Ljubičica super da je sve u redu, sad samo odmaraj, bitno da je bebica ok 🥰
Ina85 divne vijesti, čestitam🎀 🥰
Lola123imaš one testove clearblue za ranu detekciju, ja sam radila 5 dana prije očekivane m, i pokazao je +. Ali najsigurnija ćeš biti ako odeš vaditi betu i 2dana iza toga opet.
*
Joj curke meni je opet tako mučno, ali samo na mirise, danas sam 2x 🤮 i to na stubistu jer netko kuha neki cuspajz 🙄. Jadan moj muž sve cistio zamnom.
Dolazi nam svećenik blagoslovit stan a ja u kupaonici rigam, kaze on- evo sad će moja žena 😅🤣.
Sutra idem vaditi progesteron i estradiol i onda cekam pregled slj tjedan 🤗.
Hvala,budem sutra ujutro napravila dns više ne rade zbog 3 kralja.
Neka Marka Philips Avant, bocice, neki aparat za kuhanje, izdajalice pumpice, Rucne, elektricna, sterilizator.
To je sve nuzno uzeti jel da? Ima li tko iskustva s ovim proizvodima ?
Moje prijateljice koje nisu mogle dojit su uzimale Avant izdajalice i bocice i poslije za formulu isto. Ali ja se nekako nadam da cu moc dojit i ako nece ici onda vu ic to kupit. Cini se super. Kupit cu nekakvu bocicu za prvu ruku ako ce trebat pa cu te uzet ako moram. Cine se super kvalitetne, staklene su. Moze ih se lako peati pa cak i u perilici na visokoj temperaturi. Tako da je i meni to na popisu ali samo ako cu morat. Htjela bi dojit ali ako ne ide, ne ide.
Ja sam čula a nemojte me sad hvatati za rijec jer nisam to izučavala ali da se izdojeno mlijeko daje iz plastičnih jer se na staklene tj na njihove stijenke lijepe leukociti iz mlijeka ili sta već, sto kao kod ADa je svejedno iz koje se nudi.
Kažem nisam to toliko izučila ima dva tri dana da mi prijateljica držala predavanja o dojenju izdajanju i bocicama. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sterilizator nisam kupovala par puta sam bocice u obicnoj zdjeli prokuhavala a posto smo isključivo dobili onda mi nije imalo potrebe za tim.
Da smo uspjeli postići hranjenje bocicom i dojenje mozda bi i kupila tko zna.
Aparat za hranu i sve te električne stvari su dosta skupe pa ja bi savjetovala da to kupite iza poroda kad vidite treba li vam to stvarno.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Demetria kod Avanti izajalice dobijes odmah i flasice. Mislim da se dobije 2 i one su plasticne a staklene su za formulu. Ima i grijac za formulu u svasta nesto. Treba proucit kak sve ima. Ima svastaaa.
Dosli nalazi panorame. Sve je u redu. I dolazi nam curica 👶😍💞 presretni smo
Čestitam 🥳🥳🥳
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Drage žene meni je bilo toliko loše ja sam se ipak odlučila da odem na hitni prijem. Bila sam zabrinuta za bebicu.
Pregledao mi dežurni ginekolog hvala bogu s bebicom je sve u redu živahna miga glavom cerviks čvrst nema hematoma ni cista.. veličina odgovara 11 + 5 tjedana..
Lakše mi je kad nas znam da je s bebom sve u redu..
Čini se da mali nestaško ipak spaja ikeu u mom trbuhu 🙄🙄
Rekli su mi da slobodno popijem lekadol ketonal ili normabel i idem spavati..
Bogu hvala da je sve dobro.
Ketonal? Ja se nekad iznenadim kad čujem svakakve preporuke, pa koliko znam to su i najjače tablete za bolove? Ja se bojim i lekadol popiti kad me boli glava, makar znam da se on smije 🤷♀️
Eto i ja sam se iznenadila. Drzat cu se ja paracetamola i pola normabela eventualno.
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Neka Marka Philips Avant, bocice, neki aparat za kuhanje, izdajalice pumpice, Rucne, elektricna, sterilizator.
