Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jokica0123
    28. Travanj 2025. 08:53

LOLY123

Ja sam takodjer od 14.tjedna do kraja trudnoce bila na antidepresivu + diazepam po potrebi. Bebi je sada 9 mjeseci i sve je u redu s njom unatoc terapiji. Trudnoca je i uz terapiju bila bas teska. Tjeskoba je bila bas uzasna. I bas tako dan po dan treba ici,malim koracima. Kad sam rodila zaista mi je laknulo. Zelim ohrabriti sve buduce mamice koje ne mogu bez terapije. Samo slusajte svog psihijatra i bit ce sve dobro.

Koliko ste cesto pili dijazepam i od koliko?

• jokica0123
    29. Travanj 2025. 17:36

Bas nema nikog na temi...

• LOLY123
    18. Svibanj 2025. 21:00

jokica0123

Bas nema nikog na temi…

Ima :-)

Loly

• LOLY123
    18. Svibanj 2025. 21:03

Ja sam pila od 5mg diazepam pp. Uz AD. Jeste li ranije bolovali od depresije? Osjećate li se išta bolje uz Eliceu? Meni je molitva i to pouzdanje da ime Netko gore tko brine o meni uz tablete i podršku bližnjih najviše pomagalo 

Loly

• LOLY123
    18. Svibanj 2025. 21:04

Mislim da sam diazepam pila svako drugi - treći dan

Loly

• jokica0123
    20. Svibanj 2025. 15:50

LOLY123

Mislim da sam diazepam pila svako drugi - treći dan

Oh, super sto ste se javili! Hvala! Pila sam pre 2 god eliceu. Sad sam morala nastaviti. Pijem je uz bensedin(diezepam) od 2mg ujutru ali cesto moram povecati dozu na 4mg ili kao juce na 6mg. Znate kako, smirenija sam uz terapiju ali daleko sam od dobrog...u zadnje vreme jedva ustanem iz kreveta, nemam volje bilo sta da radim... Koji ste ono  bese AD pili? Jeste odmah uz ad poceli sa dijazepamom ili ste ga nakon nekog vremena od koriscenja ad-a proredili? Izvini sto pitam ali mi je drago da ste tu

• jokica0123
    20. Svibanj 2025. 16:05

I molim vas mi kazite, diazepam ste pili na dva, tri dana od 5 mg do kraja trudnoce, ako sam dobro videla?

• LOLY123
    22. Svibanj 2025. 08:44

Slobodno pitajte sta god vas zanima. Ako mogu barem nekome pomoći "zahvaljujuci" svom gorkom iskustvu,nije bilo uzalud jer znam kolika je briga uz sve izazove trudnoce biti primoran uzimati terapiju i pitati se kako ona utječe na bebu. Ja sam na diazpamu bila od početka trudnoće. Do 14 tjedna sam uzimala ujutro 2 mg apaurina,u podne 2 mg i navečer 5 mg. Ja sam calixtu uzimala od 14 tjedna pa sve do kraja trudnoće a apaurin 5mg svako drugi dan otprilike. Tko god može,naravno da je bolje izdržati bez terapije ali nekad je stvarno neizvedivo

Loly

• LOLY123
    22. Svibanj 2025. 08:47

Znači kad mi je uveden AD smanjila mi je dr.dozu diazepama. Beba sad ima preko 2 godine. Prohodala sa 10 mjeseci, priča,uredno razvoja čak i naprednija jer je već sa 6 mjeseci dobila veliki + od dr.za motoriku

Loly

• jokica0123
    22. Svibanj 2025. 15:05

Mnogo mi je drago da je sa bebicom apsolutno sve u redu i sto je vreme to pokazalo. Znaci, ako sam vas dobro razumela, od 14tjedna ste krenuli sa AD a normabel(bensedin,diazepam,apaurin) u dozi od 5mg svaki drugi( ili treci) dan i to tako do kraja trudnoce? ( nisu vam ukinuli AD ni normabel) pred porod?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.