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Sortiraj odgovore
Najstariji