Ej, Zrinka, drago mi je da si bolje, a to za odsutnost sam i ja imala.Sjedim s ljudima, vrtim svoje filmove, gosti mi stvaraju nervozu i nikako se skoncentrirati na njih.To je bilo oko Bozica i Nove Godine kad mi je sve i pocelo.Sad je drukcije, dobro ima dana kad mi je tlaka da neko dodje.Pogotovo kad mi u jedan dan dodje vise njih.Jucer bas nisam bila dobro, meni dosta ti bolovi poremete raspolozenje i tijek " oporavka". Danas ne boli pa sam bolje, nervoza raste jer je pregled blizu.Brine i taj 1 kg sta sam dobila, iako je prije 7 dana beba s mjerama odgovarala tj.Mislim ima na meni dosta viska, al eto.Drago mi je sto vam misli nisu vise onakve kakve su bile, bit ce boljih i losijih dana.Al moramo se nadat i zivjet za one bolje.Bit ce te vi kao nove...
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
I meni se to dogodilo dan nakon Bozica i kad pomislim kako je tad bilo mislim si sad sam odlicno...
Ja sam na pocetku trudnoce imala 55 onda zbog povracanja i mucnina smrsala na 48 i zavrsila u bolnici tako da sad se vracam polako na staru kilazu al sam jos uvijek u minusu pa me veseli svaka kila.. Meni nije nista rekao za mjere i masu bebe valjda ce sad sljedecu puta reci...
Bas, moramo zivjet s tim pa kako bude.
Da olaksanje je kad shvatis koliko ti je bolje sad nego prije. Samo da prode do kraja sve 😓
I meni su ljudi smetali,cak sam se i prije par dana rasplakala kad su mi bili rodaci jer vise nisam mogla slusati i biti prisutna pa sam rekla muzu sa nam je ovo zadnje pozivanje ljudi na rucak dok ne rodim.
Da bome.. Ja iskreno jedva cekam da rodim, ne znam kako vama al mozda cu sad ruzno zvucat meni uopce nije lijep osjecaj kad osjetim kako se beba mrda u trbuhu, valjda zato sto mi je prva trudnoca pa mi je to sve novo i cudno iako je prirodno meni je nekako neprirodno kao osjecaj ako kuzite sta hocu reci jel i vama tako bilo mozda? .. A opet s druge strane kad ne osjetim onda se brinem jel sve oke i onda ako nesto radim sjednem i cekam da se mrdne i onda oke sve je dobro i nastavim dalje hahah..
Evooo i Zrinkee :) vec sam mislila da su one poruke od neki dan bile oprostajne 😅
Budes se naviknula na pokrete,dosta sam ih rano osjetila i bile su mi ono cudne kao jel toto,to se mice hahaaa al s vremenom mi je postalo super jer sam znala da je ziv
Jedino sto me jako jako smetalo i sad me jos smeta kad mi neko dira trbuh,pita jel se rita? Najgluplje nes kaj te moze pitat neko-.- ,sad pred kraj kao jesi vise rodila,pa javit cu se xD.Pa slazem se Lola i bolje mi je sto nas je manje jer je nekako lakse odgovorit i popratit i takoder nisam isla u druge grupe jer je malo i glupo mi bilo,dala sam koji savjet za streptokok tj.iskustvo al nekako se tu bas osjecam prihvaceno i shvaceno😊lijep jedan osjecaj
Super mi je kaj je Zrinka prvorotka pa se mogu poistovjetit iako sam vec presisala te tjedne ,a opet imam i vas koje ste vec radale i prosle neke stvari..bolje nisam mogla pozeljet.Gosti su mi koma zbilja ,drago minje da je Zrinka bar uzivala 👌 i snasla se u tome bas lijepo.
Meni je danas bila frendica i ono malo mi je pasalo kaj ce doc malo na trenutke vise nisam znala,takve promjene da vise neznam jesam li tu.XD al sam vec navikla.
