Jesam popila sam.. Cekam da proradi.. E sad mi je panika sta ako ne proradi 😂😂😂 pa mislim ono sama sam sebi smjesna. Neznas da li da se vise smijem ili placem od muke.
Ma proradit ce cca za 20 min - 30 min.To bi meni isto padalo napamet, ajme ako me djeluje.Ali uvik djeluje
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Jaooo drzim fige da proradi,nema goreg nego kad pred spavanje lupi ili tak te razbudi pa si sav u sookuu..Mogla bi i ka jedan od 2 ak mi ne stane,malo zaspala i probudila se opet sva u vodi(kroz noc se dvaout presvlaci ) a snovi da cam ne pricam,to je ono ili borba za zivot ili neke nebuloze ...Kaj te briga kaj ce mislit zas si na kaucu,ima da ni ne pita sad kad si zadnje dane,kazes udobnije 😂😂😂
Tjesi se proc cee i zbilka ak prode super ak ne,nove pobjede i dalje nekako kako cemo moc.
Dada Lola veli super,stavi u glavu da ce proradit za max 20 mim a uvijek i pomogneCure drz te se do sutra makar,cujemo se i laku vam noc❤
Cure moj vodenjak je puko ,malo sam legla pa cu tus i bo...
Necete vjerovat kao da sam znala...oprala sude prije spavanja jos kak sam rekla da sam se probudila i mislila sam si covjece cudno se osjecam i evo ga sad.otvorila oci i to je to.
Boze pomozi sad,tresem se al ne od straha i uzbudenja nego neznam tak sam od 11..xD
Aaaaa... Jao, jesi otisla u bolnicu? Javi nam sve... Sretno ti 🙊🙈🙏❤️
Hvalaa😘
Jos sam u komadu nije nis jos strasno pa sam kao hrabra..
Legla sam pol h nakon pucanja,isla se otusirat i obuc,sad smo na benziskoj i kupujemo vodu,mjerim te blage trudove i nisu oravilni ni jaki jos al ih ima i onda bolnica.
Puno mi je plodne iscurilo i jos curi pa znam d anije visoko prsnuce a sad ostalo cu vidit.Da me nije strah lagala bi,trta me i nisam svijesna jer jos nisu bolovi jaki...kakala sam doma pa mozda izbjegnem klistir hhahaaha🤷al nije ni to bed hahhaaha,obrijala sam jos malo i to je to😂😂😂😂
Kad budem mogla javim se,ak nebu strasno obavjestim i ovak da se izjadam.
Svojima nismo jos javili ....😄❤
Uhhh.cure moje voda curi to definitivno.u boxu sam al bit ce dug period,otvorena nista,cervix se niie ni skratio a i iza je jos dosta tako da sam dobila gel i sad cekanje.6 h kazu nista...bit ce dugo su prognoze.
Do mene zena rada,tiha je cujem samo disanje i koji aaaa...
Mene bolucka al kolko vidim to nije ni trud pravi xD
Evo pilates loptica za sad,brzo mi je proalonod kad sam tu al evo nista jos od pregleda pa neznam kak ce se kretat..da bar budem med.cudonpa da to sto prije ode..
Zena do mene jos rada ,svaka joj cast kako dura i muz je s njom tak da sve se cuje al super je.
Cure noje drzte vi meni figoce za dobre doktore i da zduram i da nebude tak dugo i bez dripa jer ak gel nebu radil morat cu drip🤞🤞🤞🤞🤞🤞 opustena sam jer me jos tolko ne boli i umorna sam jer sam odspavala jako malo.Tijelo valjda tocno zna kad ce,prije neg sam legla sam oprala sude i pripremila ves prat,kad sam se probudila onak sva mokra sa ruznim snom kao da mi je bilo slabo i reko necu valjda danas alo evo covjek osjeti taj nemir i to nesto..
Na momente imam osjecaj da se meni to uopce ne desava al to je valjda prirodno u toj situaciji
Sortiraj odgovore
Najstariji