Daa, obe sam trudnoce prenijela 5 dana.. Pa mi se cini da bi mogla i sad.
Jao obje ste blizu termina 🤭 jaoo jedva cekam utiske nakon porodaja 😁
Lola-bas mi je drago da je rezultat urina dobar, jel ti lakse sad kad znas da je sve oke?
Ja sam citala da je taj antidepresiv koji ti pijes potpuno siguran u trudnoci, nemoj se brinuti nista... E da sto se bolova tice moguce da ti je zato sto si smanjila normabel sto nina kaze... Al dobro imas pregled uskoro pa pitaj jel to normalno...
Ja sam vam super, ne stizem se bas javiti lunjam po selu ovih dana je bilo lijepo vrijeme pa iskoristavam maksimalno haha..
Jutro curke
Zrinka bas mi je drago da si bolje😊😊😊👌
Uzivaj kad god vidis priliku za to
Dobar dan, cure,
Zrinka primjetimo mi da te nema, neka ti je bolje i nek si ti nama u setnji. Sta se tice urina drago mi je da je u redu, al sam mislila da su ti tupi bolovi od njega pa mi sad nije nista jasno.Znam da triba boliti kod rastezanja maternice, al bas 3-4 dana.I tako mi bude bar jedanput misecno.Spomenit cu to doktorici pa cemo vidit.Inace sam dobro spavala, u setnju nismo isle jer je ovdi bura a i kasno smo se probudile.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Pa da,svakako spomeni da se i tu ogradis,
Vidjet ce ona odma kakav je cervix itd,neznam kak je dolje al jel radi uvz na pregledu ili samo vaginalni pregled ono opipa cervix?
Mislim da bi mogla na te briseve poslat da se i to ukloni i onda zbilja ak nije nista od tog,normalno je pa da se mozes konacno opustit.kad si rekla da je pregled? Petak?Mogu si mislit kak je dolje,tu cak puse ko ludo,veli mi svekar da je u Zadru ludo.
Na svakom pregledu pregleda me vaginalno, provjeri cerviks.Onda uzv preko trbuha.Ajme vec mi muka, za dva dana mi je pregled.Stalno taj cerviks mi u glavi, pitat cu da mi napravi briseve, ne znam oce li, ali eto.Ako napravi, pretpostavljam da ce biti Streptokok jer sam njega imala i u prosloj trudnoci i 3 mj prije nego sam zatrudnila.Klamidiju, ureaplasmu nisam imala, ali isto me strah da ih nisam kako dobila.Ma zene moje, dobro sam vise i polunormalna kad sam uvik u nekom strahu.Otkad znam za sebe.Pa to je takva muka i onaj ko je slobodan od straha je sretan covjek.
Oo super,vidi i uvzom ..tu kod nas prek hzzoa gin.samo vaginalno pregleda cervix,nema uvza osim prvi put da ustanovi trudnocu i poslije jednom da vidi otkucaje i to je to.onda u bolnicu ides na uvz pred kraj i to dva il 3 puta i to je to.
Briseve uzme gin.i sam nosis na analizu xD Nemora bit da ce i sad biti nekih bakterija al ak i bude bar znas na vrijeme i rjesit se ce sto,kod mene je ureiplasma bila al malo pa nije bilo potrebno s terapijom sama se povukla tj nije se namnozila kak kazu..
Dobro se drzis,do petka pa ce opet bit lakse kad uklonis neke sumnje ..Sretno su da ti kaj ih nis ne brine,zavidim i cudim se tim ljudima
Da meni rade tako rijetko uzv, kupila bih ga sama🤣🤣🤣.
Normalna kolicina straha i brige je ok, ono padne ti nesto na pamet, al ides dalje i ne utjece ti na zivot.Al ovo moje🤦♀️.
Nema Margitao, jeli mozda krenija porodjaj???🙏
Hahahah da nike tak skupo i kupila bi ga..nas kak sam na pocetku,dok sam jos radila jer nisam imala potvrdu trudnoce a dosta je proslo,pa sam na poslu stetoskop pa slusala po trbuhu hahahah😂😂😂 sam da cujem jel kuca jel se sta desava.
Malo prelazi granice,nije lose brinut o sebi sta se desava,u s po tpunosti razumijem.Mislim da mozda odmara? Hmmm alo je sta krenulo navijam😄🤞drzim fige i sve sto se moze da sto prike prode
Sortiraj odgovore
Najstariji