Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dunja03
    06. Siječanj 2022. 12:02

hvala vam svima na rijecima podrske, ne brinem previse, evo 3. dan od simptoma a ja se vec osjecam malo bolje, tako da ce sve to biti ok 😊
    *
    Maajaa12344 ja sam radila Veritas i odobrili su mi na paket Premium placanje na 4. rate sta je super 😊 a sta se tice kilaze, do 16. tjedna dobila sam 3 kile, a u  zadnjih par dana se bojim stat na vagu pa cemo pricekat 18.01. pregled da me iznenadi 🤣
    *
    marta96 mi smo sa prvom bebom imali siroko povijanje sa 2 tetra pelene i preko je isla jos i čiripa pelena, a jastuk nismo koristili, ali to je sve bilo prije skoro 6 godina tako da se do tada vjerojatno vec svasta izmjenilo, kako je sada nemam pojma, vidjet cemo sta ce nam rec 🤷‍♀️
    *
    Visibaba07 heeej Rijeka, ima nas jos, tu smo negdje i sa terminima, mozda se i u rodilistu sretnemo, tko zna 🤗🤗🤗
    *
    Anushka zao mi je zbog uha, znam iz iskustva da su to grozni bolovi 😒 bolje da popijes taj antibiotik (nece bebolincu nista biti) nego da ti se zakomplicira i dode do neke teze infekcije, sretno i da brzo to rijesis 😊

🙋‍♀️ 31 💁‍♂️ 34
    🤸‍♂️ 5,5
    28.09.2021. ➕
    13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
    19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
    02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
    23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉

07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
    28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊

Termin: 11.06.2022. 💖

dunja03
    06. Siječanj 2022. 12:04

i da, kad smo vec kod bolova, evo meni 2 umnjaka odlucila probijat se ovih dana, sreca pa oba na istoj strani 🙄🙄

🙋‍♀️ 31 💁‍♂️ 34
    🤸‍♂️ 5,5
    28.09.2021. ➕
    13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
    19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
    02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
    23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉

07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
    28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊

Termin: 11.06.2022. 💖

Teab
    06. Siječanj 2022. 12:41

Anushka  prije dva tj imala istu upalu,dr mi dao Amoksin iliti Amoxicilin pili 3x 5 dana za redom bila neki dan kod ginica s bebacem sve okej,a mene uho vise ne boli,bolje piti nego da se inficira onda ces si sam problem slozit

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Visibaba07
    06. Siječanj 2022. 12:42

Atina vjerujem da će bit snijega jer najvaljuju za vikend još padalina,mi idemo u Gorski Kotar sutra,tamo dragi ima djeda tako da javim iz prve ruke kakvo je stanje :) ali sigurno ćete uživati.

Dunja ajme napokon netko iz Rijeke :) da vidiš i termini su nam tu negdje,baš bi bilo fora da se sretnemo u rodilištu 😉

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Ariel
    06. Siječanj 2022. 12:56

Ajme umnjaci. Dobro da ti izlaze a ne da imas problema. Ja sam morala operirat oba donja umnjaka u jednom danu. Jer su rasli prema zubima a ne van. I onda sam bas imala operacije i savove i svasta. Tako da nisam migla jest ni na jednu stranu, uzas. Ako izlaze van normalno, super. Malo pretrpis i dalje si mirna. ☺️ Bit ce sve ok.

AnnieP
    06. Siječanj 2022. 13:14

Što se tiče kila, ja sam do sad kilu dobila. Ne jedem količinski puno ali sam se malo ulijenila i ne krećem se baš. Odlučila sam da ću zdravije jesti, polako sam uključila šetnje svaki dan i planiram početi vježbati. Niža sam od 160cm, a imam 61kg, imam viška malo tako da mi se i trbuh već zaokružio i vidi se.
    Ovih dana mi se baš pojačava apetit, jedem više voća ali ne utažim glad baš s tim između obroka.

🩷 7/2022

Marijanaaa12345
    06. Siječanj 2022. 13:34

Cure, vikend akcija u Babylandu, 20% na neka kolica i nos neke stvari ali sam nova u tome pa neznam nazive hh ugl bacite oko do 9.1. vrijedi, ja sad kopam 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Ariel
    06. Siječanj 2022. 13:42

AnnieP

Što se tiče kila, ja sam do sad kilu dobila. Ne jedem količinski puno ali sam se malo ulijenila i ne krećem se baš. Odlučila sam da ću zdravije jesti, polako sam uključila šetnje svaki dan i planiram početi vježbati. Niža sam od 160cm, a imam 61kg, imam viška malo tako da mi se i trbuh već zaokružio i vidi se.
    Ovih dana mi se baš pojačava apetit, jedem više voća ali ne utažim glad baš s tim između obroka.

Ja sam 166 i krenula sa 67 kg. Imala sam 60kg ali kak sam imala te spontane, nekako se 7 kg u pola godine pribrali. Nije mi se to svidalo ali mi je ginekologica zabranila dijete jer je rekla da naglo skidanje kila poremeti hormone. Pa sam onda odrzavala te kile iako sam htjela imat manje. Sad imam 68kg. Ali meni sve ide u bokove pa je trbuscic malo ti. Primjetim jer je uvijek bio ravan. I ja sam si kupila voce, pogotovo grejp. To uzmem ko meduobrok i imam 2 konkretna obroka. Rucak i veceru. Za dorucak isto uzmem voce i mozda neki jogurt. Pokusavam zdravo

Anushka
    06. Siječanj 2022. 14:30

Teab

Anushkaprije dva tj imala istu upalu,dr mi dao Amoksin iliti Amoxicilin pili 3x 5 dana za redom bila neki dan kod ginica s bebacem sve okej,a mene uho vise ne boli,bolje piti nego da se inficira onda ces si sam problem slozit

E isto tako sam i ja dobila, Amoxicilin 3x5 dana, sad mi je lakše, makar sam naglasila i pitala dr da li taj smijem i jos u ljekarni pitala🙂

url=https://lilypie.com]

Anushka
    06. Siječanj 2022. 14:31

I hvala svima na podršci, preživjet ću ja kaj god, bitno da je bebica ok🙂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.