Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    01. Veljača 2020. 21:54

Tj. Caj

• lola777
    01. Veljača 2020. 22:07

Meni je u dr govorila da uzmem ananas jer sam bila presla termin pa mos i to

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    01. Veljača 2020. 22:58

E znam za ananas haha. A evo valjda ce kroz sljedeci tj krenuti. 

S@r@
    02. Veljača 2020. 08:46

Drzat cemo fige🤞
    Sad koliko je ucinkovito to za ananas pojma nemam,ak nis fino te osvjezi hahaahha

Jutro cure 🌇 
    Nadam se da ste se naspavale,
    Meni ke ova noc bila jedna od boljih i tako sam sretna zapravo sto sam se prvi put nakon ohoho uspjena naspavat,
    Pred spavanje sam postala bas nervozna neka i sve me zuljalo da tako kazem,a na kraju odlucila odspavat malo na trosjedu za slucaj da mi bude takva noc i muz na kraju zaspao tako da smo do 6 ujutro spavali na trosjedu i bome nisam se ni okretala ni sanjala neke gluposti ko inace,nije bilo ni odlaska na wc🎊🎊samo smo se u 6 preselili u krevet i tu sam odspavala do 8,moram priznat da cim sam dosla u sobu u krevet,opet glupi snovi al sve u svemu nista strasno🐱🐱

Danas idem svojima na rostilj,poslije mi dolaze svrekrva i svekar ,to prezivim sve i onda velim iz sale mogu komotno rodit😅😂

• Nera20
    02. Veljača 2020. 10:15

Doobroo jutrooo!
    Evo vidite svima je bolje na kaucu 🤣
    I meni je bila dobra noc, nisam imala glupe snove u budenje u nekoj polupanici. Bila sam na wc i odmah zaspala bez tv. Nema anksioznosti jutros... Samo sam onako umorna.. Ali to je valjda ok. 
    Sara imas ispunjen dan, sretno 🤣🤣

• lola777
    02. Veljača 2020. 14:50

Dobar dan, cure,
    vidim da ste dobro i vesele.To mi je bas drago.Otac mi je bio na rucku pa se nisam javljala ranije.
    Ja sam cak isto dobro spavala.Isla bi 2-3 puta na wc ali bi odma zaspala.Probudila se oko 4 30 jer me opet bolilo na istoj strani i malo bi me bocnulo u predjelu desnog bubrega.Odlucila da cu ici na hitnu ujutro oko 8, ali stalo boliti.Oko 10 30 opet pocela ta tupa bol i kazem muzu icemo na hitnu kad otac ode.Evo sad je otisao, al mene ne boli.Bebu osjecam, hvala Bogu, zivahna je? Mozda i od moje nervoze i napetosti, a mozda joj je takav dan.Zasad necu na hitnu, vidjeti cu jos koji sat kako ce biti, stalno se osluskujem, i da dosta sam anksiozna.

• Nera20
    02. Veljača 2020. 16:40

Eej
    Lola kako si?
    Zasto jos osjecas tu anksioznost sa zoloftom 😏

• lola777
    02. Veljača 2020. 16:49

Margita0407

Eej
    Lola kako si?
    Zasto jos osjecas tu anksioznost sa zoloftom 😏

Mislim da je bila trenutna anksioznost i napetost dok vazem odluku dali ici na hitnu ili ne.Kao ne bi tila panicariti, a ne bi da se desi neka glupost jer nisam isla.I onda ja sebi nabijem pritisak, drago mi je sta je bio mi otac, al javi se napetost kad ce ici.Da mogu leci ili ici na hitnu ako treba.Evo sad je situacija s bolovima ok al ja ocekujem kad ce me zaboliti.

• Nera20
    02. Veljača 2020. 16:54

Kuzim da, sad je i meni ta trenutna anksioznost vezana uz situacije. 
    Jedva cekam da rodis da se rijesis razmisljanja o hitnoj ❤️

• lola777
    02. Veljača 2020. 17:01

Margita0407

Kuzim da, sad je i meni ta trenutna anksioznost vezana uz situacije.
    Jedva cekam da rodis da se rijesis razmisljanja o hitnoj ❤️

Ajme, nemoj mi govoriti.I ja jedva cekam 5.mj. Kaze muz iz zezancije, mogli bi i na trece kad rodis.Ja mu kazem ako mislis imat normalnu zenu i ne pomisljaj na to.I sad mi se cini da mi treba dupla doza antidepresiva.On kaze al izgledas skroz ok, a mislim se da znas kako mi je... Bolje mi je za razliku od prije mj dana, al uf, uf...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.