Tako i ja sebe zamisljam kako setam sa njih dvije i da nisam trudna i da se osjecam normalno i bude mi lijep osjecaj.
Joj cure.skidam ja vama kapu.boli za sad dosta vec.drip ce sad stavit na 12..sad cu malo ludit...a Boze pomozi.meni i svima vama..
Do mene zema jalo vice pa me trta skroz na skroz...al nju boli jalo kal ce tek mene prvorotku
Joj cure.skidam ja vama kapu.boli za sad dosta vec.drip ce sad stavit na 12..sad cu malo ludit…a Boze pomozi.meni i svima vama..
Do mene zema jalo vice pa me trta skroz na skroz…al nju boli jalo kal ce tek mene prvorotku
Ajde, ajde, kad je ovakvi trtaros i slabic ka ja uspila i ti ces.Bolit ce te, al vjeruj i nek te to drzi da ces kad rodis isti sekund zaboravit na bol.Svako kolilo ti je trud i koliko si sad otvorena??
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ma jos uvijek 3.nis se nike pomaklo a sad vec boli i to na ctgu manjih inteziteta neg moji a bole jace..e sad cemo vidit...dao bog da krene brzo.epi cu dobit skoro i valjda krene bar da se otvorim vise.. .
Jao cure svaka caat molite za mene
Domacica kako si ti?
Nekako loše, slabina i nemoć neka...misli nema nikakvih,hvala Bogu. Popila sam samo pola tablete sinoć, pa se bojim da nije reakcija na to.
one
Ma mozda ti je samo takav dan, ovisi i o vremenu tlaku... Kakvo ti je zeljezo?
Sara, ima li sta novo?
Domacica, sta si popila, od koliko mg? Ako ti je to prvi put da si popila moze biti da te malo usporilo i da se osjecas tako.A mozda je i takav dan.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ja sam super, cijeli dan radim nesto... Lijepo je vrijeme kod nas...
Saro drzim ti fige, i da znas da nocas kad sam procitala tvoju poruku i odgovorila ti onda otisla spavat i sanjam kako je meni pukao vodenjak hahahahah... Cijelo vrijeme si mi u mislima danas, malo malo te se sjetim i razmisljam jesi rodila ili nisi i kako je proslo evo tek sad uspjela vidjet poruke da jos nisi... Vjerujem da ti je dopizdilo jer nisi bas ni spavala sigurno si umorna i iscrpljena... Iscekujemo sta ce biti dalje ❤️🙏
Zrinka kod tebe stalno lijepo vrijeme, blago ti se! Ja se nadam dobrom proljecu bar tu kod mene. Treba mi sunce i toplina.
Sara mora da ce brzo roditi, kad vise ne tipka.. Sad ce ona kroz 2,3 sata ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji