Da nije nesto u redu odma bi dr reagirali.Meni su drip dali oko 9, a rodila tek u 15 30.Kako se osjecas, boli li puno, kako je sa glavom? Ajme jos malo i imas bebe.🙏
Dolje s glavom aa boli sad vec jacee
Ostale cure kako sa anksioznosti i mislima jutros? Ja sam bila u setnju sa starijom pa u ducan i umorila se.Evo me vec na kaucu pa cu kuvat rucak.Dosta setnje za danas.Anksioznost i misli trenutno pod kontrolom.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Da nije nesto u redu odma bi dr reagirali.Meni su drip dali oko 9, a rodila tek u 15 30.Kako se osjecas, boli li puno, kako je sa glavom? Ajme jos malo i imas bebe.🙏Dolje s glavom aa boli sad vec jacee
🤣🤣🤣Mislim s tvojom glavom?
Glava je prema dole vec dugo e sad..klistir nisam jos dobila a sad su poceli bolovi jaci a na ctgu 40 nekad 50.ludoo ono a bole vise od mojih na 60..al morala sam uzet jer pl.iscurila nisam bils nis otvorena ni cerviks nije bio do kraja nestao..
Da nije nesto u redu odma bi dr reagirali.Meni su drip dali oko 9, a rodila tek u 15 30.Kako se osjecas, boli li puno, kako je sa glavom? Ajme jos malo i imas bebe.🙏Dolje s glavom aa boli sad vec jacee🤣🤣🤣Mislim s tvojom glavom?
Zhahahaha.do sad super a sad vec malo u strahu
Ono uplaseno da nece dugoo dugo i kak cu durat ak me ovi mali bole al sve boli u ledima..
Ja sam sa sinon dobila drip oko 11 rodila u 15i45,nije to dugo. Samo disi!
Lola ja sam ok... Nemam pritisak ali sam brate bezvoljna, nadrkana na zivot i sve oko sebe ali eto kazu da su sve trudnice tako na kraju ali to ne nista ne tjesi. Ne mogu vise, fali ni zrak, setnje, rutina zivotna di idem u ducan, setam, kuham, spremam kucu... Aaah.
Ono uplaseno da nece dugoo dugo i kak cu durat ak me ovi mali bole al sve boli u ledima..
Nemoj se bojati sta ce biti, sad samo prati trudove i disi. Biti ce sve ok, stvorene smo da to izdrzimo ❤️
Joj, Margita, razumim te skroz.Ja sad setam s malom i razmisljam si izdrzi sve ovo i ne razmisljaj previse. Ako Bog da proce i to pa se zamislim sa kolicima i starijom malom u setnji i nadam se da ce biti lakse kad rodim.Barem psihicki.Dobro da si popila sinoc Normabel.
Sara, mozes ti to, mozda se bolovi nece puno pojacati, ne razmisljaj unaprid.Rodit moras, meni bi pomogla molitva izmedju trudova.
Sortiraj odgovore
Najstariji