Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LOLY123
    30. Svibanj 2025. 19:55

To će sve jako brzo proći. Cak ako i ne uspijevas ni te male ciljeve (imala sam i ja takve dane,kad slabo ista mogu) doci ce vrijeme kada ćeš moći to pa i puno više od toga. Samo ustraj. Već samim time,što dišeš,boris se dan po dan,već je to veliko

Loly

• LOLY123
    04. Lipanj 2025. 17:09

Nemaš se zašto ispričavati,potpuno te razumijem. I ja sam ranije tako mislila ali već se borim s tim stanjima anksioznost- depresija preko 15 godina. I više ne zavidim nikome. Nekako sam to prihvatila i mislim da svakome nešto fali. Mozda oni koji su mentalno jači imaju puno veće neke druge izazove koje mi nemamo. Svakome nešto fali. Samo hrabro naprijed,san po dan. Veselim li se bebici ili ne mozes još uvijek zbog svog stanja?

Loly

• LOLY123
    09. Lipanj 2025. 17:45

Ja sam dobro,nadam se da si i ti. Jesu obveze oko male bebe ali dijete će ti dati još jedan novi smisao i dimenziju života i dodatni razlog se boris i ne odustajes. Bude teskih dana ali bude i prelijepih. Veliki je blagoslov biti mama :-) Ni ja se nisam nešto pretjerano mogla radovati. Cak i kad se rodi,nema nekih spektakularnih osjećaja,nemoj da te to obeshrabri. Ne mora se desiti ljubav na prvi pogled,ali ona će se vremenom roditi i postojati sve veća iz dana u dan.

Loly

• LOLY123
    20. Lipanj 2025. 18:33

Hoce. Iskreno,ja kad sam rodila,kao da sam se i ja ponovo rodila. Zna varirati u poslije poroda.Samo ustraj,doci ce san kad ce sve krenuti na bolje.

Loly

• LOLY123
    10. Srpanj 2025. 20:07

Kako si Jokice? Nadam se da si bolje

Loly

• jokica5
    12. Srpanj 2025. 09:22

Loly, jesi tu? Kako da privatno komuniciramo, jel imas ideju? Jel ima mogucnosti slanja privatnih poruka ovde?

• LOLY123
    14. Srpanj 2025. 20:56

Tu sam,ne znam mogu li se slati privatne poruke :-(

Loly

• jokica5
    15. Srpanj 2025. 13:13

Izgleda da ne moze😮‍💨zaglavila sam sa mejlom, morala sam obrisati profil......

• LOLY123
    18. Kolovoz 2025. 19:40

jokica5

Izgleda da ne moze😮‍💨zaglavila sam sa mejlom, morala sam obrisati profil……

Nadam se da se završavaju teški dan i da će sve bit lakše kad spoznas sa si unatoč lijekovima i svemu teškom bila hrabro i donijela na svijet novo bice

Loly

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.