Ali njoj je sad takav strah vec da se ne moze prisiliti popiti cijeli.. Isto ko kad bi ja u trudnoci odgadala normabel do krajnje granice, tek kad bi popila bi sebi rekla o boze pa sta nisi prije popila nego se onako mucis.
Ali njoj je sad takav strah vec da se ne moze prisiliti popiti cijeli.. Isto ko kad bi ja u trudnoci odgadala normabel do krajnje granice, tek kad bi popila bi sebi rekla o boze pa sta nisi prije popila nego se onako mucis.
Kuzim jer ni ja ne zelim popit normabel, odgadam uvijek. A mozes diamond pricekat jos malo hoce li prodjelovat ili otidi u drugog dr po jos neko misljenje
26+3❤️
Ma ja uopste ne ocekujem da prodeluje vise ovih 25mg,imam iskustva sa zoloftom...ovo je maksimum koji moze ds ucini doza od 25mg.A ja se bojim da ce uticati na bebu ako povecam dozu..sve kao kontam da manja doza manje steti...vrzino kolo sa mislima...
Da taj strah te koci a realno stanje je da vec pijes i da jos jedna polovica nema sanse da napravi nesto nedaj boze.. Moras znati da i lola pije cijelu i da joj je to odobreno, a i slala je upite i vezi zolofta i odg su joj farmakolozi da moze u trudnoci.
Da taj strah te koci a realno stanje je da vec pijes i da jos jedna polovica nema sanse da napravi nesto nedaj boze.. Moras znati da i lola pije cijelu i da joj je to odobreno, a i slala je upite i vezi zolofta i odg su joj farmakolozi da moze u trudnoci.
I mene je strah ga piti, al sta si rekla nekoliko farmakologa i psihijatara mi je reklo da se moze piti i da je doza od 50 mg mala, da bi se bojala nekih posljedica.Ja im moram vjerovat😔, a u medjuvremenu molit Boga da je to tako i cekati porod da se uvjerim.🙏
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Pokusavam ponovo kopirati onaj odgovor farmakologa, ali nesto forum steka.
Inace, popila sam Lekadol radi ledja i malo je popustilo,bila sam 20 min prosetat.Bolilo, al sad ko da je malo lakse.
Ovako ponekad razmisljam kako je lipo onim osobama koje nemaju ove probleme.Koje zive zivot u trenutku, koje ne mozgaju.😔
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
I mene bole leda jer sam cijeli dan cistila kucu, al bar nisam mislila 🙈sad sam legla pa odmah pocinjem...sjeti se kad si pila tablete i neki period iza kako ti je bilo dobro, e pa bit ce opet
26+3❤️
Znam sve...ali ja se realno plasim o ove doze koju pijem...pijem i plasim se , a kada ne pijem ne mogu bez njega.. zacarani vrtlog...samo zelim da sve bude dobro i da budem ona stara...deluje mi kao da nikada nece proci...
Proci ce trudnoca sigurno brze neho sta ti sad cini i onda ces piti svoju terapiju i biti ces ko prije.
Sortiraj odgovore
Najstariji