Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    03. Veljača 2020. 15:56

Joj ja sam rekla samo da ne bude duze od 2h.majke mi vise imam traume od tih poroda, mislim svi su prosli bez komplikacija ali brate nikad kraja.znam da sam u oba poroda pomislila sad cu umrit 🤣🤣
    Bas je super sta smo se tu nasle, meni kad je bilo najgore sam usla u sve fb grupe u vezi toga i iscitala sve forume 🤣🤣🤣
    Ali ovako je bolje kad bas mozes pisati sa nekim. 

S@r@
    03. Veljača 2020. 15:57

Svaka joj cast,zelim takav porod svima covjece..
    Citam sretnice one sto su i prvi porod imale u 4 sata od prvog truda itd.... I takve odlicne price ...Slozit cu se,mene je stalno boljelo ko ovulacija onak ko blazi menstrualni u jajniku i ta leda su me ubijala srednji dio bas do bubrega,po noci bi dobila grc al bas grc u jajniku da me iz sna budilo i bila bi u soku,listovi na nogama su mi stalno trnuli xD 
    Jako sam bila umorna i sve mi je bilo kao misija,ono skuhat i to i bila bi ko da su me gazili ...
    Bolilo bi me navecer kad bi se pomokrila pa kao da sam predugo trpila pa bi me bolio ko mjehur..
    Al nemrem ovak se na drugo pozalit jer sam se kretat mogla i spavat u svim pozama bez problema jedino te zgaravice su bile bas gadne.

S@r@
    03. Veljača 2020. 16:00

Nemam fejs pa sam uvijek citala te forume al to su bili neki stari pa mi nije bas bilo i nisam znala da cu nac nesto sad aktualno,
    Puno zbilja pomazee.
    Jaoo sta me ceka hahahhaha,tako cu sigurno i ja ,ne podnosim bas bol pa cu sigurno tamo mialit Boze uzmi me😕

• Nera20
    03. Veljača 2020. 16:04

Ali gledaj kako god bilo, stvarno ti je istina da sve zaboravis. Ono ne mislis na taj porod vise. 

S@r@
    03. Veljača 2020. 16:17

Nema utjehe za taj dogadaj hahaaha,to sam shvatila😂
    Nema nazad sad hahaaha...
    Samo nas kaj me muci kak skuzit kontrakcije,tipa one kao nisu bolne u vecini i to je kad ti se inak trbuh zgrci tj stvrdne al ne boli nego samo taj osjecaj stvrdnutosti?

• Nera20
    03. Veljača 2020. 16:27

Ma viditi ces razliku izmedu laznih i pravih trudova. Lazni uvijek bole isto, ne pojacavaju se. Pravi uglavnom krecu iz leda i onda te zasilji kroz trbuh i pojacava se bol i postaju sve cesci 

S@r@
    03. Veljača 2020. 16:35

Ne sumnjam da cu znat😂😂😂 
    Hvala 👄

• lola777
    03. Veljača 2020. 17:48

Sara, znat ces itekako prepoznati prave trudove.A ja sam curku radjala skoro 9 sati, a bolilo je, al kad dobijes dite u ruke stvarno zaboravis da si 10 min prije umirala od bolova.
    Ja nisam nikad bila ukljucena u nijednu grupu i nisam se dopisivala, al eto cudni su putovi Gospodnji pa se uclanim u ovu grupu.I bas mi je drago, vjerojatno cita njih puno, ali se boji ili srami ukljuciti.Mi izgledamo ovako ko neka mala intimna grupa. Nego, di nam je Zrinka?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    03. Veljača 2020. 17:51

Da i ja se pitam dns di je zrinka... 

• Zrinka1
    03. Veljača 2020. 18:11

Ma evo tu sam ja citam sve sto pisete... Al nemam sta pametno ja za napisat jer su vecinom teme sad pred porod a ja sam daleko od toga hahah a lola ima bolove u 24 tjednu a ja sam 22 pa se polako i za to pripremam... Hvala Bogu nista me ne boli za sada, a sto se tice moje glave puno su mi bistrije i realnije misli hvala Bogu... Evo jucer sam cijeli dan imala goste i nekim cudom sam bila skoncentrirana na teme i nisam ni pomislila na mene bas sam onako bila sretna i ponosna kad su otisli sto sam ih mogla fino ugostit i sto sam mogla bit prisutna duhom i glavom tu... Ne znam jel se to vama događalo ali ja kad sam upala u to ruzno stanje sam bila skroz odsutna koliko god se trudila da budem tu i da budem svjesna cijelo vrijeme sam bila kao u nekom polusnu...
    Sad me eto uhvatilo par dana da mi je opet dobro nadam se da ce i ostati... 
    Vidjela sam da jucer loli cini mi se nije bilo bas najbolje al nisam mogla pisat nista od gostiju doslovno jedni odu drugi dodu taman sto pospremim i tako do 8 navecer i onda sam se okupala i legla tako da nisam nista stigla... 
    Tako nam je valjda, malo dobro i onda taman kad mislis da ce tako ostat opet te uhvati... 
    E da i ja pratim Elu Dvornik i zenska isto pije normabel 2mg kao i ja i jos 2-3 vrste tableta i bas mi je drago da je to podjelila sa nama, meni je odma lakse...pa sam citala komentare dosta njih pije i po 15 mg na dan i jos svakakvih tableta tako da se mi ne trebamo uopce brinuti za to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.