Super za sad onda..a dodu ti bolovi samo da nisu dugi onda se uplasi covjek,ovak se sve izdura nekak.sad su vam i uvzovi? To minje najbolji dio kad vidis bebu 😄
Do duse nisam isla na one moderne da bas vidim kak zgleda u 3d ili 4d ,to orepustam prvom susretu..nek je samo zdrav
.obavezno pitajte u 31/32.tj. Na onom zadnjem uvzu kolko ima kg i kad iduci radite uvz da nebude ko kod mene da neznam kolko bi mogo imat ...I da nema te anksioznosti iz dana u dan,mene popustilo pred kraj al dosla je ta za rodenje i poslije kako cu,bas me jucer recimo pralo kako cu poslije,neka panika luda a nisam ni rodila jos 🙄 a bum vidjela
Pitala sam je za briseve i napomenila da sam ih radila prije trudnoce 3 mj.Kaze ona ako niste mjenjali partnera, necemo ih sad ni raditi😁.Tek u 34 tj. Meni je i danas radila uzv i provjerila mjere bebe.A 4d uzv sam radila u privatnika, ne da vidim bebu nego bas da napravi jedan dobar pregled jer se neke stvari ne vide na obicnom uzv, a i zbog Zolofta.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Nije mi toliko ansioznost vise se slabo osjecam nekako.... Valjda je to sve ok.
Lola da li se sad osjecas mirnije?
Pozz, pratim Vas ženice, neko vrijeme...Eto i mene kod Vas. Treća trudnoća planirana. Prije ove trudnoće sam imala spontani, 3 mj.prije, nego sam ostala trudna. Krenulo je s krvarenjem u 13. tj. Sva splašena na hitnu
..mirovanje i sve bilo ok. Niska posteljica, leži i pazi se...ajde, bez ikoga s dvoje djece..došli do 20. tj. i tlak počeo skakati...prvi napad panike u mom životu. Nakon toga kod psihičke koja odmah daje Zoloft i Leponex jer nisam spavala 3 dana...Sad sam u 33. tj. Ništa od toga nisam pila i našla sam psihičku koja nije za terapiju u trudnoći...kod nje idem svaka 3. tj. Uglavnom, bilo je faza di opet nisam mogla spavati i ona mi je rekla da 10 dana pijem Oksazepam (Praxiten) i da se spavanje ustabili...Ja budem nekad ok, nekad tjeskobna, javljaju se i prisilne misli.,.idem i na psihoterapiju...Brinem se zbog tog lijeka, hoće šta biti bebici...Ona kaže da žene održavaju trudnoću na 30 mg Diazepam (Apaurina/Normabela) i da garantira da neće ništa biti bebici...nekad se pitam bi li bilo bolje da sam počela piti Zoloft ili da se ovako gegagm do poroda...eto, ako koja ima koji pametan savjet...
one
Nije mi toliko ansioznost vise se slabo osjecam nekako…. Valjda je to sve ok.
To se kuha polako,nagovjesta polako..tijelo priprema kak bi se rekloHahaha ak miste mjenjali partnera😂😂😂 genijalno
Nek si lijepo vidjela bebicu ,a za cas i bude 34 tj pa bris...💪💪Veli susjed da je neko njegov rodio sad prije dan dva i da nema prisustva na porodu zbog c.virusa.eee pa tak sam sad jadna ono racunam na partnera :/
Pozz, pratim Vas ženice, neko vrijeme…Eto i mene kod Vas. Treća trudnoća planirana. Prije ove trudnoće sam imala spontani, 3 mj.prije, nego sam ostala trudna. Krenulo je s krvarenjem u 13. tj. Sva splašena na hitnu
..mirovanje i sve bilo ok. Niska posteljica, leži i pazi se…ajde, bez ikoga s dvoje djece..došli do 20. tj. i tlak počeo skakati…prvi napad panike u mom životu. Nakon toga kod psihičke koja odmah daje Zoloft i Leponex jer nisam spavala 3 dana…Sad sam u 33. tj. Ništa od toga nisam pila i našla sam psihičku koja nije za terapiju u trudnoći…kod nje idem svaka 3. tj. Uglavnom, bilo je faza di opet nisam mogla spavati i ona mi je rekla da 10 dana pijem Oksazepam (Praxiten) i da se spavanje ustabili…Ja budem nekad ok, nekad tjeskobna, javljaju se i prisilne misli.,.idem i na psihoterapiju…Brinem se zbog tog lijeka, hoće šta biti bebici…Ona kaže da žene održavaju trudnoću na 30 mg Diazepam (Apaurina/Normabela) i da garantira da neće ništa biti bebici…nekad se pitam bi li bilo bolje da sam počela piti Zoloft ili da se ovako gegagm do poroda…eto, ako koja ima koji pametan savjet…
To ce cure bolje znat.nisam na terapiji al iz neke struke praxiten je dosta jak,zoloft i nor.mi se cini normalnija opcija al nisam ljecnik,a drugo misljenje?..
Dobro dosla 😁
Sve pijemo tablete i grizemo se, to je tako. Ali sve ti je dobro rekla psihicka, nemoj se bojati piti jer stres gore utjece na bebu nego dozvoljena terapija. Eto bas sam sinoc guglala zoloft i normabel mogu uz dojenje jer se jako malo izlucuje u mlijeko... Hocu reci s time da se ne bojis. Popij tabletu kad osjetis potrebu. Zoloft je vise ako osjecas da svi svaki dan depresivna, anksiozna jako... Jer on se pije svaki dan.
Dobro dosla 😁
Sve pijemo tablete i grizemo se, to je tako. Ali sve ti je dobro rekla psihicka, nemoj se bojati piti jer stres gore utjece na bebu nego dozvoljena terapija. Eto bas sam sinoc guglala zoloft i normabel mogu uz dojenje jer se jako malo izlucuje u mlijeko… Hocu reci s time da se ne bojis. Popij tabletu kad osjetis potrebu. Zoloft je vise ako osjecas da svi svaki dan depresivna, anksiozna jako… Jer on se pije svaki dan.
Nisam pametna. Nisam ja u depri baš, nego više mislim da je kod mene anksioznost i OKP jer mi dođu glupe, odvratne prisilne misli. Prije sam ih se plašila, no sad znam s njima.Ova pak psihička koja je dala Zoloft kaže ne doljenju s njim...tako da sto ljudi, sto mišljenja...
one
Pozz, pratim Vas ženice, neko vrijeme…Eto i mene kod Vas. Treća trudnoća planirana. Prije ove trudnoće sam imala spontani, 3 mj.prije, nego sam ostala trudna. Krenulo je s krvarenjem u 13. tj. Sva splašena na hitnu
..mirovanje i sve bilo ok. Niska posteljica, leži i pazi se…ajde, bez ikoga s dvoje djece..došli do 20. tj. i tlak počeo skakati…prvi napad panike u mom životu. Nakon toga kod psihičke koja odmah daje Zoloft i Leponex jer nisam spavala 3 dana…Sad sam u 33. tj. Ništa od toga nisam pila i našla sam psihičku koja nije za terapiju u trudnoći…kod nje idem svaka 3. tj. Uglavnom, bilo je faza di opet nisam mogla spavati i ona mi je rekla da 10 dana pijem Oksazepam (Praxiten) i da se spavanje ustabili…Ja budem nekad ok, nekad tjeskobna, javljaju se i prisilne misli.,.idem i na psihoterapiju…Brinem se zbog tog lijeka, hoće šta biti bebici…Ona kaže da žene održavaju trudnoću na 30 mg Diazepam (Apaurina/Normabela) i da garantira da neće ništa biti bebici…nekad se pitam bi li bilo bolje da sam počela piti Zoloft ili da se ovako gegagm do poroda…eto, ako koja ima koji pametan savjet…To ce cure bolje znat.nisam na terapiji al iz neke struke praxiten je dosta jak,zoloft i nor.mi se cini normalnija opcija al nisam ljecnik,a drugo misljenje?..
Imam dva mišljenja, čak sam razmišljala po treće🙂, znači po jednoj je ok Praxiten kratko i ništa više, a po drugoj Zoloft i Leponex,koji je kao anksiolitik dozvoljen u trudnoći...
one
Nije mi toliko ansioznost vise se slabo osjecam nekako…. Valjda je to sve ok.
Jesam, mirnija sam, al mene ce to drzati jedno vrime i onda ce opet poceti.Znam sebe, sad je to manje, ali je prisutno.Sad sam i dobra kakva sam bila u trudnoci sa mojom starijom curom.Dok ne prodje porod i dok ne dobijem bebicu u ruke nema mira. Pricala sam vam da ja s tim imam problem jos od mladih dana i to je tesko iskorijeniti.Dio mene to nosi kao dio mog karaktera jer dugo zivim s tim.Nekad su periodi mirniji u smislu da misao dodje i prodje, i ne pridajes joj paznju.Recimo prije 18 god. je moja sestra rodila moju necakinju i u vrime njene trudnoce fiksirana sam bila na nju, hoce li bit u redu, zdrave obe i sl.Da im ne bi sta bilo na porodu.Vecinom je to briga i strah za moje bliznje.Sad se osjecam nesigurno u trudnoci pa sam fokusirana na ovo stanje, pa da starija ne pokupi koju virozu.Uglavnom nemam povjerenja u sebe, svoje sposobnosti i u to da ja zasluzujem nesto lipo.
Nisam virovala ni da cu se udati, a pir je vec bio dogovoren.Ocekivala sam da ce ga nesto sprijeciti.Hvala Bogu naravno da nije.Kad sam rodila moju curku, rekla sam Boze to je to, sta da te vise molim.Osim zdravlja i blagoslova.Nisam uopce mislila na drugu trudnocu jer sam sebi rekla, ne mozes ponovo prolaziti tu patnju, strah i depresiju u trudnoci.Mama mi je u medjuvremenu se razbolila i nakon 3 god borbe umrla.Ni u tom periodu o trudnoci drugoj nije bilo govora.Drugi bi pitali o tome, ali za mene je to bila zavrsena prica.Onda ona moja prija zatrudni u 40.toj godini pa pocmu neke misli dali zakidam muza i dite, jesam li sebicna i puf eto nove trudnoce u 43 god., bez puno truda.Ja vam u biti u dubini duse jos ne virujem da se to ostvarilo, da je Bog ucinio to cudo, al ocito je on vjerovao u mene i misli da ja to mogu.Eto sad sam vam otvorila dusu.🤦♀️
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji