A preko zdrastvenog ici kod psihijatra da lo bi se isplatilo i da li vi mogla upasti?
E pa daaa..mozda nisu avi ekstra dobri prek zdr.al naso bi se neki da pomogne..
Kod drzavnog ti to bude 15 min, pita opcenito , provjeri kako je s tabletama i dovidjenja.Sta vise reci, moj otac prije 1,5 god pokusa suicid, alkohol i tablete oni ga puste nakon par dana i zakazu mu ponovo za 3 mj.Katastrofa od zdravstva.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Prepovrsno covjece:/
Nadam se da je otac sad u redu i da je bar imao neke koristi od ljecnika.
Prepovrsno covjece:/
Nadam se da je otac sad u redu i da je bar imao neke koristi od ljecnika.
A bio je od tada 3-4 puta, kao treba piti antidepresiv.On kaze da ga pije, al problem je sta od bar 1 mj ima periode ponovne konzumacije alkohola i onda depresija ponovno izbije.
Tako ja napokon nagovorila mamu da idemo kod psihijatra. Cekale 2h skoro u cekaoni dok je psihijatrica dosla iz vizite. Cekas u malom hodniku sa svakakvim slucajevima, do ono doslovno zobija na tableta do onako agresivnih slucajeva nametljivih u razgovoru.mislim jedva sam je nagovorila da idemo i onda je docekaju ti prizori za 15min razg sa psihijatricom! U isto dala terapiju i vidimo se za 3mj!naravno nije ni terapiju pila dugo niti je isla vise.
Tako ja napokon nagovorila mamu da idemo kod psihijatra. Cekale 2h skoro u cekaoni dok je psihijatrica dosla iz vizite. Cekas u malom hodniku sa svakakvim slucajevima, do ono doslovno zobija na tableta do onako agresivnih slucajeva nametljivih u razgovoru.mislim jedva sam je nagovorila da idemo i onda je docekaju ti prizori za 15min razg sa psihijatricom! U isto dala terapiju i vidimo se za 3mj!naravno nije ni terapiju pila dugo niti je isla vise.
Pa to odbije covjeka, vidis svasta, znas da nisi kao ti neki tezi slucajevi, i jos ti se ne posvete nego te odrade.A ne mogu svi platiti privatno.
Ma to tamo je bas bio uzas. Ni ja se nebi vise vratila na njenom mjestu. I kakva je to usluga 15min razg???
Zbilja dobro pitanje,sta stignes ti saznat o osobi za 15 min...mislim zbilja..koja zalost ,ako nemas novaca nema ni usluge pa si budi sam na sebi kak bi se reklo.Ee pa to je,covjek cim osjeti da mu je bolie odma se vrati na staro a alkohol je najgori ,moj rodak je isto tako jer ga je zena ostavila i kaj god da kaze nije se pomirio s tim ,grozno a pomoc ne zeli prihvatit kao sta ce on tamo jer upravo to,njemu ne trrba pomoc,nije on slucaj i naravno kad vidis kaj tam sve bude ,mislis si sta je ovo...Kako ste provele noc? Zelim vam dobar dan koliko god moze biti 😊
A tesko ljudi prihvacaju pomoc kad imaju psihicke probleme, lakse prihvate pomoc kad imaju tumor.
Evo meni je noc prosla ok, nisam se ni budila. Sad mi je najgore tako kasno popodne pa dok mala ne ode spavati i ne ostanem sama malo u dnevnom, onda mi dode muz pa me izmasira i to me opusti i budem ok... Sad stalno iscekujem bar sluzni cep..
Bas istina,jer je to "normalnije" ..
Super za noc👌
Nadam se da bude i to brzo proslo da se sto vise opustis u te zadnje dane.
Drzim fige za cep😊,moj vec tri dana po malo odlazi al nije vise smed vec opet zut,valjda se jos samo sirim,moram priznat da sve vise i sama iscekujem dalje neki pomak,svaka bol duza me uplasi kao jel to sad to🤦
Sto puta u danu cim mi je malo mokar ulozak ili gace,provjeravam jel to plodna voda ili sam se uznojila mozda i upiskila xD previse me to opterecuje
Sortiraj odgovore
Najstariji