Cure, ja sam evo tek sada počela razmišljati o tome koliko toga treba popratiti, istražiti i naučiti. Evo sad čitam o povijanju, kukovima i jastucima i pojma nemam šta treba 🙈 O kakvom jastuku se prica?
..
Počela sam istraživati tu svu baby opremu i ne znam ni sama šta bi rekla. Mislim da je velik dio toga dosta napuhano cjenovno. Dam si još mjesec dana da vas popratim ode i da počnem s popisom šta je prioritet za izdvojit veću sumu a šta nije.
..
Sve moje nećakinje su rođene krajem ljeta pa znam kako su se oblačile itd. Sad razmišljam, pa termin mi je početak 7-og mj, treba li mi gnijezdo? U šta ću svoju curicu oblačiti prva 2 mjeseca. Ahhhhh, kreće mozganje 🤷🏼♀️🙊🤣
Jastuk u kojem nosis bebu na početku zbog pravilnog i čvrstog držanja da de pazi na kralježnicu i sl. Kod mene je bilo toliko beba da svaku primim bez straha, ali svejedno i drugi će ju htjeti nositi. Iako mi je termin početkom 6mj nadam se da neće još biti vruće pa da može biti bezbrižno u jastuku 😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Dobro jutro svima! Čestitke na svim odličnim pregledima jučer!🥰 Ja se nadam da sam dobro prebrojala sve naše pišulince😅💙
Dunja - brz oporavak ti želim, bit će sve to okej.❣️
Ja sam užasno spavala… Ne znam ako još neka od vas ima bolove u bokovima/kukovima dok leži? Mene jako počnu boljeti… Kao da ih ful pritišćem, ne znam kako bi to opisala. Malo mi bude lakše kada stavim jastuk između koljena, ali se često budim, ne mogu se namjestiti, pa još pišanje… uh.
Mene jutros dole boli. Maternica/Mjehur sve pritisce. A i kasalj ne pomaze . Sva se stisnem . Ma svaki dan neka druga bol 🤷♀️. Napokon prva kava s mlijekom , osjetim okus tek danas nakon prehlade a i nadam se da ce ostat u meni 😵💫. Ja imam pregled tek 27.1, iako mi je rekla ako me bilo sta brine da zovem i prije. Panorama nalazi jos nisu stigli uffaaaaa 🥴
Privuci sebi koljena -ka prsima što više prije nego što se zakašlješ meni to pomaže!
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Dobro jutro svima! Čestitke na svim odličnim pregledima jučer!🥰 Ja se nadam da sam dobro prebrojala sve naše pišulince😅💙
Dunja - brz oporavak ti želim, bit će sve to okej.❣️
Ja sam užasno spavala… Ne znam ako još neka od vas ima bolove u bokovima/kukovima dok leži? Mene jako počnu boljeti… Kao da ih ful pritišćem, ne znam kako bi to opisala. Malo mi bude lakše kada stavim jastuk između koljena, ali se često budim, ne mogu se namjestiti, pa još pišanje… uh.
Mene jutros dole boli. Maternica/Mjehur sve pritisce. A i kasalj ne pomaze . Sva se stisnem . Ma svaki dan neka druga bol 🤷♀️. Napokon prva kava s mlijekom , osjetim okus tek danas nakon prehlade a i nadam se da ce ostat u meni 😵💫. Ja imam pregled tek 27.1, iako mi je rekla ako me bilo sta brine da zovem i prije. Panorama nalazi jos nisu stigli uffaaaaa 🥴
Meni su ovi bolovi stvarno više dosadili.. psihički i fizički.. stvarno se nadam da su ovo zadnji tjedni!
Mučnine probadanja pritisak bolovi..2.5 mj konstantno.
Prva trudnoća mi je bila pjesma.
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Curke koje već imate bebača, jeste ih široko povijale? I nošenje u jastuku, ali onom pravom ne ovom modernom trokutu iz kojeg se djeca kližu. Kod nas u obitelji se to uvijek prakticiralo, a sad se kao više djeca ne moraju široko povijati, čak se i nose bez jastuka skroz od početka..
Mi nismo, moja je čak bila nedonošće, ali rekli su da nema potrebe. Ako ti kažu da trebaš, stigneš uvijek kupiti tu pelenu, tj umetak za široko povijanje. Nisam imala nikakav jastuk za nju iako se slažem da ih je tako lakše nositi, u bolnici kad sam vidjela nose ih po troje ko vreće krumpira🤣sad će bebica biti ljetna pa mislim da mi ne treba, ne znam.
url=https://lilypie.com]
Cure, mene uhvatilo uho, bila na hitnoj, upala srednjeg uha, antibiotik 5 dana, boli i začepilo mi se, ne čujem ništa, a nisam imala upalu uha od malena, kud baš sad...muka mi je zbog tog antibiotika iako je siguran za trudnice, al opet...a ako ga neću pit ugnojit mi se sve može. Užas😒
url=https://lilypie.com]
Šta je to sa trudnicama i uhom ☹️ svaki tjedan ovdje jedan ima problem sa tim 😓😓
Želim vam brzi oporavak od toga i od korone tko ima.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cure, mene uhvatilo uho, bila na hitnoj, upala srednjeg uha, antibiotik 5 dana, boli i začepilo mi se, ne čujem ništa, a nisam imala upalu uha od malena, kud baš sad…muka mi je zbog tog antibiotika iako je siguran za trudnice, al opet…a ako ga neću pit ugnojit mi se sve može. Užas😒
Ah, evo ne znam sta je s tim upalama uha u trudnoci. Ja nikad nisam imala upalu uha i evo 🤷🏼♀️ stavljam cuvarkucu vec 3 dana i evo bar mi je bol nestala, jos samo zaglusenost ostala. Nadam se da ti prodje cim prije s antibioticima.
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Anushka bas mi je zao 😥😥 vidim da vas dosta ima perblema s uhom,ne brini za antibiotik masa trudnica ga popije i bude sve ok samo da ti budes bolje 🤞
Marta nama su rekli ne treba široko povijati pa nismo,moj 'mali' je imao preko 4 kile kad se rodio tako da sam ga ja nosila bez problema u jastuka 🤣 pregled kukova s dva mj prošao u redu.
Visibaba bas se veselim snijegu,mi idemo u pon u Fuzine u kuću neku 5 dana i samo da se održi ili da jos napada bas bi bila sretna ☺️a ti uzivaj u setnji..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Mama_andjela bas mi je drago da se druzimo često bi isla na temu radi tebe,Kamilice i jos par cura s kojima smo se tipkale,vidim da se neke ne javljaju baš više a neke nove su stigle 💪
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Mene od početka trudnoće isto uho muči. Nekad boli, pa mažem, kapam.. Onda je mir 2 3tjedna pa opet i sve se borim da nejdem dr, ali da me bas jako boli onda bi svakako morala ići. Čitala sam da su upale uha bas ucestale u trudnoći 🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji