Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    01. Veljača 2020. 15:41

Evo provjerila sam boju urina, onako kao srednje tamnija kamilica.- a je mi opis.
    Sad recimo ne boli me, a bila sam 2- 3 puta na wc, na vecu nuzdu, al bas malo malo.Pa se nadam da moze biti i od toga.Samo pokusavam ne panicariti, a vjerojatno tu Zoloft djeluje.
    Margitao spavas li u sobi?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    01. Veljača 2020. 15:57

Biti ce sve ok lola, malo misli probaj skreniti.
    Ne spavam jos u sobu, sad cu za koji dan 🤣
    Ma bas sam nesto napeta zadnjih dana i takva se budim i po noci.. Evo sad gledam tv tad mi je najgore, bas ne gusi taj pritisak. 

S@r@
    01. Veljača 2020. 16:05

Budes jos vidjela,obrati pozornost vise puta na boju ak stalno bude tamnija onda mozda nije lose vidjet al malo jace zuta nebi smjelo bit problema ,dok ne vuce na smede sve je oki a i moze bit od stolice isto.
    Svakako i lijek utjece na miris prvenstveno.Navijam da se odvazis i uspijes naspavat u sobi🙏
    Meni kad gledam tv nis ne drzi paznju,sve mi bezveze nekak,gledam kroz njega vise neg gledam,jedino dokumentarne o zivotinjama znam popratit onak nekak me te zivotinje opustaju dok nema onih scena lova itd.to me uzruja.
    Ima li kakvih bolova kod tebe?

• lola777
    01. Veljača 2020. 16:12

Tako i ja,gledam TV, a da me netko pita sta gledas ne bi mu znala reci.Kao ostavim mobitel i internet pa cu se opustit uz seriju.Ma mos misliti! Jos se mala i susida uvalile cilo vrime u kucu, pa sam ih poslala vanka.Nek budu malo na zraku, al ova danasnja dica se ne znaju zabaviti.
    Meni se anksioznost sad smanjila, ujutro mi bude najveca.Mi smo isto na kaucu, dodjemo u sobu ujutro u 6 30 pa do 10.Al iskreno meni isto mali strah legnem li tamo da necu moci spavati.A onda znam da cu se i nocas probudit oko 3 30, al tako je kako je.

• lola777
    01. Veljača 2020. 16:24

I cure stvarno vam sve pohvale za to sta odrzavate kucanstvo i ostalo.I to u tim visokim tjednima
    Eto ja samo skuham rucak i pospremim sudje, sve muz radi i nekad stvarno shvatim da me Bog pomilovao s takvim muzem.Jer ima ih svakakvih.Ne da sam ja princeza koja u ttudnoci nece nista raditi, nego se stvarno bojim i reklo mi je ne pretjerivati.Pa onda bolovi i muz od prvog dana kaze ti odmaraj a ja cu ostalo🙏

S@r@
    01. Veljača 2020. 16:26

Dobro je i to,malo po malo,nekako mi se cini da je to budenje u odredeno vrijeme postala ko navika organizma,ono uvijek u isto vrijeme ,to sam i kod sebe primjetila,u odrede o doba se obavezno probudim,dobro to je sad kod mene svakih h vremena al opcenito je isto bilo ooo 3 i nesto i tako svaki dan xD kad jednom krene...najbolje sto se svaki put nadam kao ma pred jutro je xDNeka,zraka treba malo prodisat iako je tu juzina opasna ,sve sam proluftala po kuci da malo ude svjezine 😊
    Oprosti sto opet o tome al sinulo mi je nesto sto bi ti moglo rjesit problem s brigom oko urina al opcenito.
    Da svaki put ne vjecas ic doktoru il ne.,postoje u ljekarni ili online ak se ne nade u kjekarni kao test trakice slicne onima kod gin.sto umoci u casicu,samo ima vise skala za odredivanje i to pokaze ako mesto ne valja,a na ambalazi ima parametri boja od kud do kud je normalno,neznam kako bi opisala pa se ta trakica umocrna u urin samo usporedi sa tim nacrtima na kutijici,doslovno moze bilo ko shvatit ak je nes lose.
    Mialim da se urignost zovu ili tak nes,mi smo to na poslu koristili i uvijek sam si govorila kak cu to kupit i onda ak nes bude poviseno ocita se lijecniku ili ode tamo sa konkretnim.
    Znam da dodu oko 100 kn i ima ih 100 komada ak se ne varam...
    Samo tu su opet nijanse jer moze nesto bit povecano a ne znaci da je infekcija al zato je ta skala fora jel kaze od koje do koje boje je postotak cca

S@r@
    01. Veljača 2020. 16:37

lola777

I cure stvarno vam sve pohvale za to sta odrzavate kucanstvo i ostalo.I to u tim visokim tjednima
    Eto ja samo skuham rucak i pospremim sudje, sve muz radi i nekad stvarno shvatim da me Bog pomilovao s takvim muzem.Jer ima ih svakakvih.Ne da sam ja princeza koja u ttudnoci nece nista raditi, nego se stvarno bojim i reklo mi je ne pretjerivati.Pa onda bolovi i muz od prvog dana kaze ti odmaraj a ja cu ostalo🙏

ma svaka njemu cast,voljela bi da je i moj pazljiviji al mi smo jos dosta mladi i nemamo vec djece pa ni nema te usadene odgovornosti ,a i tu sam si u mom slucaju sama kriva jer da trazim pomoc naravno da bi pomogao nego se ja guram i preko granica i zbilja ne razmisljam da trebam pazit jer sam vec sto puta mogla zeznut bebicu.
    A kod tebe je i situacija da je razumno da nemozes vise kao ja sa 25 godina xD koja velim nije radala nikad do sad i naradila se u zivotu pa 5 god.vise znaci vec za leda i um a di iznad..
    Vidim to i na poslu,kolegice koje imaju moje god.i djecu nemogu toliko takoder jer su i fizicki vise prosle a i psih.naravno .
    Treba trudnnice i inace tetosit,to je zbilja tezak period za jednu zenu ,toliko promjena se desava da nema covjek dojam sta je to dok ne prolazi,sad i sama drugacije gledam na sve zene koje su majke i skidam kapu i onoj koja nije bas bajna majka al trebalo je to sve izdurat i donjet na svijet ,a da ne pricam da zivimo u svijetu gdje je stereotip jos uvijek prisutan i gdje kazu zene kuhaku,ciste peglaju....muski nose drva,tesku fizikaliju itd.sto uopce ne mora bit pravilo i glupo je totalno 

• lola777
    01. Veljača 2020. 16:40

S@r@

Dobro je i to,malo po malo,nekako mi se cini da je to budenje u odredeno vrijeme postala ko navika organizma,ono uvijek u isto vrijeme ,to sam i kod sebe primjetila,u odrede o doba se obavezno probudim,dobro to je sad kod mene svakih h vremena al opcenito je isto bilo ooo 3 i nesto i tako svaki dan xD kad jednom krene…najbolje sto se svaki put nadam kao ma pred jutro je xDNeka,zraka treba malo prodisat iako je tu juzina opasna ,sve sam proluftala po kuci da malo ude svjezine 😊
    Oprosti sto opet o tome al sinulo mi je nesto sto bi ti moglo rjesit problem s brigom oko urina al opcenito.
    Da svaki put ne vjecas ic doktoru il ne.,postoje u ljekarni ili online ak se ne nade u kjekarni kao test trakice slicne onima kod gin.sto umoci u casicu,samo ima vise skala za odredivanje i to pokaze ako mesto ne valja,a na ambalazi ima parametri boja od kud do kud je normalno,neznam kako bi opisala pa se ta trakica umocrna u urin samo usporedi sa tim nacrtima na kutijici,doslovno moze bilo ko shvatit ak je nes lose.
    Mialim da se urignost zovu ili tak nes,mi smo to na poslu koristili i uvijek sam si govorila kak cu to kupit i onda ak nes bude poviseno ocita se lijecniku ili ode tamo sa konkretnim.
    Znam da dodu oko 100 kn i ima ih 100 komada ak se ne varam…
    Samo tu su opet nijanse jer moze nesto bit povecano a ne znaci da je infekcija al zato je ta skala fora jel kaze od koje do koje boje je postotak cca

Pa ti si srce, nisam se toga ni sjetila.Bas cu pitati, meni su bitni leukociti i silikati u mokraci.Ovi prvi zbog upale, a ovi zbog pijeska.Jos da kupim uzv i ne tribam u dr.To je muz komentira😋

S@r@
    01. Veljača 2020. 17:04

Mislim da to sve ima u tr..
    Hahaahhaahaha kako me nasmijao komentar muza😂😂😂odlican👌

• Nera20
    01. Veljača 2020. 18:00

E da super za te trakice, to bi te trebalo smiriti. 
    Meni je sad lakse po kuci od kad je sveki tu... Za bolnicu sam spremna, robica je spremna,ona cuva malu cijeli dan ja je samo nahranim, presvucem... Ugl se izlezavam cijeli dan u spavam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.