Šta se tiče bočica i svega pričekajte ipak da vidite kako će ići nakon poroda,to je sve skupo pa bezveze bacati novac. Mi smo ga nadohranjivali mj dana i imali smo sve aventove al ne znači da svim bebama paše to kao sta svaka prihvati neku drugu dudicu i slično.
Moj mali je sinoć pao na glavu trčao je ko lud i s licem udario u zid mislila sam da je slomio nos poslije sam ga pratila ali je sve bilo ok valjda se samo natukao ali uzasno je izgledalo i bila sam cijelu noć u strahu.. grozno
slažem se..naprimjer moja tih par puta je prihvatila i avent i twistshakeovu a netko drugi neće.
o bubica nadam se da je sad dobro
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobro jutro, sretan petak & sretan Božić ako netko slavi danas ❤️
Atina - baš mi je drago da je Anomaly prošao super! Moj doktor nije baš bio previše pričljiv. 😕 No glavno da je sve okej bilo.
*
Ina - čestitke na curki! 🌸
Probudila sam se u 4 ujutro i odlučila ustat. Doručkovala u 5, oprala 2 mašine veša, dočekala jutarnju himnu na HRT-u i uvod u Dobro jutro Hrvatska 😅 Strašno.
Vidjela sam na Amazon.de da je snižena Medela dvostruka električna izdajalica. Kod nas dođe preko 2000kn, a trenutno je tamo 170eur ako sam dobro zapamtila. Pa eto, ako je netko mislio investirati... Nju koliko sam shvatila najviše hvale.
Što se tiče bočica, ako budem uzimala izdajalicu, onda neću uzimati dodatne bočice. Planiram dojiti, a ako zbilja bude trebalo, kupit ću naknadno.
Ja sam iz Rodinog tečaja o dojenju kao i par knjiga koje sam do sada pročitala na tu temu shvatila da se novorođenčad treba hraniti na žličicu ili pak iz čaše (vjerovali ili ne). Bočica se izbjegava da ne bi došlo do konfuzije bradavice i beba počne odbijati dojku. Naravno, ovo vrijedi za slučaj da žena može i želi dojiti. U pulskom rodilištu čak i dohranu daju na žličicu (tako sam čula od prijateljice koja je rodila nedavno).
Uglavnom, toliko je informacija posvuda da je teško ostat pametan. Svatko će naposlijetku odlučiti za sebe. 😊 Glavno da bebe budu sretne.
Jutro žene,
Ja sam jučer završila na hitnoj zbog uha. Čišćenje gljivica i lijek lokalno 2 dana i gotovo. Konačno olakšanje. Svašta se navlači na mene u trudnoći 🤷🏼♀️
..
Netko je par strana prije spominjao reglan. I meni ga je moja gin. prepisala ali su me u ljekarnoj 2 puta pitali jesam li sigurna da mi je potreba to piti i da li me stvarno tako muči da ne mogu funkcionirati. E onda sam malo stala i razmislila da je bolje da možda izdržim uz Gattart i Rennie povremeno jer mi ne zvuči baš nešto ful sigurno za trudnoću obzirom na njihove reakcije. Imala sam paklene bolove u želudcu i povraćanja do 12tt a sad je ostala ta bolna večernja žgaravica. Nekako sam se pomirila s tim da ću imati dosta laganije večere i da ću morati istrpiti nekad i eto to je to 🤷🏼♀️
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Šta se tiče bočica i svega pričekajte ipak da vidite kako će ići nakon poroda,to je sve skupo pa bezveze bacati novac. Mi smo ga nadohranjivali mj dana i imali smo sve aventove al ne znači da svim bebama paše to kao sta svaka prihvati neku drugu dudicu i slično.
