Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    06. Veljača 2020. 12:06

Ej tek sam sad vidila ti bol u ledima, ne znam sta bi. Moglo biti, mozda oni lazni trudovi?
    Meni je sad problem sta me taj pritisak uhvati i prode i onda mi je zao piti tablete kad znam da ce proci.. Prije sam pila kad sam znala da nema pomoci ako ne popijem.jutros mi je bilo bas jako, legla sam u krevet ali nisam mogla zaspati jer mi misli nikakve nisu dolazile osim kako se osjecam.. Onda sam se digla, jela, popila caj, spremila malu kod dadilje i isli smo setati ja i muz i sad smo sjeli na kavu... Koliko mi se cini bolje mi je.

• lola777
    06. Veljača 2020. 12:39

Dobro je i to, zabavila si se i smetnila trenutna razmisljanja.Cini mi se da ti je muz bas dobar i da ti je podrska.Eto i u tome smo blagoslovljene, kad u glavu nismo🤣.
    Ja sam opet do kasno lezala sa malom sad kuham rucak i opet na kauc.Ne znam da bi lazni trudovi toliko trajali, jucer od 17 00.Bas samo na jednom mjestu i to kao da probode munja.Sutra sam u dr pa cu vidit s njom.Bas me strah sta ve reci i hocu li morati mirovati.Sad cu se dignit sa kauca i napravit lagano razgibavanje, nadam se da je zbog kicme.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    06. Veljača 2020. 12:53

Evo dosli smo doma, dobro je nije vise tako jak pritisak. Ma moze biti da mi se sad pred kraj trudnoce opet pojacalo jer sam napeta i u iscekivanju. Muz je stvarno podrska, sve mi radi po kuci i prema meni je divan. On stalno govori da ce biti sve u redu, da ce sve proci kada rodim i da cu se osjecati opet dobro. 🤷‍♀️

• Nera20
    06. Veljača 2020. 12:53

Moze biti da si se lola zalezala pa te kicma uhvatila 🤣
    Sutra imas pregled, viditi ces da je sve ok ❤️

• lola777
    06. Veljača 2020. 12:58

Molim Boga da bude sve ok, bas razmisljam da me i ovako sve boli, a sta bi bilo da me stavi na mirovanje.😖Ne daj Boze.
    Ma ja isto mislim da ce ti to proci kad rodis.Vjerojatno dio tebe ne prihvaca do kraja trudnocu jer ti je bila neocekivana, al kad bebe dodje i trudnoca bude iza tebe bit ces puno bolje.

• Zrinka1
    06. Veljača 2020. 12:59

Ja kad osjetim tu tjeskobu u prsima popijem taj normabel od 2mg i meni pomogne... Al dobro ti si uspijela i bez toga...
    Lola - ti bas nemas srece, stalno te nesto zeza, sutra ispricaj sve doktorici do detalja nek ti ne bude glupo samo joj reci sve tocno gdje te boli pa ces vidjet sta ce ti reci.. 

• lola777
    06. Veljača 2020. 12:59

Sara se naspavala pa sad seta po kavama, ka i Zrinka🤣

• Nera20
    06. Veljača 2020. 13:04

Pa bas sam i muzu dns rekla da mene jedino brine ovaj sad prvi mjesec, dva kad se beba rodi i dok se svi prilagodimo novoj rutini i mala kako ce to sve prihvatiti jer je ona sad ko jedinica, a ni ne spava jos noc u komadu, pa je se treba uspavljivati jos pa onda tokom dana uvijek rade place nego da kaze sta joj je... Ono hocu reci jos je i ona sama bebasta pa me brine kako ce to sve utjecati na nju i kako cu se ja snaci... Vjv mi to sve onda izaziva tjeskobu... 

• lola777
    06. Veljača 2020. 13:32

Znam, to su one misli koje te brinu unaprid, a koje se jos nisu desile, a mozda i nece.Kad bi mogli ne razmisljati unaprid vec samo o ovom sada bili bi na pola puta.Sve mi to znamo teoretski, al ne znamo primjeniti. 
    Mozda ti situacija s starijom malom bude i bolja nego si ocekivala. 
    Zrinka neko ce reci da sam mimoza pa uvik nesto isticem.Al meni i najmanja bol prouzroci strah i anksioznost.Ja sam mozda ona od rijetkih koja ne voli biti trudna, vec volim dobit svoje dite u ruke.Tek onda ja koliko toliko mogu dobro funkcionirati.Pa ako treba piti tablete kad rodim ma pit cu ih.Sad cu ipak popiti jedan popodnevni od 2 mg iako nisam dugo.Samo bi prije spavanja.
    Sad kad razmisljam nije me toliko bolilo kad sam pila vece doze Normabela.

• Nera20
    06. Veljača 2020. 14:02

A bas to ni ja jednostavno ne volim biti trudna 🤣
    Popij ti jedan od 2mg odmah ce ti se sve opusiti pa ces i manje biti zabrinuta. 
    Da bar ima neki prekidac sa mozemo mozak iskljuciti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.