Evo mene s jos jednom boljkom.Ima 2- 3 ure mi je pocelo neko sijevanje u ledjima, na desnoj strani po sredini ledja, u biti vise put desno.Svako malo bas kao munja da mo tuda prodje.Valjda nisu trudovi?
Sta vi mislite?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Mislim da nisu al nisan tu iskusna bas.meni tak bude u preponi i traje tak tu i tam u periodu od 2 h i onda prestane i nema par dana.onak zaboli ali neka brza bol i me i evo doslovno di da me neko probode s necim al brzo prode samo bol je neka pece i ostro mi se cini
I ja bi najrade da pukne vodenjak a ne cekanje da oni odluce kad ce ga probiti 🙄
Ma joj.. Bas mi je napeto to cekanje poroda i kako ce proci, da bar mogu to prespavati ili da znam trajati ce 2h i gotovo.
Dobro jutro ❤️
Bas sam lose spavala. Mala se stalno nesto budi, pa cujem kako place, pa kako muz ide u sobu.digla se u 7 ja isla u sobu jos probati spavati ali uzalud samo pritisak osjecam.. Zadnje dane sve vise. Spava mi se a ne mogu zaspati...najbolje se digniti.
Jutro,
Zato sam ja ovaj put ostala spavat😂😂
To je sad valjda pred porod pa i nemir i pospanost,tijelo osjeti da se nesto sprema.
Mozda uspijes ko onaj dan malo popodne ak se primiri situacija..
Eh..da ima nesto da samo prespavamo i beba doma,to bi bilo i vise nego odlicno.😄
Ma sigurno cu kasnije moci zaspati.. Samo ovaj pritisak tjeskobni me muci...
Ima li nesto sto nisi joa pripremila ili obavila a da bi mogla,mislim natjerala se vise jer kad ai tjeskoban znam da do niceg nije covjeku...pa da fokusiras misli bar na kratko..ako nejde pa mozda topli tus? Ako nista na poslijetku posrnut za normabelom cisto da te ne prozdure osjecaj ako je tolko neizdrzivo:/
Ej, cure,
I ja sam nocas lose spavala, probudila se u 3 30, ono sijvanje mi se javljalo svako malo.Nisam mogla odrediti jeli od bubrega ili se zivac ili misic uklijestio.Taman odlucila u 6 30 popit Lekadol ono prestalo. Jutros sam trebala u psihologice, ali sam otkazala zbog nespavanja i orkanske bure koja je ovdi puhala.Sad mi je lagana anksioznost od tog ocekivanja sta ce me sad zaboliti.Vise mi je neugodno nekome reci da me boli.
Margitao da to je vjerojatno priprema tijela.Probaj popiti onaj od 2 mg, nemoj se toliko muciti.Jeli te muci nesto sta si potisnila ili ti puna kapa svega pa zbog toga? Jeli ti svekrva pomaze?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji