Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    07. Veljača 2020. 20:07

A Sara, pa nije ni cudo sta ti se javila anksioznost i strahovi uz sve to.Nije vam bilo lako, iscekivanje, neizvjesnost.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@
    07. Veljača 2020. 20:07

Ali ides ka tome,vec se eliminiralo par strahova pa je oki💪,nekako ide dan za danom,mislim kad dode 30.tj da ce se to smirit malo ako bude ko u nasem slucaju.
    osobno meni je dosta lakse od kad pricam s vama jer vidim neke izlaze i vidim da i drugi prolaze isto ili bar slicno.a i ne pricam o tom s muzem jer vidim da njega to opterecuje,misli da mene peru samo hormoni.xD isto skrivam i suze i strahove.

S@r@
    07. Veljača 2020. 20:11

lola777

A Sara, pa nije ni cudo sta ti se javila anksioznost i strahovi uz sve to.Nije vam bilo lako, iscekivanje, neizvjesnost.

Mozda mi je nekako bilo i lakse brinut za njih sve iako me za mamu pokosilo da 3 dana nisam prestala plakat al to je opravdano.e onda kad smo to rjesili donekla i dok sad cekamo nalaze sam pocela mislit o sebi i tu se javila najgora anksioznost o ti snovi i strah..najvise jer si prepusten sam sebi a nemam vise snage i u biti neznam ko sam vise od tih silnih osjecaja.no prode meme brzo ta faza u danu tjeskobe to sam skuzila

• lola777
    07. Veljača 2020. 20:20

Zato imamo forum, kad god ti bude tesko, lose sanjas ili nesto sta te muci slobodno pisi.Mozda ti mozemo pomoci rijecima, a mozda samo da napises i ispucas se pa ti bude lakse.Mozda ti mogu pomoci jer sam dugo u tome i prosla analize same sebe i pokusaje razumjevanja same sebe i shvacanja da nisam jedina koja to prozivljava.Doduse nisam si puno pomogla, jer ne volim rasclanjivati to sta sam prosla jer onda opet prolazim tugu i to prozivljavam.Al barem znam teoriju😋

• Nera20
    07. Veljača 2020. 20:26

S@r@

A neznam sta rec,u biti iz niceg je otkrila da je bolesna,uvijek je ona kriticna sa zdravljem ali da ne ulazim u to,prvo je na sistematskom skuzila da ima tesku anemiju za dijalizu,pa da ima neki splet na jetri koji moze bit cista,pa onda se to nekak malo poboljsalo pa se iz tog islo na pregled dole a ima inace mioma jako puno i puno je krvarila da bi joj rekli da mora sve povadit odma za tj dana,a ti.dana iza tog je saznala da mamografija nije dobra i da ima karcinom vjerojatno al mora prvo biopsiju sredit,pa su joj krivo uzeli biopsiju-.- pa je vadila sve dole i evo sad ponavljala biopsiju i to cekamo..a da stvar bude bolja u yo vrijeme su i tatu operirali radi neke ciste dole i to je trajalo 2 god.nikako da se rijesi pa se ta rana gnojila iso na 4 operacije u god dana…i sad je hvala Bogu sve zaraslo al i baka nam se razbolila pa je morala preselit mojima,njoj su stend ugradili i to je bilo hoce li se probudit i eto sad prosli tj kazu ima gangrenu ,treba noge rezat.ono sok za sokom u tih 9 mj..bila sam doker zovi kolko sam god mogla pomoc tako da nisam ni imala prostora uzivat u trudnoci.
    Proslo je to sad osim s mamom al ono nemres vjerovat da te sreca tak moze posrat da operostite al evo cuda su se desila pa nekako se izvlacimo,tata je dobro,sad da mama se izvuce i bit ce nekak

Joj sara pa svasta ti se izdogadalo! Zao mi je 😢 nadam se da ce sve dobro zavrsiti 🙏

S@r@
    07. Veljača 2020. 20:33

Nemreem na to utjecat pa sta ce bit vidit cu al evo kazem tata je dobro,baka ce odbit operaciju pa kak ide ide al dobro starija je to zena i nemres to izbjec,a mama evo da bude dobro ili da nekak odgura to ,bit cu zahvalna..

• Nera20
    07. Veljača 2020. 21:47

Samo pozitivno ❤️
    Eto prosao jos jedan dan... Uspjela sam cijelo popodne biti sa sveki i rodakom bez da idem u sobu iako mi je pritisak bio bas jak, jednostavno me gusi pricanje sa ljudima.. Strasno. Sad sam uspavala malu i cini mi se da sam ok.. Ne super ali aj...
    Jos u sobu nisam isla spavati, ma cim pomislim odmah mi nemir. Preko dana sam bez problema u njoj.... 
    Sad imam te glupe misli kako cu kad rodim, kako cu sa bebom ako se budem ovako osjecala, pa kad ce proci, hoce li proci. Ajme dosadna sam sama sebi. 

• lola777
    07. Veljača 2020. 22:20

Margita, nije uopce cudno to sta osjecas.Jednostavno bi tila bit sama sa sobom pogotovo ako si stalno okruzena s dicom i rodbinom.Sad je tvoje vrijeme opustanja kad se svi povuku u sobe. To za sobu, najgori je taj prvi put i to sta si nabijemo presing i misli.I mi smo jos uvik u dnevnom, ne ide mi se navecer tamo spavat jer mislim da necu dobro spavati, pa muz hrce, mala se budi ako ja ne spavam s njom i tako.Al recimo jedva cekam ujutro 6 30 da se nas dvi prebacimo tamo i odspavamo do 10. 
    Recimo za prvi period ako ne budes mogla kad beba dodje pa nek spava ona tamo, a ti na kaucu.Dosta mama odmah odvoji bebu u svoju sobu.Muz ce cut kad zaplace pa ce te zovniti.

• Nera20
    07. Veljača 2020. 22:28

A sta cu svekrvi reci sta izvodim na kaucu 😂😂
    Bas me hvataju misli svakakve i pritisak mi je, mislim da je vrijeme za jedan od 5mg.

• lola777
    07. Veljača 2020. 22:41

Margita0407

A sta cu svekrvi reci sta izvodim na kaucu 😂😂
    Bas me hvataju misli svakakve i pritisak mi je, mislim da je vrijeme za jedan od 5mg.

😁😁😁cuvas se od muza! Pa popi jedan i opusti se malo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.