E da ne znam da li pratite ellu dvornik ali ovih dana je objavila post koje sve tablete pije i medu njima je normabel 2mg.ako procitate komentarr vidjeti cete da ih je jakoo puno trudnica pilo. Ugl za odrzavanje trudnoce, ukljestenih zivaca itd.
Bas mi je drago da ti je tu olaksano...super😊
Ne pratim bas al nekad procitam iz dosade neki clanak,odlicno da je objavila i da druge zene procitaju da je to sasvim ok...bome idem si to i procitat tak nemam laj pametnog
Margitao, odmori sad, i cekaj da bebica bude spremna.To ti je super da imas pomoc od svekrve.Ja sam sa svojom bila super do prosle god.dok nije uvrijedila mene i muza.Oprostila sam ja njoj, al nema sanse da je ja pitam za nesto kad se sama ne nudi.Donese par kolacica i pita kako sam i to je pocela unazad par dana.Eh, da je moja mama ziva... Ma eto necete virovat cak mi pase da se probudim u noci i malo razmisljam.Da nesto puno zakljucim i nisam, al ono bodrim sama sebe kao ne optetecuj se unaprid, ne misli o problemima koje hvala Bogu nema.Bar zasad.
A sta se tice test trakica, vitamina za mene i stariju curku, cajeva ma ostavim pola place u ljekarni🙂, a tek za ove privatne preglede🙄bankrotirat cu. Zato muz kaze ono da sam sama sebi dr🤣
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ak tak malo promislis i nije lose da.bitno da te to ne opterecuje previse...
Mogu si mislit😂😂,privatni su pogotovo skupi covjece ,a nase opce zdr.bas nije najbolje,osim ak ne naletis na neku ultra posebnu dr.,moja je divna al samo jednom uvz i to da utvrdi trudnocu i samo vag.pregledi i hopsanje okolo,da ne kazem da sam papu cekala 2.i pol mj.sokirala sam se..
O vitaminima ni necu,to je valjda ko od suhog zlata xD..
Najbolje je imat svoje cajeve,da sam znala da je list maline dobar mogla sam si ga sama posusit😂😅 a ne u ljekarni kad vidim kolko mi treba ,a koliko kosta ili brusnice te,prestrasno
Drzim fige da se odnos poboljsa i ovo kaj donese koji kolacic nije lose al zbog djece bi bilo bolje..
Zbog narusenih odnosa nije moja baka mamu nikak podnosila i bome se to odrazilo na mene kao malu,jako ruzno al to su ti neki stariji nacini razmisljanja koje nemozes mjenjat.
Zasto pijes malinu? I ja sam razmisljala o njoj.
A ja mojoj malom ne branim da se druzi i igra s bakom, i ja sam ljubazna prema njoj, ali nije to niti ce biti odnos ka prije.Ona je muzeva mama i postivam je
Ma naravno,treba postivat bas zbog djeteta,nije ni moja branila al nekako bi baka uvijek kenjala kak mama me nije dovoljno obukla,kak ne kuha zdravo haaaha..ma da ne pricam o tom😂 al bila je i bolesna pa je mozda i to razlog njenog ponasanja.Malina je navodno dobra za otvaranje(do duse nisam se jos nis otvorila a u 38+6 sam hahhaahhaa) al pijem ga jos od prije i to najvise zbog disnog sustava jer sam asmaticar od malena a izbacila sam ventolin i ostale pumpice jer je to kortikosteroit i stvarno dugotrajno ima nuspojave a tim da uopce ne djeluje ako ga svakodnevno koristim...dode doba alergija a ono nemas vise pomoci pa sam znala na hitnu na inhalacije,ovak mi je bolje i da budem iskrena od kad ga ne koristim stalno odlicno mi je i nemam poteskoca s disanjem osim ak sam u prasnjavom prostoru eventualno kad je vlaga u zraku al uz te cajeve mi je super
Negdje sam procitala da je i za ciscenje mjehura..
Od svih cajeva mi je najdrazi od smrekovih bobica i njih mozes ko brusnicu zvakat..neznam jesi to probala?
Negdje sam procitala da je i za ciscenje mjehura..
Od svih cajeva mi je najdrazi od smrekovih bobica i njih mozes ko brusnicu zvakat..neznam jesi to probala?
Ipak necu, ako je dobra za otvaranje.Znas da se ja toga bojim.Bila sam procitala negdi da cuva cerviks, a negdi ovo drugo.
Nemoj ako strahujes za prijevremeno otvaranje nikako jer vecina kaze da pomaze za otvaranje bas s foruma pa za svaki slucaj da nebi bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji