Ee pa super,bas se radujem sta ces bit mirnija jer ces onda znat kakvo je stanje...
Bebici kad fali kila dat ce ona do znaja😊
U 33 tj sve ukupno sam dobila 8 kg.isto nisam bas u pocetku dobivala a sad pred kraj imam na nekim oregledima +10 nekika +12 i kazu da je to dobro cak sam vidala o e sa samo +5 sveukupko i bilo je dobro,kak pojma nemam..pa predpostavljam da je oki na da i mene je znalo brinut kao kak moje kile stoje a beba?
Hahaah e bas to,nemres rec nemojte me dirat i to a najrade bi onak ruku im odsjekla hahaaha ,nekad se bojim kad rodim hocu li dat da mi bebu diraju,vjerojatno ne,a sjecam se bratove zene koju je prala postorodajna pa mi je poslije pricala da je imala osjecak da ce joj neko uzet bebu kad su dolazili..pokusala bi izbjec prvih tj obavezno goste..da vidim kak ce nama ic i da se prilagodimo sto prije.
Moja sestricna je nedavno rodila i bas mi je rekla kaze svaki ko je imalo pametan nece ti dolazit prvih tjedan-dva a ako se nade koja budala da bi dosla kao sto je kod nje bio slucaj i ona kaze da je rekla da se ne ljute al da ne dolaze jer se ne osjeca bas najbolje i kaze ako su normalni razumjet ce....kaze mozda se ja budem dobro osjecala i onda je oke ako zele doci ali kaze ako ti je lose nemoj se ustručavat reci jer nisu oni rodili ti si... Tako da cu se ja toga i drzat ako budem dobro nek dodu al ako ne budem ja cu reci bas me briga..
Naravno,podrzavam!!
Zbilja bi ljudi trebali razmislit i ne dolazit..
Nekad mi je bed rec ne ono smeksam se i nekak popustim al za ovo se bas osjecam da ne xD 😂
I ja isto tako...
Ja iskreno nebi volila ni da mi iko pipka dijete po licu ili ljubi, aj ono pomaze po odjeci to je oke al nebi voljela da ga diraju po kozi dok je jos mal... Aj sa jedno 3 mjeseca oke al nebi volila prije, pogotovo tek kad izademo iz bolnice... Dobro je sto meni nije glupo rec... Ja to tako pricam muzu da nebi volila da njegovi roditelji pipkaju kad se tek rodi, oni su malo stariji ljudi i ne mogu shvatit neke stvari i sigurna sam da ce htjet pipkat bebu i ljubit a on meni kaze ma ne bojim se ja za tebe ti ces njima rec bez beda sve sto to smeta... Malo mi je zao, al i oni su odgajali svoje kako su htjeli tako da mi se nema ko petljat ako im bude smetalo ne moraju ga ni dolazit vidjet i dobro...
U pravilu dobro kaze e sad u praksi..to i mene isto brine s tim diranjem.nije dobro da ga mi diramo a di tek drugi ljudi.
Najbolji su mi oni sta rode i cim dodu doma odma idu u setnju.pa cekaj malo ..al to su sad vec i osude s moje strane pa necu al nema logike.Margitao to odma veli 😁
Zaspim ko klada na trosjedu pa se ne javim da vam zazelim laku noc.imala sam takvu nocnu moru da sam se sva mokra probudula.uzas,pol sata sam se tresla prije ulaska u krevet a pojma nemam sta sam sanjala..ostatak noci je bilo okiKako ste vi jedva cekam cuti?😊😊
Doobroo jutro.
Evo sad sam se probudila, fuj bas sam nervozna i spava mi se..noc onako, ok ja mislim ali sam se probudila koda nisam spavala.
Ja suosjecam..ultra sam bila nervozna,sad sam se malo smirila al ne mirise mi dan na neki ok.
Drz se ,mozda uspijes malo prilec popodne
Dobar dan, cure,
Meni je noc bila relativno ok.Dva puta na wc, al ne bi mi dugo trebalo da zaspem.U 6 30 se prebacile s kauca u krevet, muz odnio mokracu na analizu.Sad mi dosli nalazi, IDEALNI, ne znam da mi je mokraca ikad tako dobra bila.Je da svaki dan pijem vise od pola litre brusnice, al brate mili zasto me tako boli po 3-4 dana.Danas sam i psihicki bolje jer 2 dana ne boli, hvala Bogu.Prije spavanja popijem 2 mg Normabela, a mislim se ocu ga nastaviti ili probat ukinit.Zoloft pijem i dalje.
Sara, oko 7 sam vidila tvoj post i promislila da javljas kako ides rodit, al ocito jos nista. Napisala pola posta i izbacilo me pa evo tek sad stigla ponovo.
Margitao pa popi jedan Normabel.Znacit ce ti da se malo opustis.
Sta se tice posjeta nakon poroda, meni su prvih mj dana dolazili samo mama, tata, sestra i svekrva koja je vrata do nas.I uvik bi je ljubila u ruke, a to sam mrzila i zabranila.Kad bi je neko vanka po ruci ja bi odma vlaznim maramicama brisala.Pa jel znaju ljudi da bebe ruke stavljaju u usta??? Kad bi mi doslo poljubit prijateljicinu bebu onda bi je ljubila u kosicu.Sta dalje od lica, usta...
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Evo me, a malo mi je bolje neda mi se piti tablete.. Ali bas mi se danima kupi taj pritisak, samo sta dode pa prode tokom dana i onda tako odgadam tablete. Cijeli mi se dan svodi da li popiti ili cekati.
Bas se razmisljam u kakvim smo mi stanjima a opet funkcioniramo i dajemo sve od sebe da obavimo sve sta trebamo tokom dana.
Lola moras prihvatiti da ce te stalno nesto boliti tokom trudnoce, nemoj dopustati mislima da te obuzmu.
Sortiraj odgovore
Najstariji