Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    05. Veljača 2020. 13:32

Ej cure
    Nema jos porodaja🙄
    Kod nas je napokon sunce pa smo bili u setnji.
    Jedva sam se nagovorila izaci ali bolje... Bar sam zraka uhvatila. Inace sam vise manje ok...
    Lola bas sam jucer listala fb grupu u vezi anksioznosti, svi skoro imaju uz anksioznost i razne strahove od bolesti! 

• lola777
    05. Veljača 2020. 13:38

Margita0407

Ej cure
    Nema jos porodaja🙄
    Kod nas je napokon sunce pa smo bili u setnji.
    Jedva sam se nagovorila izaci ali bolje… Bar sam zraka uhvatila. Inace sam vise manje ok…
    Lola bas sam jucer listala fb grupu u vezi anksioznosti, svi skoro imaju uz anksioznost i razne strahove od bolesti!

Super da si izasla, sigurno se bolje i osjecas.Ovdi je tolika bura, bas je jak vjetar pa nije za setnju. Al bolje da bura procisti ove viruse i bakterije. Ja nemam facebook pa nisam gledala, ali je to je popratni simptom.U biti mislim da taj strah vodi u anksioznost.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@
    05. Veljača 2020. 13:49

Oooooo pa fenomenalno,posalji nam malo tog sunca Mene takav ocaj hvata al s razlogom ovaj put iako sam od jutra neka sva uplakana i pekmezava,
    Tu puse za pop......kako se grijemo na pec jer smo se preselili u kucu,ta nova pec zeza s vratima malo i sad kad god puhne vjetar ude kroz dimnjak i u pec i odmakne malo luft od vrata i sce mi zadimi.prvo sam mislila proc ce a onda je tako zadimilo da nisi disat mogo,napravila sam propuh posteni ,al sve kaj sam ocistila jucer sve mi se zadimilo ,od zavjesa do tepiha,svi su mi elementi puni pepela😠😰😨😨😱😱😱😤
    Dode mi da se sjednem nasred dnevnog boravka i da placem 

• Zrinka1
    05. Veljača 2020. 14:46

I kod nas je danas ruzno vrijeme i puse kao ludo... Bas nije za ici nigdje...
    Hahahh i ja sam jucer imala problem, padala kisa a ja valjda nisam dobro zatvorila prozor i kad sam usla i vidjela vodu po laminatu popizdila sam hahah i jos kako je bio mrak nisam vidjela dobro i kad sam ocistila skontam da ima i ispod kreveta, a on tezak pa sam se platila i povlacila krevet mic po mic da mogu ocistit tu vodu uzas hahah... 

• lola777
    05. Veljača 2020. 14:58

Ajme to mi je grozno, sve sredis, blista i mirise i onda se desi neka glupost.Meni se zna desiti da mi tecica koja stoji na peci na drva, ostane bez vode pa pregori.Ja budem 2 m od nje pa nista ne primjetim, dodje muz kaze sta ti ovak smrad i palez ne osjetis.A mislim se kako cu ga osjetit kad se udubim u forum.
    Nego, recite mi jeste li vi imale kroz trudnocu dosta iscjetka? Meni ga ima dosta, bjelkasti, a sad mi se cini i blijedo zuckasti. Naravno sam sam u mislima da nije doli koja upala
    🙄🙄🙄

• Zrinka1
    05. Veljača 2020. 15:13

Da, ja stalno nosim dnevne uloske jer bas imam dosta tog iscjetka i isto nekad bude bijel a nekad tako vuce na zuckasto i pitala sam ginekologa jel to oke i on je rekao da je... On meni nikad ne ulazi u detalje zasto i kako jer je sutljiv al kad ga pitam kaze mi samo jel dobro ili nije... A ja sam i skuzila negdje da je to normalno jer nemamo menstruaciju pa je to jedan nacin ciscenja. 

• Nera20
    05. Veljača 2020. 15:35

Ja uvijek imam malo iscjedak a u trudnocama bas dosta, bijeli ili zucasti... Sad stalno gledam jel poceo sluzni cep 🙄

• lola777
    05. Veljača 2020. 15:47

Meni je bio prije poroda pukao vodenjak pa sam znala da je to to.A kako tak sluzni cep? On ne mora ispasti cijeli vec moze i pomalo? Jeli bude vezan uz trudove? Npr sta ako si na wc pa ga ne primjetis?

• Nera20
    05. Veljača 2020. 18:03

Prvi put mi je bio sluzavo rozi i bio je vezan uz trudove, drugi put bez trudove sluzavo rozi i tokom dana sve vise smedi na kraju je doslo do crvenog pa sam se prepala i isla u bolnicu na kraju sam noc i pola dana bila bzvz u bolnici ali eto...nekako me ta crvena boja uplasila kao da je krv.. A nije nego taj sluzni cep.vodenjak mi oba puta nije sam pukao nego bi ga oni probili. 

S@r@
    05. Veljača 2020. 19:15

Hahaha e tako i meni ta posudica na peci dehordira pa ju malo skurim hahaaaha😆😆
    Isvjedak mi je bio obilan i bijel,znala sam 10 gaca dnevno promjenit i to me izudivalo,a onda je pocelo vuc na zuckasto,sad pred rkaj dosta i sve je oki...
    Isto kaj Margita veli,sad pred kraj samo gledam jel ima sluznog,do duse kod mene je to curkalo malo bijelo,pa zuckaste sluzi,pa jedan dan smede tamno dosta al sam mislila mozda je sukrvica od pregleda a sluz je onace bijela pa je izgledalo tak nekak,onda je dan iza tog zuckasta bila i vise nista,ni iscjetka ni sluzi,sad je mir par dana...😂 
    Al evo dvije cure kaj vode tr.u bolnici u koju i ja idem,kazu da je i njima bio tak smedi cep pa na kraju nista i sad prije koji dan bilo krvi i isle su na pregled(naravno uspanicile se i ja bi) i nista,ctg biljezi neke trudove al one ne osjete i nista se jos ne desava...tak da nije uvijek sluzni povetak poroda,dok mi mnoge kazu ispao sluzni tak sa svjezom sukrvicom i rodile unutar 24 h ...pa sad znajNekad si ono pozelim,nek je vodenjak pa da znam to je to😂😂😂😂Zrinka jaooooo pa to je jos i gore,padne kisa i onda panika oce se laminat napuhat,pa brisi brzooi ..grozota
    A nema goreg neg kad si sve sredis i onda te iznenadi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.