Moje prijateljice koje nisu mogle dojit su uzimale Avant izdajalice i bocice i poslije za formulu isto. Ali ja se nekako nadam da cu moc dojit i ako nece ici onda vu ic to kupit. Cini se super. Kupit cu nekakvu bocicu za prvu ruku ako ce trebat pa cu te uzet ako moram. Cine se super kvalitetne, staklene su. Moze ih se lako peati pa cak i u perilici na visokoj temperaturi. Tako da je i meni to na popisu ali samo ako cu morat. Htjela bi dojit ali ako ne ide, ne ide.
Ja sam čula a nemojte me sad hvatati za rijec jer nisam to izučavala ali da se izdojeno mlijeko daje iz plastičnih jer se na staklene tj na njihove stijenke lijepe leukociti iz mlijeka ili sta već, sto kao kod ADa je svejedno iz koje se nudi.
Kažem nisam to toliko izučila ima dva tri dana da mi prijateljica držala predavanja o dojenju izdajanju i bocicama. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sterilizator nisam kupovala par puta sam bocice u obicnoj zdjeli prokuhavala a posto smo isključivo dobili onda mi nije imalo potrebe za tim.
Aparat za hranu i sve te električne stvari su dosta skupe pa ja bi savjetovala da to kupite iza poroda kad vidite treba li vam to stvarno.
Slažem se s Demetriom, mi isto sterilizator nismo kupovali jer nismo koristili bočice pa nije bilo potrebe. Ukoliko namjeravate dojiti neće vam baš trebati, a ako dojenje slučajno ne uspije, uvijek stignete kupiti, do onda se može prokuhati u vodi. Isto tako i za ove aparate i ostalo, sve se to stigne kupiti. Za izdajalicu sam već pisala neki dan svoje iskustvo...
url=https://lilypie.com]
Dosli nalazi panorame. Sve je u redu. I dolazi nam curica 👶😍💞 presretni smo
Super,čestitam 🍀💞
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Demetria kod Avanti izajalice dobijes odmah i flasice. Mislim da se dobije 2 i one su plasticne a staklene su za formulu. Ima i grijac za formulu u svasta nesto. Treba proucit kak sve ima.
Da, ja sam dobila plastičnu bočicu uz Aventovu izdajalicu. Sad sam samo kupila nove dude jer su stare požutile. Kupila sam i Nuk staklenu bočicu i njihove dvije dudice i to mi je dosta za početak ako će mi trebati jer se nadam dojiti.uvijek se stigne kupiti.Namjerno sam uzela svaku bočicu 2 različita proizvođača, ako će trebati da vidim koja će bebi odgovarati jer dude nisu istog oblika.tako sam imala u pripremi za prvu curku, pa sam tako i sada.
url=https://lilypie.com]
Demetria kod Avanti izajalice dobijes odmah i flasice. Mislim da se dobije 2 i one su plasticne a staklene su za formulu. Ima i grijac za formulu u svasta nesto. Treba proucit kak sve ima. Ima svastaaa.
Je imam tu bas od aventa električnu
Dobila sam osim bocice i onih par casa za pohranu dojenog mlijeka u zamrzivač. Ali mala nije htjela prihvatiti izdojeno ni iz boce, ni ulice, ni iz čaše ni iz šprice. Jedino nismo probali onaj neki sustav sto jos ide ali iskreno s bracom ako bude ista prica uvesti cu AD i neću više kidati živce
*
Slažem se s Demetriom, mi isto sterilizator nismo kupovali jer nismo koristili bočice pa nije bilo potrebe. Ukoliko namjeravate dojiti neće vam baš trebati, a ako dojenje slučajno ne uspije, uvijek stignete kupiti, do onda se može prokuhati u vodi. Isto tako i za ove aparate i ostalo, sve se to stigne kupiti. Za izdajalicu sam već pisala neki dan svoje iskustvo…
Moja prijateljica je kupila onaj neki twistshake za dohranu i nije ga ni upalila jer je od starta malom nudila bwl komade.
Mi smo isto isli na komade ali nismo radili čisti bwl nego ono uvođenje tri dana namirnice ali u komadima, dok ju držim u ruci jer se nije posjela.
Tako da sam kupila par manjih zdjelica to brzo skuhaš i to je to.
Opet sam zaboravila što sam htjela savjetovati 🤦🏻♀️
Cekaj netko me pitao da neke linkove stavim a ne znam za sto trudnicki mozak
*
Sortiraj odgovore
Najstariji