Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    04. Veljača 2020. 18:02

Ja ti nebi preporucila da ukidas zoloft. Ja bi ga ukinula 2,3mj nakon poroda kad se hormoni stabiliziraju.
    Ja spavam cijeli dan! 

• lola777
    04. Veljača 2020. 18:08

Margita0407

Ja ti nebi preporucila da ukidas zoloft. Ja bi ga ukinula 2,3mj nakon poroda kad se hormoni stabiliziraju.
    Ja spavam cijeli dan!

Ti se lagano spremas za porod.Mogla bi ti do nedilje.To spavanje mi bas slici na prikupljanje snage za porod
    Bas bi volila da ste sve iz Splita pa da se nadjemo na kavi.Imale bi o cemu pricati
    A za Zoloft me strah da ne bi na porodu bebi bila neka ovisnost.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@
    04. Veljača 2020. 19:11

Margita samo uzivaj i spavaj koliko god mozes,najbolje je spavat😊
    Lola i ja bi htjela da sam iz Splita hahaga😂
    Definitivno nam nebi falilo tema😌
    Mislim da nece bis bebi bit ,gadnije bi bilo kak Margita veli ak prestanes naglo a beba se navikla,njoj je dobro pa...ili bi u tom slucaju trebali postepeno smanjit prije ukidanja, vidjet kak tijelo reagira il pitat ljecnika al da je stetno rekli bi ti i nebi se davalo u trudnoci pa mislim da se tu mozes opustit

• Nera20
    04. Veljača 2020. 19:11

I ja se nadam da to spavanje to znaci... 3 puta sam spavala. Bas me uhvati pritisak i moram zaspati... A znam sam i u prosloj dosta spavala pred kraj.
    A za zoloft sigurno si to sad negdje procitala pa te kopka?

S@r@
    04. Veljača 2020. 19:14

Tek sam sad skuzila da si odgovorila da dokt.kaze da ne prekidas.nemoj onda a pogotovo ne pred kraj da te ne uhvati jos veca panika pred porod ko npr.mene xD,svaka bol mi je ono sad ce to i izludi ,dobro sad mi je lakse kad djelim tu misljenja i slusam savjete ...Bas bi bilo lijepo da se blizi taj datum da dode bebica😊😊😊 

• lola777
    04. Veljača 2020. 19:36

Ma da, citam pa nadjem mudrice koje savjetuju kako se to moze rijesiti snagom volje, kako treba mislit na bebu, pa setajte pa mislite pozitivno.Naravno, ima i onih drugih koje kazu ovima da onda ocito ne znaju sta je depresija i da to nije samo lose raspolozenje.
    Kad vam je tocno termin?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    04. Veljača 2020. 20:07

Slusaj mene kad je uhvatilo prvo mi je jedna prija savjetovala samo pola normabela od 2mg znaci 1mg,i meditacije itd meni to nista nije pomoglo onda sam se obratila drugoj koja mi je rekla moras se nadrogirati normabelom jer ti sad cijeli nervni sistem treperi i onda kasnije pij po potrebi koliko ti mg pase, trebas pogoditi dozu. Takoder bi ja slusala i vodene meditacije to bi mi smirilo um donekle ali ne bi maknulo anksioznost tjeskobu to je jedino tableta uspjevala. Ja mislim da tablete trebaju dok se donekle ne ustabilis a onda psihoterapija i ostale stvari... I nakon nekog vremena kad se osjetis sigurna u sebe pocnes micati terapiju.eto tako ja to vidim.
    P. S obe te moje frendice su imale iskustva sa panicnim i tjeskobom, 🤷‍♀️

• Nera20
    04. Veljača 2020. 20:07

Meni je u petak 7.2

S@r@
    04. Veljača 2020. 20:10

Super su mi ti komentari-.- 
    Da to tako lako ide nebi se ljudi ljecili i nebi postojali ljekovi tog sastava.
    Nebi covjek vjerovo koliko je anksioznih osoba na svijetu,skoro pola al se o tom ne prica jer zbog ovakvih misle da je nenormalno i da su ludi..koma
    Imam prijatelja s anksioznosti i on meni jucer veli joj znaas kaj malo me sram rec,nemoj mislit da sam lud molim te al dobio sam lijek....
    Prestrasno..Moj je 10.2.,nisam mislila da cu toliko dogurat al evo,dan po dan,petak kontrola opet🙄

S@r@
    04. Veljača 2020. 20:12

Margita0407

Meni je u petak 7.2

😳😳 superr pa to je ovaj tj...🤞🤞🤞🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.