Moj mali je sinoć pao na glavu trčao je ko lud i s licem udario u zid mislila sam da je slomio nos poslije sam ga pratila ali je sve bilo ok valjda se samo natukao ali uzasno je izgledalo i bila sam cijelu noć u strahu.. grozno
slažem se..naprimjer moja tih par puta je prihvatila i avent i twistshakeovu a netko drugi neće.
o bubica nadam se da je sad dobro
Daaa točno to. Sad je bolje ,hvala sta mislis😘
Martina evo čisto provjerena info iz Pulske bolnice,to sta se oni drze da djeci daju na žlicu i čašicu možda neke babice ali ne sve masa ih daje na bocu da se bas prenajedu, ja sam tamo hvala bogu izdrzala 3 dana na ciki bez da ih pitam dohranu i slično ali neke žene pitaju jer nemaju jos mlijeka ili su s carskog pa nije jos nadošlo i slično pa daju na bočicu. Nazalost svi se oni predstavljaju kao prijatelji dojenja al oni tamo i sebi olaksaju 100% inače imam frendicu i od svekrvu od jedne koje rade tamo i ja radim za bolnice program i pričala sam s tim ženama na ginekologiji masu njih to ne gleda. I to je istina najbolje na žlicu ili malu čašicu od rakije kažu 😅
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Dobro jutro, čestitam svima na dobrim pregledima i nalazima. Svima vama drage moje koje još imate tegobe i neke usputne bolesti želim da što prije ozdravite.
Svaki dan čitam forum jer me to veseli i saznam svašta korisno. Ne javljam se često jer nemam skoro nikakve tegobe i baš uživam u trudnoći, a žao mi je svih koji muku muče. Mlada sam i prvo mi je dijete tako da nemam ni nekih pametnih savjeta. Tako da čitam sve i učim. Ne znam što bih da nema ovog foruma i da u početku nisam mogla nikoga pitati sve ono što sam vas pitala dok još nitko nije znao za trudnoću.
🩷 7/2022
Probudila sam se u 4 ujutro i odlučila ustat. Doručkovala u 5, oprala 2 mašine veša, dočekala jutarnju himnu na HRT-u i uvod u Dobro jutro Hrvatska😅 Strašno.
Vidjela sam na Amazon.de da je snižena Medela dvostruka električna izdajalica. Kod nas dođe preko 2000kn, a trenutno je tamo 170eur ako sam dobro zapamtila. Pa eto, ako je netko mislio investirati… Nju koliko sam shvatila najviše hvale.
Što se tiče bočica, ako budem uzimala izdajalicu, onda neću uzimati dodatne bočice. Planiram dojiti, a ako zbilja bude trebalo, kupit ću naknadno.
Ja sam iz Rodinog tečaja o dojenju kao i par knjiga koje sam do sada pročitala na tu temu shvatila da se novorođenčad treba hraniti na žličicu ili pak iz čaše (vjerovali ili ne). Bočica se izbjegava da ne bi došlo do konfuzije bradavice i beba počne odbijati dojku. Naravno, ovo vrijedi za slučaj da žena može i želi dojiti. U pulskom rodilištu čak i dohranu daju na žličicu (tako sam čula od prijateljice koja je rodila nedavno).
Uglavnom, toliko je informacija posvuda da je teško ostat pametan. Svatko će naposlijetku odlučiti za sebe.😊 Glavno da bebe budu sretne.
Kolika je carina i to?
U Splitu hrane bebu iz onih malih čašica za urin (ok časica je ali mi gadljivo iz kojih daju)
A bocicu ako bas moraju i to ne daju da imas svoju nego njihovu.
Ja sam se izdajala sa svojom rucnom jer je mala imala žuticu i pala je oko 300grama na kilaži sto je dosta pa smo dugo bile u bolnici.
Ne znam cime su ju hranili kad bi ju ponekad odveli jer nisu uzimali moje mlijeko a nisu ništa pedijatrici na voziti govorili za AD.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Martina ja sam isto rodila u pulskom rodilištu prije dvije godine i zbilja su svima davali samo na žlicu, moj mali još povremeno doji, navika mislim, ali moram priznati da sam bila malo razočarana njihovim pristupom tamo s obzirom da se predstavljaju kao prijatelji dojenja, meni nitko nije došao pomoći niti se potrudio pokazati išta, još su me drugu večer pitali jesam li uzela dudu sa sobom za koju nam je na tečaju rečeno da je strogo zabranjeno donijeti
Tini Tako i meni isto,točno kao da ih bas nije briga previse ako extra ti ne tlačiš i pitaš
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Ja sam po preporuci cura iz prošle grupe naručila ovu izadajalicu i moram priznati da sam bila zadovoljna s njom, s tim sa sam se samo povremeno izdajala.
https://a.aliexpress.com/_mKX8y3K
Nije mi pomagala kad bih imala zastoj, ne znam jesu li ove skupe učinkovite u tome, ja bih to uspjela samo ručno riješiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji