Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    07. Veljača 2020. 19:24

Upravo tako sto je Zrinka rekla ..
    Ma sigurno,i nije lose sto su dvije curke nekako se budu vise mozda nalazile u temama itd...Zrinka tak si i ja mislim,ono nikad vise s obzirom kak me mucilo sve i taj osjecaj bespomocnosti,samoce ali nikad neznas,mozda kad malo sazrim jer nemam ninja vise god samo 25,mozda cu drugacije gledat na sve ko cure ili mi bude neplanski xD ..neznam jos sto zivot nosi al evo bit cu sretna ako bude sve oki i s prvim i da nemam te svoje strahove i lude lose scenarije xD..

• lola777
    07. Veljača 2020. 19:33

Zrinka sad su mi oci zasuzile.Ja sam i od vas puno naucila i bas ne mogu da mi prodje dan, a da ne vidim sta ima s vama.Godine i godine su prosle dok se u meni nije javila zelja, vjerojatno je ovo bio zadnji trzaj i Bozja volja.A ovo sad je jos podnosljivo kako mi je bilo u prosloj trudnoci.Ne dao Bog nikome.Znam da ljudi prolaze i puno gore stvari i mirovanje u bolnici i sl., ali uvijek kazem nismo svi isti i ne nosimo se s problemima isto. Ti si mlada, stignes se srediti i odmoriti od ove trudnoce, uzivati u bebici pa kad i ako budes spremna ici ponovo.Meni su svi govorili pa ne mora znaciti da ce ti iducs trudnoca biti ista ka i prosla u kojoj si 8 mj lezala, ali ti ljudi nisu znali da sam ja u tih 8 mj mislila da cu poluditi, da sam prozivljavala depresiju, paniku i sl.Bila sam u mame da me muz ne vidi takvu.Bogu hvala, opet mi je Bog dao da ne moram mirovat u ovoj trudnoci.Barem zasad🙂, nadam se da cu uspit bez mirovanja zbog moje psihe.Al ako bude trebalo, proce i to, samo da beba bude dobro.A evo 25 tj. sam i danas prije pregleda sam se tjesila ako me stavi mirovat to je samo 10 tj.🙄.Kao u 36.tom te puste lagano setat.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    07. Veljača 2020. 19:41

Sara, sta si rekla zivot je bas nepredvidljiv i ljudi kazu covjek snuje, al Bog kuje.
    Mlade ste obe, mislila sam do prije par dana da ste i starije jer imate zrela razmisljanja.
    Zrinka, zao mi je zbog mame ti, nadam se da nije nista preozbiljno?

• Zrinka1
    07. Veljača 2020. 19:44

Pa da, ja vec sada zelim drugo isto zato da ovo prvo ne bude samo ali jednostavno nije lako prolazit kroz ovo, opet kazem mozda i necu ali jednostavno glava radi svoje i jbg...
    Lola-i ja isto tako, ne pisem toliko cesto u zadnje vrijeme jer se osjecam dobro pa gledam da si nekako odvratim misli od toga al opet kad idem spavati ili evo ovako predvecer ste mi u glavi i jednostavno moram otici vidjet i ako se neka osjeca lose napisat bilo sto samo da zna da sam tu.. A kad mi dodu oni losi dani kao ono prije tjedan dana, prvo idem vama sve ispricati kako se osjecam i sta vi kazete na to hahah nevjerovatno al istinitno...
    Tako i ja kazem, sta da moram jos lezat u bolnici ili mirovati kuci bilo bi mi jos gore i isto tako se tjesim da uvijek ima gore i da samo moram zahvaliti Bogu na tome sto mi nije gore. Evo vi imate problema sa spavanje a ja nemam (za sada haha) i na tome moram biti zahvalna i sto nemam jos bolove i tako to su neke stvari koje bi mi jos vise utjecale na psihu 

• Zrinka1
    07. Veljača 2020. 19:48

lola777

Sara, sta si rekla zivot je bas nepredvidljiv i ljudi kazu covjek snuje, al Bog kuje.
    Mlade ste obe, mislila sam do prije par dana da ste i starije jer imate zrela razmisljanja.

Lola sta zbog mame ti nisam skuzila? 

S@r@
    07. Veljača 2020. 19:52

lola777

Zrinka sad su mi oci zasuzile.Ja sam i od vas puno naucila i bas ne mogu da mi prodje dan, a da ne vidim sta ima s vama.Godine i godine su prosle dok se u meni nije javila zelja, vjerojatno je ovo bio zadnji trzaj i Bozja volja.A ovo sad je jos podnosljivo kako mi je bilo u prosloj trudnoci.Ne dao Bog nikome.Znam da ljudi prolaze i puno gore stvari i mirovanje u bolnici i sl., ali uvijek kazem nismo svi isti i ne nosimo se s problemima isto. Ti si mlada, stignes se srediti i odmoriti od ove trudnoce, uzivati u bebici pa kad i ako budes spremna ici ponovo.Meni su svi govorili pa ne mora znaciti da ce ti iducs trudnoca biti ista ka i prosla u kojoj si 8 mj lezala, ali ti ljudi nisu znali da sam ja u tih 8 mj mislila da cu poluditi, da sam prozivljavala depresiju, paniku i sl.Bila sam u mame da me muz ne vidi takvu.Bogu hvala, opet mi je Bog dao da ne moram mirovat u ovoj trudnoci.Barem zasad🙂, nadam se da cu uspit bez mirovanja zbog moje psihe.Al ako bude trebalo, proce i to, samo da beba bude dobro.A evo 25 tj. sam i danas prije pregleda sam se tjesila ako me stavi mirovat to je samo 10 tj.🙄.Kao u 36.tom te puste lagano setat.

