Svaki dan se izgura nekak.dobroo je to ,drago mi je cut da je bolje😊🎉🎊🎊🎊🎊👏nalazi dobrii weeeeeeee😁
Bas dobro,sad mozes totalno odahnut🤘
Dobro kaze M.,ocito je to to boluckanje kaj smo i mi prosle al su kod tebe intenzivnije vjerojatno pa zabrinu.Pa zbilja ruke su najgore za puse i lice,
Ovo s vlaznim me totalno podsjeca na mene hahaaahah i smjesno mi je jer se vec vidim u tom😂
Meni kad odu gosti il neko ko je bio bolestan ,odma perem kvake i wc xD ..zalosno al preventuve radi 🤦
Mozda da probas izbacit prije spavanja pa vidis kako ce ic.mislim 2 mg su zbilja nista,al mi pada na pamet da te mozda bolucka jer su misici inace jako opusteni od normabela pa kad ga ne pijes po danu il nesto ,osjeti se jace stezanje i sve..🤷
Ne vjerujem al cisto mi palo na pamet mozda Nekako mi se cini da necu tako skoro,jos cu presisat termin
Evo me, a malo mi je bolje neda mi se piti tablete.. Ali bas mi se danima kupi taj pritisak, samo sta dode pa prode tokom dana i onda tako odgadam tablete. Cijeli mi se dan svodi da li popiti ili cekati.
Bas se razmisljam u kakvim smo mi stanjima a opet funkcioniramo i dajemo sve od sebe da obavimo sve sta trebamo tokom dana.
Lola moras prihvatiti da ce te stalno nesto boliti tokom trudnoce, nemoj dopustati mislima da te obuzmu.
Je, funkcioniramo, nekad se i ja to pitam.Toliki trud na dane ulazem, e da muz ne primjeti u kakvom sam stanju, pa da ditetu zadovoljim neke potrebe za setnjom.Jos ja samo kuham rucak, a vi jos radite i sve ostalo.Evo danas sam 3 rucka, nista posebno, ali muzu pomfri i meso, sebi manistru, a maloj tel.snicel i tikvice.Tila bi da svih zadovoljim bar malo.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Svaki dan se izgura nekak.dobroo je to ,drago mi je cut da je bolje😊🎉🎊🎊🎊🎊👏nalazi dobrii weeeeeeee😁
Dobro kaze M.,ocito je to to boluckanje kaj smo i mi prosle al su kod tebe intenzivnije vjerojatno pa zabrinu.Pa zbilja ruke su najgore za puse i lice,
Ovo s vlaznim me totalno podsjeca na mene hahaaahah i smjesno mi je jer se vec vidim u tom😂
Meni kad odu gosti il neko ko je bio bolestan ,odma perem kvake i wc xD ..zalosno al preventuve radi 🤦
Mozda da probas izbacit prije spavanja pa vidis kako ce ic.mislim 2 mg su zbilja nista,al mi pada na pamet da te mozda bolucka jer su misici inace jako opusteni od normabela pa kad ga ne pijes po danu il nesto ,osjeti se jace stezanje i sve..🤷
Ne vjerujem al cisto mi palo na pamet mozdaNekako mi se cini da necu tako skoro,jos cu presisat termin
Ja isto dezinficiram nasu wc skoljku cim gosti odu, a cesto i iza sebe i muza. Nikad ne znas ko kakvu bakteriju ima, a sad u vrime ovim bolescina stalno sa sobom nosim gel za dezinfekciju pa maloj i sebi svako malo ruke dezinficiram.Ma dobro ja mozda i pretjerujem.
A za nalaze mi je drago da su ok, volila bi da mi napravi i briseve i u petak cu joj reci za te bolove.Samo da cerviks nije u losem stanju😖
Evo me, a malo mi je bolje neda mi se piti tablete.. Ali bas mi se danima kupi taj pritisak, samo sta dode pa prode tokom dana i onda tako odgadam tablete. Cijeli mi se dan svodi da li popiti ili cekati.
Bas se razmisljam u kakvim smo mi stanjima a opet funkcioniramo i dajemo sve od sebe da obavimo sve sta trebamo tokom dana.
Lola moras prihvatiti da ce te stalno nesto boliti tokom trudnoce, nemoj dopustati mislima da te obuzmu.Je, funkcioniramo, nekad se i ja to pitam.Toliki trud na dane ulazem, e da muz ne primjeti u kakvom sam stanju, pa da ditetu zadovoljim neke potrebe za setnjom.Jos ja samo kuham rucak, a vi jos radite i sve ostalo.Evo danas sam 3 rucka, nista posebno, ali muzu pomfri i meso, sebi manistru, a maloj tel.snicel i tikvice.Tila bi da svih zadovoljim bar malo.
Opaa.fini rucak👌cjelokupni pogotovo zvuci mljac...a i to umori,meni je velim najgore bilo u tvojim tj kuhanje.umorna bi bila ko da sam kosila p.s.i kosila sam xD da sam bila pametnija nis nebi😅
Super ste vi cure,trud samo takav jos na lijekovima natjerat se..
Ne vjerujem al cisto mi palo na pamet mozdaNekako mi se cini da necu tako skoro,jos cu presisat terminJa isto dezinficiram nasu wc skoljku cim gosti odu, a cesto i iza sebe i muza. Nikad ne znas ko kakvu bakteriju ima, a sad u vrime ovim bolescina stalno sa sobom nosim gel za dezinfekciju pa maloj i sebi svako malo ruke dezinficiram.Ma dobro ja mozda i pretjerujem.
A za nalaze mi je drago da su ok, volila bi da mi napravi i briseve i u petak cu joj reci za te bolove.Samo da cerviks nije u losem stanju😖
Ma svaka caast.nije to lose,meni muz veli da sam bakteriofob,neki dan je naso da ljudi koji su skloni takvim fobijama i fobijama od bolesti,zive jako dugo iznad prosjeka pa me zeza,naravno da zive kad se paze😂😂😂 salim se s njim
Jos brisevi da budu dobri i nema tu problema,mislim da je do cervixa da bi se to u startu vidjelo a sto vise tjedni odmicu sve manje je sklonost losim slucajevima pa ne treba brinut😊
Sara dobro si to primjetila za normabel i loline bolove.
Lola bas poprati kad te najvise boli kad pijes preko dana normabel ili ne.
Sara dobro si to primjetila za normabel i loline bolove.
Lola bas poprati kad te najvise boli kad pijes preko dana normabel ili ne.
Preko dana ne pijem uopce normabel vec 10-tak dana. Popijem samo navecer oko 21 30 onaj od 2 mg. I to je to.
Ujutro popijem jedino antidepresiv Zoloft.
Sad se opet vrtim po nekim starim forumima o antidepresivima u trudnoci i citam razlicita misljena pa se opet pitam dali da ga prestanem piti, a bojim se tog stanja.
Sretna sam sta sam uspila Normabel smanjit na ta 2 mg, al opcenito bi volila da sam bez tableta.
Mozda bas zato sto ne pijes vise pa se misici jace stezu a navikli su na dozu opustanja..al to je sam mozda..
E sad za zoloft nisam tolko informirana,mozda da ga prestanes pit kad osjetis da si spremna kao i za normabel.da je stetno nebi ti ga dali sad u trudnoci.
Mozda bas zato sto ne pijes vise pa se misici jace stezu a navikli su na dozu opustanja..al to je sam mozda..
E sad za zoloft nisam tolko informirana,mozda da ga prestanes pit kad osjetis da si spremna kao i za normabel.da je stetno nebi ti ga dali sad u trudnoci.
Da, to se nadam i ja da nije stetan.Kazu da nije. To za dnevnu dozu Normabela sta si rekla ima logike, moze biti.Antidepresiv pijem mj. dana, od prije znam da je to mali period jer se simptomi mogu vratiti.Doktorica kaze da ga ne prekidam nikako ni prije ni posli poroda.A ja sam mislila bar da ne pijem zadnjih mj.dana tamo od 36 tj.
Kako ste vi? Zrinkec, ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji