Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    01. Veljača 2020. 18:05

E da ne znam da li pratite ellu dvornik ali ovih dana je objavila post koje sve tablete pije i medu njima je normabel 2mg.ako procitate komentarr vidjeti cete da ih je jakoo puno trudnica pilo. Ugl za odrzavanje trudnoce, ukljestenih zivaca itd.

S@r@
    01. Veljača 2020. 18:25

Bas mi je drago da ti je tu olaksano...super😊 
    Ne pratim bas al nekad procitam iz dosade neki clanak,odlicno da je objavila i da druge zene procitaju da je to sasvim ok...bome idem si to i procitat tak nemam laj pametnog

• lola777
    01. Veljača 2020. 18:26

Margitao, odmori sad, i cekaj da bebica bude spremna.To ti je super da imas pomoc od svekrve.Ja sam sa svojom bila super do prosle god.dok nije uvrijedila mene i muza.Oprostila sam ja njoj, al nema sanse da je ja pitam za nesto kad se sama ne nudi.Donese par kolacica i pita kako sam i to je pocela unazad par dana.Eh, da je moja mama ziva... Ma eto necete virovat cak mi pase da se probudim u noci i malo razmisljam.Da nesto puno zakljucim i nisam, al ono bodrim sama sebe kao ne optetecuj se unaprid, ne misli o problemima koje hvala Bogu nema.Bar zasad.
    A sta se tice test trakica, vitamina za mene i stariju curku, cajeva ma ostavim pola place u ljekarni🙂, a tek za ove privatne preglede🙄bankrotirat cu. Zato muz kaze ono da sam sama sebi dr🤣

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@
    01. Veljača 2020. 18:44

Ak tak malo promislis i nije lose da.bitno da te to ne opterecuje previse...
    Mogu si mislit😂😂,privatni su pogotovo skupi covjece ,a nase opce zdr.bas nije najbolje,osim ak ne naletis na neku ultra posebnu dr.,moja je divna al samo jednom uvz i to da utvrdi trudnocu i samo vag.pregledi i hopsanje okolo,da ne kazem da sam papu cekala 2.i pol mj.sokirala sam se..
    O vitaminima ni necu,to je valjda ko od suhog zlata xD..
    Najbolje je imat svoje cajeve,da sam znala da je list maline dobar mogla sam si ga sama posusit😂😅 a ne u ljekarni kad vidim kolko mi treba ,a koliko kosta ili brusnice te,prestrasno
    Drzim fige da se odnos poboljsa i ovo kaj donese koji kolacic nije lose al zbog djece bi bilo bolje..
    Zbog narusenih odnosa nije moja baka mamu nikak podnosila i bome se to odrazilo na mene kao malu,jako ruzno al to su ti neki stariji nacini razmisljanja koje nemozes mjenjat.

• lola777
    01. Veljača 2020. 19:00

Zasto pijes malinu? I ja sam razmisljala o njoj.
    A ja mojoj malom ne branim da se druzi i igra s bakom, i ja sam ljubazna prema njoj, ali nije to niti ce biti odnos ka prije.Ona je muzeva mama i postivam je

S@r@
    01. Veljača 2020. 19:18

Ma naravno,treba postivat bas zbog djeteta,nije ni moja branila al nekako bi baka uvijek kenjala kak mama me nije dovoljno obukla,kak ne kuha zdravo haaaha..ma da ne pricam o tom😂 al bila je i bolesna pa je mozda i to razlog njenog ponasanja.Malina je navodno dobra za otvaranje(do duse nisam se jos nis otvorila a u 38+6 sam hahhaahhaa) al pijem ga jos od prije i to najvise zbog disnog sustava jer sam asmaticar od malena a izbacila sam ventolin i ostale pumpice jer je to kortikosteroit i stvarno dugotrajno ima nuspojave a tim da uopce ne djeluje ako ga svakodnevno koristim...dode doba alergija a ono nemas vise pomoci pa sam znala na hitnu na inhalacije,ovak mi je bolje i da budem iskrena od kad ga ne koristim stalno odlicno mi je i nemam poteskoca s disanjem osim ak sam u prasnjavom prostoru eventualno kad je vlaga u zraku al uz te cajeve mi je super

S@r@
    01. Veljača 2020. 19:19

Negdje sam procitala da je i za ciscenje mjehura..
    Od svih cajeva mi je najdrazi od smrekovih bobica i njih mozes ko brusnicu zvakat..neznam jesi to probala?

• lola777
    01. Veljača 2020. 19:23

S@r@

Negdje sam procitala da je i za ciscenje mjehura..
    Od svih cajeva mi je najdrazi od smrekovih bobica i njih mozes ko brusnicu zvakat..neznam jesi to probala?

Ipak necu, ako je dobra za  otvaranje.Znas da se ja toga bojim.Bila sam procitala negdi da cuva cerviks, a negdi ovo drugo.

S@r@
    01. Veljača 2020. 19:50

Nemoj ako strahujes za prijevremeno otvaranje nikako jer vecina kaze da pomaze za otvaranje bas s foruma pa za svaki slucaj da nebi bilo.

• Nera20
    01. Veljača 2020. 21:54

Moram nabaviti sok od maline🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.