Coviece tek sad kuzim da si prvu stalno mirovala????? Pa to je falat za poludit ,mene to kaj se ne usudim i nemam apsolut u volju i ovoj tr.ic nekamo od doma,nit vidat bas ljude,to me ubija a tek da moram stalno lezat i pazit(znam da sjedenje ne znaci mirovanje) ,skidam kapu skroz...
    Nije ni cudo sto se sad toga toliko plasis. 
    Odlicno da je sad dobro jer to nebi htjela nikom pogotovo ne opet..dobro da je sve dobro proslo na kraju od tog mirovanja i sad s ovom bebicom.
    A za ljude nemozes ti ni priblizit sta je to jer ljudi neznaju,znam d aima onih kaj nemogu imat djece i sve bi dali a mi mozemo pa kao super nam je,sve to stoji al trud oca za nas nije ni malo laka i ponekad bi rekla ma znate sta?? Nikad nemojte bit trudni,nemate pojma koja je to muka,al opet nije svakom tak kaj kazes i ne kuze ljudi i dobro se prekriva ta ludost...

• lola777
    07. Veljača 2020. 19:53

Zrinka1

lola777

Lola sta zbog mame ti nisam skuzila?

Oprosti, mislila sam na Sarinu mamu

S@r@
    07. Veljača 2020. 19:54

Zrinka1

Pa da, ja vec sada zelim drugo isto zato da ovo prvo ne bude samo ali jednostavno nije lako prolazit kroz ovo, opet kazem mozda i necu ali jednostavno glava radi svoje i jbg…
    Lola-i ja isto tako, ne pisem toliko cesto u zadnje vrijeme jer se osjecam dobro pa gledam da si nekako odvratim misli od toga al opet kad idem spavati ili evo ovako predvecer ste mi u glavi i jednostavno moram otici vidjet i ako se neka osjeca lose napisat bilo sto samo da zna da sam tu.. A kad mi dodu oni losi dani kao ono prije tjedan dana, prvo idem vama sve ispricati kako se osjecam i sta vi kazete na to hahah nevjerovatno al istinitno…
    Tako i ja kazem, sta da moram jos lezat u bolnici ili mirovati kuci bilo bi mi jos gore i isto tako se tjesim da uvijek ima gore i da samo moram zahvaliti Bogu na tome sto mi nije gore. Evo vi imate problema sa spavanje a ja nemam (za sada haha) i na tome moram biti zahvalna i sto nemam jos bolove i tako to su neke stvari koje bi mi jos vise utjecale na psihu

Dobro i ti guras,pustit ce nas to kak je sad bilo,samo da izduramo i kad ode sve na normalu bit ce to vec lakse...mislim pred kraj sam pa tak mislim a prije sam bila sva jadna ,nikad kraja..isto sam rekla necu vise,a sad vec ono imam opcije samo da vidim kak ce poslije,zadnjih dana nemam strah prema tome ali imam kako cu kad tek rodim oce mi bit odbojno sve to tih par dana hahaa.grozno al evo mozda i to popustiMislim da je za mamu islo mene.

S@r@
    07. Veljača 2020. 20:01

A neznam sta rec,u biti iz niceg je otkrila da je bolesna,uvijek je ona kriticna sa zdravljem ali da ne ulazim u to,prvo je na sistematskom skuzila da ima tesku anemiju za dijalizu,pa da ima neki splet na jetri koji moze bit cista,pa onda se to nekak malo poboljsalo pa se iz tog islo na pregled dole a ima inace mioma jako puno i puno je krvarila da bi joj rekli da mora sve povadit odma za tj dana,a ti.dana iza tog je saznala da mamografija nije dobra i da ima karcinom vjerojatno al mora prvo biopsiju sredit,pa su joj krivo uzeli biopsiju-.- pa je vadila sve dole i evo sad ponavljala biopsiju i to cekamo..a da stvar bude bolja u yo vrijeme su i tatu operirali radi neke ciste dole i to je trajalo 2 god.nikako da se rijesi pa se ta rana gnojila iso na 4 operacije u god dana...i sad je hvala Bogu sve zaraslo al i baka nam se razbolila pa je morala preselit mojima,njoj su stend ugradili i to je bilo hoce li se probudit i eto sad prosli tj kazu ima gangrenu ,treba noge rezat.ono sok za sokom u tih 9 mj..bila sam doker zovi kolko sam god mogla pomoc tako da nisam ni imala prostora uzivat u trudnoci.
    Proslo je to sad osim s mamom al ono nemres vjerovat da te sreca tak moze posrat da operostite al evo cuda su se desila pa nekako se izvlacimo,tata je dobro,sad da mama se izvuce i bit ce nekak

• lola777
    07. Veljača 2020. 20:01

Ma vi ste sve super u glavi, ja mislim da sam ja najtezi slucaj😁.Od kad ste se prvi put javile pa do sada vidi se pomak.Ma dobro imam i ja neki pomak, al nije to jos to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.