Sretno sara! Samo polako i strpljivo, skupaj snagu.
I bas me zivcira to sta mozes cuti ostale zene oko sebe 😔 to mi je tu kod mene dobro, imas svoju sobu i nitko ne cuje tebe ni ti druge.
Javljaj nam i dalje stanje!!!
Sretno Sara! U kojoj si bolnici?Mene nekako mišići bole, samo da se ne razbolim, spavanje je slabo bilo noćas 😌
one
Sara, sretno i probaj se smiriti.Ja ti govorim, a srce mi se uzlupalo samo dok citam. Javljaj novosti i pouzdaj se u Boga i pazi na disanje.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Jod sam tu.u pol 10 3 cm jer sam dosla beton ni cerviks skracen.uveli mi sve za epi al nissm htjela jos dozu.drip 8 kapi i sad duram.ctg ocitava trudove 40 all bome dost guram
Sretno sara! Samo polako i strpljivo, skupaj snagu.
I bas me zivcira to sta mozes cuti ostale zene oko sebe 😔 to mi je tu kod mene dobro, imas svoju sobu i nitko ne cuje tebe ni ti druge.
Javljaj nam i dalje stanje!!!
E pa da je i ti tak..ovak mislim da nes ne valja i da necu nikad
Da nije nesto u redu odma bi dr reagirali.Meni su drip dali oko 9, a rodila tek u 15 30.Kako se osjecas, boli li puno, kako je sa glavom? Ajme jos malo i imas bebe.🙏
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Nadam see.dost je pocelo bolit pa ono teze se dura al ajde epi je tu kd budem htjela nisam jos uzela al imam sistem i ostat ce mi par dana epi zbog tog kj nemrem nis za bolove pa da mi daju anesteziju..
Sortiraj odgovore
Najstariji