Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    06. Veljača 2020. 14:06

Raspricale se vi😄💪 
    Tak sam se dobro naspavala da sam oprala vesa tri ture,uredila se jel je pregled sutra pa da bas nisam ko grizli😄
    Rucak moram duoli kuhat jer sutra necu stic mislim al bum vidjela,sutra sama idem na pregled pa sam u strahu hocu li moc do tam pa cekanja po 3-4 h i onda jos doma ..ak poludim sjest cu na taxi i bok hahah😌 i nedaj boze da me ostave a ja nis sa sobom al mislim da bu mi rekla da sam jos zatvorena 
    Ugl.da ne blebecen sam o sebiLola sutra sve pitaj bas te briga,sta sve zene pitaju jos je to dobro..kolko je na kraju trajala ta bol u ledima? Jel se ponovilo poslije? Mozda je beba nalegla na zivac i to zna bit.Margita pa super si na kraju uspjela na kraj doc s tim osjecajem.razumijem tvoj strah,bome bi i mene brinulo kak to sve uskladit kad me vec sad brine kak cu sve to a i da mi moja macka nebu bila zapostavljena jer ona sudjeluje u svim radnjama koje mi dnevno obavljamo xD(znm da zvuci ludo,to je samo macka al ona je nas clan) a di tek kad se radi o djetetu bas,mozda za pocetak bude ono ti o novoj bebi ,muz uskoci za stariju kcer pa se zamjenite ...
    Ajde jos koji dan i vidjet ces kak ce ic,do tad nemres umanjit tu neizvjesnost,bit ce dobro,nekako mora bit,a vjerujem da ces imat i vise snage kad prode neki odredeni period od poroda oa ces bit i u svemu aktivnija pa ce ti i lakse bit to sve pohvatat..ja se barem nadam al skroz razumijem strah.

S@r@
    06. Veljača 2020. 14:06

zrinka kako ti danas? 😄 

S@r@
    06. Veljača 2020. 14:10

Da nadodam,moram svako malo citat kaj ste sve napisale da se mogu osvrnut,pamcenje mi je najslabija karika😂I sama imam problem sa susretanjem s novim stvarima,kad uhvatim rutinu ne volim ju mjenjat ,pogotovo ako mi i ona sama nije skroz legla kao trudnoca ...taj sam strah od nepoznatog nas sve muci iako ste vi prosle vec jednim djelom to iskustvo al nikad nije isto ,mozda je jos i teze jer nosi vise odgovornosti 

• lola777
    06. Veljača 2020. 14:25

Evo ja vec zaboravila sta sam procitala pa se vracam post po post.
    Bol mi je trajala nekih 12 sati, kuma mi je fizioterapeut ona kaze da je to ili misic ili zivac.Kaze kakve kontrakcije??? Ma bas ludo, ko da doslovno munja prodje kroz uvik isto misto.Stane po ure- uru i ponovo krene.Znas ono kad se nadas da je kamen pa mozda prolazi.Sad sam nazvala salon za masazu mogu li doci pa cekam da se jave.
    Moram se i ja obrijati🙂 sutra i meni pregled pa da budem prostojna.
    A sta se tice tjeskobe i neizvjesnosti, imamo je svi.Evo moja prija kad je ostala trudna neplanski s trecim, teska depresija, pa onda prihvatila.Jedna joj krecala u 5 , a druga u 1. razred.Kako ce ona to, pa troje dice, mali stan di ce svi stan.A evo sve se poslozilo i lipo funkcionira.Meni je isto u glavi moja starija, pa jos spava sa mnom, toliko vezana za mene, sad ce i ona u 1.razred.Pa kako ce prihvatit i kako se osjecati? Sto pitanja, a najvaznije mi je ono da bebu rodim zivu i zdravu, u terminu i onda cu se trudit da obe budu jednako prihvacene i voljene.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@
    06. Veljača 2020. 14:37

Pa da..rekla bi isto zivac jer u se bol kod zivaca orikljestenih tak manifestira kao struja ili peckanje..
    Al bome te je to dugo drzalo,svako bi se vec uplasio,
    Dobra ti je ideja za masazu,nemoze odmoc nikako😌Hahhaaha dan kad se sredujem mi je mislim najgori,sve mi to tak tesko pada vise Uuu i prijateljici je toj bome gusto bilo,nikad ni meznas kak ko stoji i financijski,sve je to teret al svaka cast da je izgurala nekak opet ide to..
    Moja necakinja ide sad u prvi razred i nije spavala sama,mozda jos i me spava nisam ju vidjela sad neki period al lakse je kad krene u skolu kaj god mi mislimo jer tamo pricaju jedni s drugima i onda vide ahaa trebala bi mozda i ja,odma je i oma htjela svoju sobu,vec neki koraci naprijed,zaokupirana je sa skolom i trendovima pa doma toliko i ne primjecuje stvari,nadam se da ce to i kod vas bit slucaj...

• Stelle123
    06. Veljača 2020. 15:04

Zene samo da se ubacim kratko na ovu temu. I mene je pocetkom trudnoce prala depra. Zalomilo se neplanski u momentu kad me hvatala kriza postojanja, starija u 1. razredu, a jos nakon nje sam 2 godine bila u uzasnom strahu. Nekako kako je vrime prolazilo bilo mi je sve bolje, na kraju sam se samo usredotocila da sve prodje ok. Tako je i bilo. Al evo sad me opet napale paranoje da sve nije ok, buljim u milestonove, citam dr.Google i slicno. Tesko se izvuc iz tih losih misli kad jednom upadnes u njih.

url=https://lilypie.com]

S@r@
    06. Veljača 2020. 15:15

Pozdrav 😄
    Sto vise covjek cita te neke stvari bude gore cini mi se ponekad..
    Bit ce dobro,mora bit ,nije neka uhtjela al nemre ni taj los osjecaj trajat vjecno ,bar jedan vedriji dan bude doso.
    Nisam skuzila najbolje jel trudnoca sad ili je vec i prosla ?😄

• Stelle123
    06. Veljača 2020. 15:20

Istina, nije trajalo vječno, iako se tako cinilo, proslo je kad je mala bila ok tj. progovorila. A sad, sama pomisao da cu jos 2 godine bit u tom stanju iscekivanja jel nesto ok me ubija. Bilo je. Sad smo u fazi nakon.

url=https://lilypie.com]

• Nera20
    06. Veljača 2020. 15:27

Bok Stelle! 

• lola777
    06. Veljača 2020. 15:31

Pozdrav, vidim da ti beba ima 2 mj. Da, kazu da je najgore googlati i citati, ides pronaci nesto utjesno, a uglavnom naidjes na suprotne slucajeve.Evo i ja sam godinama surfala po internetu, citala, a nikad nisam bila ukljucena i pisala svoja iskustva.Sta je Sara rekla, bilo je i gorih, ali i boljih dana.Mozda cak i vise boljih ili sam se ja stabilnije nosila.
    Jeli uzimas koju terapiju? Jesi je ikad uzimala?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.