Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    03. Veljača 2020. 12:37

Ja sam prosli porod otisla u bolnicu prerano, ostala tamo cijelu noc tek sutra dan oko 18h su mi poceli pravi trudovi. To sve zato jer mi je cijeli dan curio sluzni cep i to dosta, smede pa navecer ko krv e kad sam to vidila onda sam isla u bolnicu 🤣🤣🤣
    A trudovi su bili skroz lagani cijeli dan... Tako da sam rekla ovaj put stojim doma do pravih trudova svakih 10min.

• lola777
    03. Veljača 2020. 12:48

Dobar dan, cure,
    Vidim da ste u mislima na porod, jos malooo.Evo ja sam jutros od 11-12 isla u setnju sa mojoj malom.Svaki dan pita boli li te danas i planira sta cemo radit ako sutra ne bude bolilo.Noc mi je prosla ne lose, budim se nekoliko puta na wc ali posli zaspem.Jos uvijek mi je najdrazi i najkvalitetniji onaj dio sna od 6 30 do 9 30 kad se s kauca prebacimo u krevet, a muz ode raditi.Muz nagovara malu danima da pocme spavat u svom krevetu, a ja u biti volim sta  spavam s njom.Kad se onako stisne i ususka uz mene kao da me to smiri i da neku sigurnost.Danas je u glavi malo bistrije, ne boli me, hvala Bogu, malo sam prosetala s njom i ucinila je sretnom.Ova cura u trbuhu se prevrce pa me i to smiruje.U cetvrtak imam u psihologice, oticu, al 350 kn me boli.Nervoza pocinje jer mi je u petak pregled ginekologice. Puno vam hvala sta me bodrite kad klonem❤

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    03. Veljača 2020. 14:11

Super lola, setnja i zrak isto pomazu kod anksioznosti!

• lola777
    03. Veljača 2020. 14:59

Evo trazim one trakice za mokracu, nema ih nigdi.☹

S@r@
    03. Veljača 2020. 15:17

😠 pa kak nema
    A da probas online narucit,tog sam puno nasla,dodu za tri dana navodno? 
    Bas mi je drago da si malo prosetala makar,pogotovo s kcerii😁😁😁 nis ne boli i sam da tak ostane ,pa se u petak malo pozali gin.pa ces vidjet oce bar bris napravit😆Znam zbilia da boli i nije mala cifra al probaj najvise izvuc kaj nozes od tog💋💋

S@r@
    03. Veljača 2020. 15:19

Margita0407

Ja sam prosli porod otisla u bolnicu prerano, ostala tamo cijelu noc tek sutra dan oko 18h su mi poceli pravi trudovi. To sve zato jer mi je cijeli dan curio sluzni cep i to dosta, smede pa navecer ko krv e kad sam to vidila onda sam isla u bolnicu 🤣🤣🤣
    A trudovi su bili skroz lagani cijeli dan… Tako da sam rekla ovaj put stojim doma do pravih trudova svakih 10min.

Sad barem znas kakav je osjecaj pa znas prevagnut iako vele da poslije bebe prije i lakse idu van ...al nema pravila
    Mene nije cep brinuo jer sam tolko procitala da sam samu sebe utukla s tim...
    Lakse je doma trpit svakako bar kazu

• lola777
    03. Veljača 2020. 15:24

S@r@

😠 pa kak nema
    A da probas online narucit,tog sam puno nasla,dodu za tri dana navodno?
    Bas mi je drago da si malo prosetala makar,pogotovo s kcerii😁😁😁 nis ne boli i sam da tak ostane ,pa se u petak malo pozali gin.pa ces vidjet oce bar bris napravit😆Znam zbilia da boli i nije mala cifra al probaj najvise izvuc kaj nozes od tog💋💋

Mislim da cu privatno napravit jer me sad boli malo s live strane.
    Jeli mi vi mozete reci koje ste vrste bolova imale oko 24 tj. Ako se sicate?

• Nera20
    03. Veljača 2020. 15:26

https://www.instagram.com/p/B8G0wA0noY1/?igshid=2a2ffvj2z8km

• Nera20
    03. Veljača 2020. 15:28

Sara iskreno se nadam da ce ovo trece izletit lakse van 🤣
    Sa 24tj ako se dobro sjecam me uvijek nesto bolilo oko jajnika. Znam da sam opisivala frendici koda mi jr ovulacija pa me jajnik boli. 

• lola777
    03. Veljača 2020. 15:29

Moja prija je trece rodila upo ure🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.