Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    08. Veljača 2020. 12:37

Tako i ja sebe zamisljam kako setam sa njih dvije i da nisam trudna i da se osjecam normalno i bude mi lijep osjecaj. 

S@r@
    08. Veljača 2020. 12:39

Joj cure.skidam ja vama kapu.boli za sad dosta vec.drip ce sad stavit na 12..sad cu malo ludit...a Boze pomozi.meni i svima vama..
    Do mene zema jalo vice pa me trta skroz na skroz...al nju boli jalo kal ce tek mene prvorotku

• lola777
    08. Veljača 2020. 12:42

S@r@

Joj cure.skidam ja vama kapu.boli za sad dosta vec.drip ce sad stavit na 12..sad cu malo ludit…a Boze pomozi.meni i svima vama..
    Do mene zema jalo vice pa me trta skroz na skroz…al nju boli jalo kal ce tek mene prvorotku

Ajde, ajde, kad je ovakvi trtaros i slabic ka ja uspila i ti ces.Bolit ce te, al vjeruj i nek te to drzi da ces kad rodis isti sekund zaboravit na bol.Svako kolilo ti je trud i koliko si sad otvorena??

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@
    08. Veljača 2020. 12:44

Ma jos uvijek 3.nis se nike pomaklo a sad vec boli i to na ctgu manjih inteziteta neg moji a bole jace..e sad cemo vidit...dao bog da krene brzo.epi cu dobit skoro i valjda krene bar da se otvorim vise.. .
    Jao cure svaka caat molite za mene

• Nera20
    08. Veljača 2020. 12:53

Kad dobijes epi neces osjecati nista ili malo 😁

• Domaćica
    08. Veljača 2020. 13:32

Margita0407

Domacica kako si ti?

Nekako loše, slabina i nemoć neka...misli nema nikakvih,hvala Bogu. Popila sam samo pola tablete sinoć, pa se bojim da nije reakcija na to. 

one

• Nera20
    08. Veljača 2020. 13:59

Ma mozda ti je samo takav dan, ovisi i o vremenu tlaku... Kakvo ti je zeljezo? 

• lola777
    08. Veljača 2020. 14:22

Sara, ima li sta novo?
    Domacica, sta si popila, od koliko mg? Ako ti je to prvi put da si popila moze biti da te malo usporilo i da se osjecas tako.A mozda je i takav dan.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Zrinka1
    08. Veljača 2020. 15:57

Ja sam super, cijeli dan radim nesto... Lijepo je vrijeme kod nas...
    Saro drzim ti fige, i da znas da nocas kad sam procitala tvoju poruku i odgovorila ti onda otisla spavat i sanjam kako je meni pukao vodenjak hahahahah... Cijelo vrijeme si mi u mislima danas, malo malo te se sjetim i razmisljam jesi rodila ili nisi i kako je proslo evo tek sad uspjela vidjet poruke da jos nisi... Vjerujem da ti je dopizdilo jer nisi bas ni spavala sigurno si umorna i iscrpljena... Iscekujemo sta ce biti dalje ❤️🙏

• Nera20
    08. Veljača 2020. 16:15

Zrinka kod tebe stalno lijepo vrijeme, blago ti se! Ja se nadam dobrom proljecu bar tu kod mene. Treba mi sunce i toplina.
    Sara mora da ce brzo roditi, kad vise ne tipka.. Sad ce ona kroz 2,3 sata ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.