Sad pred kraj uopce mi nije do apsolutno nikakvog druzenja nit kad me neko zove ni nis,ono zelim da me svi ostave na miru.Margita skorz razumijem
Ej, Zrinka, drago mi je da si bolje, a to za odsutnost sam i ja imala.Sjedim s ljudima, vrtim svoje filmove, gosti mi stvaraju nervozu i nikako se skoncentrirati na njih.To je bilo oko Bozica i Nove Godine kad mi je sve i pocelo.Sad je drukcije, dobro ima dana kad mi je tlaka da neko dodje.Pogotovo kad mi u jedan dan dodje vise njih.Jucer bas nisam bila dobro, meni dosta ti bolovi poremete raspolozenje i tijek " oporavka". Danas ne boli pa sam bolje, nervoza raste jer je pregled blizu.Brine i taj 1 kg sta sam dobila, iako je prije 7 dana beba s mjerama odgovarala tj.Mislim ima na meni dosta viska, al eto.Drago mi je sto vam misli nisu vise onakve kakve su bile, bit ce boljih i losijih dana.Al moramo se nadat i zivjet za one bolje.Bit ce te vi kao nove…
ma bas te briga za kile barem sad,dokle god nema secera nemas se kaj brinut,mislim da je to jedini period u zivotu kad znas da ce vecina kila otic jer idu bebi i da su korisne ..bit ce mozda perioda kad nece bit porast kila..jel jedes neumjereno da te tjera na hranu ili ne? Zrinka ma budes nadoknadila za cas..meni se pred kraj pocelo jest s apetitom do tad,ono da pojedem.
I meni je su ti pokreti u trbuhu skroz cudni iako mi nije prva trudnoca, sad se stalno okrece u trbuhu... Ko vanzemaljac.
Hahah nekad kad nesto napisem bas zvuci glupo al tek kasnije to skontam.... Isto se nikad nisam javljala na nista i nikom i sad kako me to uhvatilo nocu sam guglala o tome i slucajno naiđem ovdje i taman su lola i Margitao pisale pa nismo mi valjd jedine koje se tako osjecaju i doslovno sve sto su napisale tako sam se i ja osjecala i onda da znaju da nisu jedine sam se i ja javila iako mi je bilo glupo al smo se bas skontale i to mi je puno pomoglo u tim teskim trenucima..
Margitao-e dobro da znam, to je valjda normalno da nam je cudno kad je zivo bice u nama,meni je to nevjerovatno...
Ja jos popratim grupu ljetne bebe, jer imaju i one nekih zanimljivih tema, al kad pricaju o kolica i robici koju kupuju, a tek su 15, 20 tj trudne to ne komentiram jer sam trenutno u drugim filmovima, a o tome mi je ugodnije s vama.
Ja obozavam kad me bebe tuce, jer onda znam da je ziva i dobro.Cim ne cujem par sati uznervozim se, a nekad kad je prezivahna onda se pitam jeli i to ok.
Uvik briga.Za kg me nije briga nego se pitam jeli beba napreduje🤔 ako ja ne dobivam puno kg.
I evo sutra ce muz ujutro odnit mi mokracu privatno pa cu odma imati nalaz isti dan.
Bar da vidim orjentacijski.Nalivam se brusnicom pa ne ocekujem da bude losa, a s druge strane ako je onda bi znala od cega bolovi.Ovo me ubija kad ne znam.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
E da nina i ja ne volim kad me diraju po stomaku ili kazu jaoo vidi se stomacic kako slatko i takve stvari onda kazem da mi ne govore to da mi je cudno i da mi smeta al to samo kazem prijateljicama i obitelji od mene i supruga a ovako nekom usput kod nisam dugo vidjela kad mi kaze dode mi da ga puknem dok to govori a ne mogu rec da prestane hahah...
Lola razumijem da ti volis kad udara jer imas bolove pa se brines da nije nesto s bebom...
Ma nek odnese mokracu bit ces mirnija 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji